הפרק היומי - Slither

גלבטרון

New member
הפרק היומי - Slither

אלוהים אדירים!!!! אני זכרתי שהפרק הזה היה גרוע אבל כנראה לא עד כמה כי כאשר צפיתי בו היום פשוט הייתי חייב להחזיק את עצמי שלא לכבות את המסך! אההההה!!!!!!!! טוב... עכשיו שנרגעתי קצת אוכל להמשיך. פול ג'קסון (אחד הכותבים של הפרק הזה) הודה בראיון כי הפרק הזה כלל לא היה מתוכנן וכי פוקס נתנו להם הוראה לעשות אותו כדי שהוא ישודר באותו זמן שהסרט אנקודה (בו מככבת קארי וורהר ושהוא הופק גם ע"י פוקס) על מנת להשיג עוד אחוזי צפיה. ולכן הפרק הזה למעשה לא היה אמור להתקיים פרט להיותו מכשיר שיווקי. הפרק הזה גם מלא בכל כך הרבה טעויות ברורות שזה פשוט עלבון לאינטיליגנציה של האוהדים: ראשית, לעולם! הגולשים שלנו לא יפרדו בצורה כפי שהם עשו בפרק הזה! נראה לכם הגיוני שרמי וקוויין יצאו לחופשה בצד אחד של המדינה וישאירו את ווייד ומגי בצד השני (כאשר נדרש מטוס כדי להגיע מצד אחד לשני!) ועוד להשאיר את ווייד ומגי ביחד?! הרי בכל הפרקים שראינו עד כה השתיים הללו כלל לא מחבבות אחת את השנייה + מצב בו חצי מהקבוצה לא נמצאת ליד הטיימר (ועוד במרחק רב כזה) זה פשוט לא יעלה על הדעת! שנית, בפרק "אדוני החלומות" ווייד אומרת כי היא מפחדת מאוד מנחשים אבל כאן אין היא מראה פחד גדול ממש מהם. שלישית, בתור אישה שכל מטרת החים שלה כעת היא לנקום את מות בעלה מגי מפלרטטת דיי הרבה בפרק הזה. רביעית, הפרק כל כך מלא בדברים לא הגיוניים כשלעצם, כמו איך שהנחשים יכולים להפיל דלת אנכית לרצפה. איך בדיוק יכולים נחשים להפיל דלת?! איך?!!! מה הם זחלו במהירות של 100 ק"מ לשעה?! אגב, קליבנט דריקס (רמי) שאל בזמן קריאה של התסריט את המפיק כיצד בדיוק יכולים נחשים להפיל את הדלת? והמפיק אחד ענה לו "תראה, יש הרבה נחשים ויחד הם מפילים את הדלת". אבל אז קליבנט שאל אותו "אבל דלת היא אופקית והנחשים על הקרקע איך הנחשים יכולים להפיל את הדלת מהצירים?" והמפיק השיב לו "תראה, לנחשים האלה יש איזה כוח המאפשר להם להפיל את הדלת". וכמובן שגם אין שום הסבר איך באמצע הג'ונגל יש בית. חמישית, איך בדיוק המערבולת נפתחה בזוית של 90 מעלות עם הטיימר כוון ל-50+ מעלות? + למה בכלל לפתוח מערבולת בזוית של 90 מעלות?! למה לא לפתוח את המערבולת בזוית של 45 מעלות?! הרי לא הגיוני שהם יכולים לקפוץ 2 מטר לאויר. אני רציני. אני לא יכולתי למצוא נקודה אחת חיובית בפרק הזה פרט לאהבה החזקה בין שני הנחשים ואילו זה היה סרט מצוייר של דיסני אני בטוח כי הוא היה סרט נחמד אבל אין לדבר כל קשר לעלילה המרכזית או המשנית של הסידרה! גם אם הרעיון של עולם עם נחשים נכפה על הכותבים הם היו צריכים ליצור משהו הרבה יותר טוב מזה. פשוט ביזיון. למי שהחמיצו לא הפסדתם אלא למעשה הרוווחתם 45 דקות של אביליות שאלו שכן צפו לעולם לא יקבלו חזרה. הנימה החיובית היחידה שמצאתי לומר בתוגבה זו היא שנותרו לנו רק עוד 3 פרקים לסוף העונה הזו וטוב שכך.

Burger4

New member
אתה מורד אמיתי אתה

אוהב כל פרק של סליידרס.. מה רע ?

CoolBoy 17

New member
פשוט אתם לא אוהבים אף פרק של

סליידרס... לא אתה ספציפית אבל בכללי הפורום הזה אוהב למצוא את הדברים הרעים...מי שמגי הרסה לו את הסדרה שלא יעשה טובה אני נהנה לראות את הסדרה גם בפעם התשיעית

גלבטרון

New member
זה לא ש"אנחנו" לא אוהבים אלא...

מה שכתוב רע הוא רע, אין לנו ממש מה לעשות כדי לשנות זאת. לדמות של מגי היה, ברמת העיקרון, פוטנציאל, אבל הוא לא מומש כלל בעונה זו. המאייפינים של הדמות גם לא חזרו על עצמם. קח לדוגמא את הפרק הנ"ל: ההתנהגות של מגי בפרק הזה כלל לא תואמת את ההתנהגות שלה בפרקים הראשונים שלה. היא כבר לא מיוסרת עקב מות בעלה (ועולמה) שנהרג רק לפני "מס' שבועות" לכל היותר. פתאום היא וווייד מסתדרות, קוויין (מי שעכשיו נחשב למנהיג) יוצא עם רמי לחופשה בחבל ארץ אחר (מקום כה רחוק עד כי הוא ורמי צריכים לטוס לשם!) ומשאיר את ווייד ומגי לבד! + הסיבה לחופשה גם ממש טיפשית. הרי כבר ראינו כי בעבר הרביעיה מתפצלת (בפרק In Dino Vertias, בעונה השנייה) אבל שם הם לפחות היו באותה עיר. הרי כולנו אוהבים את הסידרה אבל הדבר לא מחייב אותנו לאהוב כל פרק בה. הרי אנחנו לא מעריצים פאנאטים.

rocket

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 ו 5 , לגבי מגי

מה שמאוד הציק לי לגבי מגי זה שכותבי הסדרה או הבמאים או לא יודעת מי, לא היו סגורים על האופי שלה ועל איך להציג אותה כדמות. פעם ראשונה שראיתי אותה בפרק "יציאת מצריים" מאוד אהבתי אותה. בחורה עצמאית, חזקה - כמו שצריך. אבל אז צפיתי בעונות 4-5 ופשוט התאכזבי מהשינוי אופי הדרסטי שעשו למגי. היא הפכה לרגשנית בצורה מגעילה ומוגזמת ולא נשאר כלום מהטייסת הקשוחה שהיא היתה בהתחלה. וחבל. היה לה פוטנציאל.

Double U

New member
למה טרול?

זכותו לאהוב את הפרקים שנחשבים פחות טובים לפי השאר. גם זה ממש לא לעניין לדבר על מישהו רעות בגוף שלישי כשהוא נוכח כאן.

Fairywitch

New member
נשלח בלי התוכן../images/Emo122.gifאז לא בדיוק-

לא טרול, יותר סתם עושה הצגות. למה? כי מה ההסתברות שמישהו יאהב במיוחד את כל הפרקים- אבל כל הפרקים- הגרועים במיוחד של הסדרה? או יעריך דווקא דווקא את המשחק הגרוע של X, או את המערבולת הכי מכוערת? זה נראה לי בעיקר כדי ליצור דיון ועניין- סבבה, אבל אני לא קונה את זה
הרי גם אם למישהו יש טעם שונה- לפעמים נאלצים להודות במשהו. למשל- אני אוהבת את הדמות של ווייד, אבל היו פרקים בהם נאלצתי להודות שהיא יצאה טיפשה במיוחד, למשל (פרק עם ערפדים*שיעול*). זה פשוט נראה לי הצגה. יאללה, חפיף, ככה לא משעמם פה...
לגבי בגוף שלישי- הוא פה איתנו כל הזמן

Th3onE

New member
מסכים איתך..

פרק מיותר.. במקומו היו יכולים לעשות משהו יותר טוב.. הייתי רוצה לתת לבחורינה הזאת סטירה.. אגב.. הופתעתי מהמהירות של הנחש כאשר רואים דרכו אבל הוא זז 2 סנטימטר בשעה... נחשים רואים ד"א? לא.. הם חשים חום...

GrandPrix2OO7

New member
פרק גרוע בכל פרמטר

בזמן האחרון נראה שהם לא גולשים מעולם לעולם, אלא מאולפן הוליוודי אחד לאולפן הוליוודי אחר. הכל הפך לכל כך מלאכותי שזה פשוט פתטי. בנוגע לדברים הלא הגיוניים שציינת: תשמע, זאת לא הפעם הראשונה שהם מתפצלים כדי לקחת קצת חופש אחד מהשני. זה קרה גם בעולם קולרי השקר ושם הם נפגשו 5 דקות לפני הגלישה. בהחלט אפשרי להבין את הצורך שלהם בחופשה וזה סבבה לגמרי. להיות תקוע עם אותם אנשים *כל הזמן* יכול לחרפן אותך. וזה שמגי ו-וויד היו ביחד זה היה לגיטימי לחלוטין - אולי במטרה לפתור את המחלוקות או סתם הם התחילו להסתדר אחת עם השניה בעולמות האחרונים (מחוץ למסך) וזהו, אז זה לא מה שלא הגיוני. מה שלא הגיוני באמת היה המטוס שהתרסק ואף אחד לא יצא עם שריטה, השעות או יותר נכון הימים הארוכים שהם צעדו בג'ונגל מבלי לשים לב שנחש עוקב אחריהם ואולי גם מבלי לשתות ולאכול. הקלות בהם הם מזיזים נחשים ממקומות מבלי להתפחלץ ובעיקר התסריט העלוב של הפרק הזה. שימו לב שבכל פרק הדמויות האורחות נהרגות בשניה ואילו הגיבורים יוצאים תמיד ללא שריטה למרות שהם בדיוק באותה הסכנה כמו הדמויות האורחות. אולי זה שהפרופסור מת היה אחד הדברים היותר הגיוניים שקרו לסדרה - מישהו הרי היה חייב למות מתישהו.

נכון ממתי קווין יודע להנחית מטוס ??

ממתי קווין יודע להשתמש במטוס ולהנחית אותו באמצע הג'ונגל

rocket

New member
לא שמתם לב עדין שקווין יודע הכל ?

סייף, אסטרטגיה צבאית, להנחית מטוסים ..... גאון, כבר אמרנו ?

jimbo3

New member
משהו לא ברור

אני לא הבנתי משהו אחד הרי מתחילת העונה השלישית הם עברו מסאן פרנסיסקו ללוס אנג'לס אז למה בפרק הזה הם רצו לחזור לסאן פרנסיסקו

d a s t

New member
הם יכולים לנוע בן לוס אנג'לס

לסאן פרנסיסקו. כאילו, הם יכולים לנחות בכל מקום בין שתי הערים האלו. כמו בפרק שקווין פגש את עצמו בתור ילד, הם היו בסאן פרנסיסקו, וזה פרק בעונה השלישית, אחרי שהיה להם את הדבר הזה שלוגן שמה להם.

למעלה