הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי

שימו לב מי מעורב בהכי הרבה סיפורים במקביל בג'נואה סיטי. אוליביה רוצה לבטל את זכויות הביקור? הוא שם. קאלי רוצה לטפל בגירושין שלה בלי שמלקולם יגלה? הוא יסדר. עלילת המעריץ של ויקטוריה? עלילת הזרעונים של ויקטור ודיאן? המשבר (המרתק) שעוברת כריס בעבודה? בולדווין איז דה מן. מייקל נותן ערך מוסף לכל סיפור בו הוא מעורב, וכריסטיאן עושה עבודה נהדרת ללא רבב. כן ירבו
כשהתחיל להתפתח סיפור המעריץ המסתורי של ויקטוריה, חשבתי שהעובדה שאני כבר יודע מיהו תהרוס לי את הצפייה, אבל זה לא ממש כך. הסיפור קצת חלש לפעמים, הנוכחות של רוס מטרידה באופן מחריד, וכל העסק נגרר כמיטב המסורת הצח"מית על פני חודשים רבים מדי, אבל יש משהו חביב בצפייה בפרקים האלה דווקא כשאתה יודע את האמת. זה כמו לראות סרט אימה ולדעת מי הרוצח.
ויש עוד משהו שפשוט היה קשה להתעלם ממנו. בשיחתה עם מייקל, אוליביה קראה לקאלי "Trashy home-racker". התרגום היה "עקרת בית זולה". איזה עקרת בית ואיזה נעליים. הדבר היחיד שזול כאן הוא איכות האנשים שמתרגמים את הסדרה הזאת.

SupeRonit

New member
מלקולם אימץ אץ נייט באופן רשמי../images/Emo35.gif

ולמה לאוליביה יש סחרחורות
-איזה מצחיק היה שג'יק נכנס למשרד והיה בטוח שמדברים עליו
(וג'יל הרגיעה אותו).. -איך בדיוק נייט היה ב"קו האש"
יש לי כמה שאלות מהפרק הקודם-ביום חמישי ראיתי חמש דקות ולא הבנתי כלום מה שכמובן עורר מספר שאלות: 1.מה מלקולם ונייט עשו אצל קיילי
2.למה נייט לא עם אמא שלו
3.למה לויקיטוריה יש שומר ראש
4.מה הבעיה של הילד ללכת לאכול במטבח (ממה הוא מפחד)

שמיצית

New member
מנסה לענות -

1. מלקולם ונייט לא היו אצל קאלי, אלא אצל מלקולם בסטודיוט, למיטב הבנתי.. אין לקאלי בית משלה, היא גרה עם מלקולם. מלקולם פשוט התעכב, אז הם היו לבד (וכך נייט היה ב"קו האש"). 2. למלקולם יש חזקה משותפת, וזה היה תורו עם נייט... 3. לויקי יש שומר ראש בגלל הסטוקר 4. ביטס מי

Dawn12

New member
והרי התשובות

למיטב ידיעתי וזכרוני מלקולם מעולם לא אימץ את נייט באופן רשמי, אבל יש לו זכויות ביקור שאוליביה העניקה לו (ועכשיו עומדת לשלול ממנו) במסגרת הסכם הגירושין. מה שקרה עם נייט, קאלי ומלקולם בפרקים האחרונים זה שקאלי ונייט חיכו בסטודיו של מלקולם עד שהוא יגיע, רק שלפני כן הגיע דווקא סאם (העוזר של טריי) והתחיל לחנוק את קאלי. מלקולם הגיע ושניהם הלכו מכות אל מול עיניו (ושיניו) של נייט, ולכן הוא היה "בקו האש". זו גם הסיבה שבגללה הוא מפחד לאכול במטבח, בגלל הטראומה שהוא כביכול עבר. ולמה לויקטוריה יש שומר ראש? יש לה אותו כבר איזה חודש ומשהו לדעתי! שכרו אותו בשביל לשמור עליה 24 שעות ביממה מהמעריץ המסתורי.

שמיצית

New member
ואו, שחר, איזה קטע ענק../images/Emo12.gif

בגלל שאני חירשת, התרגומים הם מה שאני מסתמכת עליו.. והנה אני מסתכלת, וחושבת להנאתי שהגיעו שנות ה-2000 לג'נואה סיטי, עד שהקללה הכי נוראית היא עקרת בית... מרושע ודוחה ככל שזה יהיה, זה הביטוי הראשון לשחרור האישה שמצאתי בסדרה עד היום
באתי הנה, מתה לכתוב על זה ולהאיר את עיניכם...
אחח, איך נפלו גיבורים... חוץ מזה, ג'ק הוא לחלוטין חסר חיים ושבר את ליבי הקטע עם מק ובילי

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

לצערי זו לא הפעם הראשונה שבה המתרגמים כושלים, וכנראה גם לא האחרונה...

למעלה