הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי

למרות שאני חושש שאני מסכם אותו רק עבור עצמי... אמרתי את זה כבר ואני אגיד זאת שוב - אני לא מצליח להבין את ההפרדה הקיימת אצל ויקטור בנוגע למשפחת אבוט. איך הוא מסוגל לדבר עם אשלי בכזו נינוחות ולשבח את אביה בפניה כאשר תוך כדי הוא כבר חושב על הצעד הבא בתוכניתו לקבור את ז'בו באדמה?? האם זה אמור להיות חלק מהדמות ה"מורכבת" שלו? לדעתי זה רק הופך את הדמות שלו לבלתי אמינה. ההסבר היחיד שאני יכול להעלות הוא שאם משווים בין השנאה שלו כלפי ג'ק והאהבה שלו (מילים שלו, לא שלי) כלפי אשלי כמו גם הכבוד שהוא רוכש לג'ון - השנאה מנצחת. היה נחמד לראות את דרו וניל מתווכחים היום ומכניסים מעט חיים לאווירת בית הזקנים השוררת בדירתה של אוליביה. למה ניל לא מבין שדרו והספונטניות שלה הם הדברים הכי טובים שיכלו לקרות בחיים האומללים שלו זו כבר שאלה אחרת שאין לי כל רצון לדון בה. אהבתי את ההצעה של דרו שניל ישים מסיכה כשהוא הולך לבקר את לילי. אולי אפשר ליישם את זה גם כשהוא לא איתה?
הסצינות בין כריס ופול היו לשם שינוי מעניינות, ובעיקר - כתובות מצויין. פול באמת העלה נקודות חשובות, שניהם ניהלו שיחה מאוד אמיתית ואפילו לורליי עשתה עבודה סבירה. בילי ומק חלקו היום סצינה מאוד לא שגרתית ביניהם - פריצת דרך אם תרצו. אני כבר התכוננתי לעוד סצינה שבה בילי מנסה להתקרב ומק מפנה לו את העורף, והנה - הפלא ופלא! חיוכים, פלרטוטים ושיחה כנה על רגשות. מי היה מאמין? בכל מקרה - אהבתי.

KOBEMANIA

New member
מה נאמר ומה נגיד

הפרק היום היה משובח הקטע עם העקיצות של אשלי לג'ק היה מצוין ומבדר מקנזי השתנתה שינוי קיצוני היום איפה מקנזי שלא מוציאה מהפה מילה ושותקת בלי הפסקה בילי בוי היה ענק כי הוא לא הולך סחור סחור הוא אומר הכל בפנים אוו ראול ליבי ליבי איתך כמה שאתה תמים פול - אני לא נוהג לשבח את השחקן הכי מפוספס בסדרה אבל אני חייב להגיד שאתמול והיום הוא פשוט היה מצוין וחד בדבריו כנראה שאם השנים רוכשים ניסיון ויקטור- כבר אמרתי לכם שאני מת על הדמות שלו? היום הוא הופיע בעוד אחת מהברקותיו כשאתה הולך להכות את האויב אתה קודם כל צריך לבדוק שהקרקע מוכנה לתת הרגשה שהכל חלף בשקט ואז בום!
בלטו בהיעדרם- ויקטוריה וג'ל השאר לא ממש חסרים לי

junny

New member
../images/Emo24.gif

יקירי, אתה לא מסכם את הפרק סתם, נהנתי לקרוא. אני פשוט לא מצליחה להגיע לראות את צח"מ כבר יותר משבועיים ולכן אין לי מה לכתוב... אני לא יודעת איך קרה שהפורום התוסס הזה נרדם אבל אני משערת שפשוט האירועים המשעממים שמתרחשים עכשיו פשוט משפיעים על הפורום, אולי שיכנסו עלילות קצת יותר מסעירות יחזרו אלינו צהובוני, שמיצית, פייתון,צארמי וכל השאר. כרגע פשוט יבש...

Dawn12

New member
היום היה באמת יבש...

אחד הפרקים החלשים ביותר בתקופה האחרונה. אפילו לי אין מה להגיד. בעצם, רק דבר אחד - לא מיצינו כבר את פוזת האגרוף של ויקטור?

KOBEMANIA

New member
הפרק היום

היה מאכזב בגלל שהפרק של אתמול היה טוב שוב הלכנו אחורה עם בילי ומק ויקטור ודיאן זה כ"כ משעמם אני מצפה מהם ליותר בפעם הבאה הייתי אומר שזה היה מין פרק מעבר משעמם

munahila

New member
../images/Emo140.gif ל-DAWN

אני חייבת להגיב על מה שכתבת,זה אפילו קצת הכעיס אותי
לקרוא שאתה מזלזל כך בעצמך!!! אינני מבינה מדוע כתבת בתחילת הסיכום שנדמה לך שאתה מסכם רק בשבילך? אני רוצה לומר לך שאני פשוט מתמוגגת מכל רגע שאני קוראת את ההערות שלך
,וגם אם ראיתי את הפרק זה ממש נחמד ואפילו מצחיק לקרוא דעה של מישהו אחר,אז בקיצור, מספיק ודי עם חוסר ההערכה העצמית,הא?

ים כחול

New member
שחר ../images/Emo70.gif

מצטרפת למונהילה ומוחה בתוקף
(
) אתה לא מסכם לעצמך רק כי אני ממש אבל ממש ממש אוהבת כל מה שאתה כותב - ותמיד קולע למה שאני חושבת ומצחיק אותי כלכך עם הציניות השנונה והמקסימה שלך
אז בבקשה בלי הקדמות מיותרות הא??
אתה וצ"ארמי שלצערי נעלם לי גורמים לי לצחוק באמצע הלילה מול מסך מחשב ועושים לי טוב בלב
מהבנות הרמוניק וקיית עושות לי מצב רוח תמידי

קיית1

New member
גמני מוחה בתוקף ../images/Emo8.gif

שחר, אתה ממש לא מסכם לעצמך (למרות שלצערי זה נראה כך). אני בכל אופן ממש נהנית לקרוא את הסיכומים המקסימים שלך. לגבי הפרקים האחרונים באמת אין לי מה לומר חוץ מ -
ולים יקירתי
, תודה רבה על המחמאות (גם מהשרשורים הקודמים)

Dawn12

New member
לכולם ../images/Emo24.gif

לא כתבתי את זה כדי לקבל טפיחה על השכם (אבל תודה כמובן לכולם), ובטח שזה לא נכתב מתוך חוסר הערכה עצמית, כי עם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד) - זה בכל זאת רק צח"מ.
כתבתי את זה בגלל שהפורום התרוקן מאנשים בזמן האחרון והיו יותר מדי "הודעות כחולות" בשרשורים השונים. נקווה באמת שעם הזמן יחזרו אלינו כל הנעדרים וזהו. נראה לי שמיצינו את הנושא

b o t t e n

New member
נצל"ש- שתי שאלות../images/Emo35.gif

1. למה הפער ההיסטרי הזה (4 שנים
) בשידור בארה"ב לפה
2. איפה אני יכולה להתעדכן במה שקרה לפני ה"עליה" של צח"מ לארץ
- גיליתי פערי תרבות

למעלה