הפרק היומי
הרבה זמן לא כתבתי כאן אה...?! טוב נו הייתה לי היום בגרות אנשים... כן כן במדעי המחשב יח"ל ראשונות... הבגרות הייתה קלה משציפינו(והרבה קלה מהמתכונת...). טוב לא באתי לדבר כאן על הבגרויות שלי אז ככה: הפרק היום היה די משעמם, הקטע של וורטן, זה כבר כ"כ ברור ושקוף שהוא לא המטריד... נו כמה כבר אפשר למשוך את העלילה הזאת.. כבר מעצבן! ורוס מרוצה עד השמיים על ה"מעשה" הטוב שלו ואיך שניק החמיא לו על כך בכלל... ות'אמת אני מתחיל לרחם כבר על וורטן, מסכן כמה אפשר להיטפל אליו כבר?!
מייקל וכריסטין-די מעניין! דווקא זה היה מצויין אם שניהם יעבדו יחד, זה היה יוצר הרבה אקשן וקטעים מעניינים אצלם, אני מקווה שכריסטין תסכים להצעתו! נינה-ריאן-טרישה-מייגן: זה היה מגעילך מאוד מצידו של ריאן להגיד ככה לנינה: "מה נינה את לא יכולה לראות אותי מאושר?", הוא לא חייב להאשים אותה בצרות שלו(צרות שהוא לא מודע אליהן), וממיגן הזאת אני מחכה כבר שתעוף מהסדרה, זה לא שאני לא מחבב אותה היא נחמדה והכל אבל ת'אמת היא קצת משעממת...
ויקטור-אשלי: האם אני מריח רומן חדש באופק??? מה אמורים להביע כל הווידויים האלה לאשלי: "את עדיין יקרה לי", "אכפת לי מאוד ממך"... לפי דעתי דווקא ויקטור מחפש נחמה אצל אש בגלל הבעיות עם ניקי והתסכול מהשלד. ג'ק- מעניין, לא ידעתי שג'ק הלך לעשות בדיקה כזאת, ואני מאוד שמח שהוא בסדר והתוצאות יצאו בסדר לא היינו רוצה לאבד את ג'ק...
לבסוף שרון-אוף בזמן האחרון אני לא רואה שום דבר מעניין שקורה עם האישה הזאת, היא רק חושבת כל היום על "קרימסון" והמשפחה של ניק, ומנסה לעזור איפה שלא צריך... בקיצור שיעמום איתה, אני מעדיף את הפרקים שגרייס הייתה כאן-היא לפחות הייתה מכניסה את שרון לעניינים! לסיכום פרק מעניין וגם לא, רק מקווה שהקטע עם ויקטוריה והמטרידן ייגמר כבר..
הרבה זמן לא כתבתי כאן אה...?! טוב נו הייתה לי היום בגרות אנשים... כן כן במדעי המחשב יח"ל ראשונות... הבגרות הייתה קלה משציפינו(והרבה קלה מהמתכונת...). טוב לא באתי לדבר כאן על הבגרויות שלי אז ככה: הפרק היום היה די משעמם, הקטע של וורטן, זה כבר כ"כ ברור ושקוף שהוא לא המטריד... נו כמה כבר אפשר למשוך את העלילה הזאת.. כבר מעצבן! ורוס מרוצה עד השמיים על ה"מעשה" הטוב שלו ואיך שניק החמיא לו על כך בכלל... ות'אמת אני מתחיל לרחם כבר על וורטן, מסכן כמה אפשר להיטפל אליו כבר?!