הפרק היומי

קיית1

New member
הפרק היומי

אני קצת מתרגשת פעם ראשונה שאני פותחת שרשור על הפרק היומי
טוב אז כמה דברים - * לדעתי ג'יל משחקת פשוט נפלא והמפגש של בילי עם המשפחה היה ממש מרגש
* לגבי ג'ק - אולי הסקרנות האינסופית שלו סוף כל סוף תועיל למישהו ותזרז את העניינים בין בילי למק. * האחיות דניסון - לא עקבתי במיוחד אחרי מה שהן דיברו פשוט הלבוש המכוער שלהן משך כל הזמן את תשומת ליבי, מייגן בחולצת פיג'מה וטרישה נראתה כמו תרנגול סגול. * החבר של נינה - מה הקטע עם השפם?!
לא מספיק אחד ?! *פול - טוב, הוא ממש הורג אותי מצחוק בכל פעם שהוא ב"זמן פעולה", פותח דלתות בלחץ היסטרי, נמצא ב"מעקבים"
וכו' זה נראה לי כמו סצנות מקומדיה סוג ד'
מה עוד? אה כן, הסיפור עם ויקי ורוס ובלה...בלה..
כמובן חוץ מהמפגש בין נינה לויקי שהוא תמיד טוב
יצא יותר ארוך ממה שחשבתי...

יפה אמרת!../images/Emo45.gif

סחתיין על ניתוח הפרק !
ועוד בקשר לפרק- לא אהבתי כשויקי עקצה את נינה, אפשר לחשוב שויקי עצמה לא מתערבת בעינינים שלא שלה. עד עכשיו מי שצדקה לאורך כל הדרך שטרישה לא ממש בריאה זאת נינה, היא היחידה שבאמת רואה מה מתרחש. ועוד משהו יותר חשוב- לא מספיק שצהובי לא פקד את הפורום הרבה מדי זמן אז עכשיו גם פייתוני מצטרף??? מה קורה כאן???

dviridit

New member
גם את שמת לב לזה? באמת היכן נעלמו

השניים האלה. את פיתון אני פוגשת בפורום אירויזיון. בפעם הבאה אזכיר לו לבוא גם לפה מדי פעם. כולנו התגעגענו. אאאאווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Dawn12

New member
אחלה סיכום ../images/Emo45.gif

ובגלל שראיתי את הפרק באיחור + אין לי זמן + יש לי עייפות מצטברת אני אוסיף רק עוד דבר אחד: היה ממש כיף לראות את הסצינות של מלקולם וויקי היום (ובכלל). למה לא מתפתח משהו קצת יותר רציני ביניהם? אם היא כל כך מתעקשת לצאת עם מישהו שקשור למסע הפרסום שלה, שתעזוב כבר את הרכיכות האלה מהסוכנות ותלך על הדבר האמיתי!

קיית1

New member
תודה לכם ../images/Emo140.gif

לגבי ויקי ומלקולם - הסצינות באמת טובות אבל נראה לי שהספיק לה וינטרס אחד...

dviridit

New member
לא ראיתי את הפרק אבל קראתי את

הסיכום המצוין שעשית.

ים כחול

New member
נכון שצהובצ"יק ופייתון הזמיר חסרים

ועדיין הכי הכי חסר לי =======>>> צ"ארמי
חבל שהוא נעלם .... ממש חבל

python 4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

צ'רמי? לא יודע, כנראה זה פורום שמבריח "בנים".. בסוף נישאר פורום נטול אוחצ'ות, רחמנא ליצלן. אני למעשה לא הלכתי לשום מקום, פשוט אני אראה השבוע את הפרקים רק ביום שישי, כך שאין לי הרבה מה להגיד..

למעלה