הפרק היומי

munahila

New member
הפרק היומי

איזה סיום מותח ומעניין היה היום...מישהו יודע מה יקרה בין ויקטור לבראד? ויותר חשוב: האם ויקטור יצליח לרכוש בחזרה את ז'זו?

Dawn12

New member
ג'ק וג'יל, אוליביה וניל

אף פעם לא משעמם במשרדי ז'בו, וקשה להגיד זאת לגבי B&S. בזמן שבמחלקה של ויקי עומדים צמד המהנהנים (ניל וריאן), וצמד מזעיפי הפנים (ניק ורוס), בז'בו אנחנו מקבלים באופן קבוע מנה של ג'ק וג'יל - מתכון בטוח לתענוג צרוף. בין אם דנים בצירופו של בראדלי, בהרחבת ה"גלו" או בניחוחות בשמים - השניים האלה לעולם לא יסכימו ולכן מובטחות לנו ישיבות מעניינות. לו רק היתה קיימת איזו "ג'יל" במשרדי NE כולנו היינו שמחים. אוליביה אמרה היום "I wish everyone would just stop worrying about me". אתם יודעים מה אני הולך להגיד עכשיו, אבל זה פשוט דורש את זה. לאף אחד לא אכפת מאוליביה והאף המדמם שלה, אלא אם כן ניל נחשב בתור "everyone". ולמה שמישהו יתעניין באמת בצנונית היבשה הזאת שמתנהגת לעתים קרובות כמו כלבה אמיתית? גם אלו שמנסים בכל זאת (מסיבות לא ברורות) לגרום לה להיפתח זוכים ליחס קר במקרה הטוב ולהתקפי זעם במקרה הרע. אם זה היה תלוי בי, האף המדמם היה דאגתה האחרונה של ליב.
ולשאלותייך, יש תקצירים מפורטים לכל פרק שישודר בחודש הקרוב המופיעים בפינתה של שפי באתר של הקהילה. ההמשך מכאן הוא
: ויקטור לא יצליח לרכוש את ז'בו, אבל לא בגלל שלא יוכל או לא ירצה (כי הוא יהיה מאוד קרוב לזה). כמו תמיד, תהיה זו אשלי שתשפיע עליו (השניים יתקרבו מאוד עד אז) והוא לבסוף יחליט לזנוח את התוכנית למענה. אווו....

python 4

New member
../images/Emo58.gif

אמרתי את זה כבר ואני אגיד שוב (טוב נו, בפעם הראשונה): ויקטור ואשלי פשוט נועדו זה לזה, והבלונדה (ניקי) סתם תקועה שם באמצע. עכשיו, אני לא זוכר אם זה היה בפרק הקודם או לפניו, אבל נראה לי שגם בראדלי, שזה עתה זרק את אותה בלונדה, הלך לקבל קצת צומי מאשלי. אם נוסיף את ג'ק, שתמיד שמח לקצת צומי מאחותו, יוצא שאשלי היא הבחורה הכי פופלרית כרגע בג'נואה סיטי, וזו אחת שבכתה שלא הולך לה עם גברים. בקשר לליבי, אני מסכים עם כל מילה. אם טריש יכולה לסדר משהו זה יהיה נחמד.

למעלה