הפרק היומי.

• פותח הנושא ff4
  • פורסם בתאריך

ff4

New member
הפרק היומי.

מוזר שלא ניפתח
...+ ראיתי חלק ממנו באנגלית אז כבר ידעתי שאני ימות הצחוק בתחילתו. אז ככה - ההתחלה היתה פשוט מצחיק (עד סוף הקטע שנגמר לפיקאצו האוכל
). אבל מה קרה לברק של פיקאצ'ו? למה פיקאצו ניהיה חלש?? הוא אמור היה לפרק את כל הציפורים הללו בשנות!!. מעצבן.. צוות רוקט היה מטומטם היום. ברוק חזר?!. ישש!. ככה ארוקה לא תוכל להתחיל עם אש
. הקול שלו ישתנה (נראה לי). ולמה הוא לא התאהב בארוקה? מוזר
.. וגם - אני שמח מאוד על כך שהוא לא נטש את שאר הפוקימונים שלו ורק נתן אותם לאימונים. שוב - למה פיקאצו התחלש?!. הוא היה צריך להחליש את הטלאו הזה בקלות. אש תפס עוד ציפור. נו יופי
.. וזהו.

ff4

New member
תיקונים (מה קרה לי..).

הצחוק = מצחוק. מצחיק = מצחיקה. בשנות = בשניות. ישתנה = השתנה.

5 0 6

New member
פיקאצ'ו לא התחלש, הוא נחלש.

וגם זה לא. פשוט הטיילויים חזקים ולא נכנעים בקלות. וברוק דפק כניסה דרמטית, מגניבה כזאת. איזה מגניב הוא נהיה! הוא לא התאהב בהארוקה כי היא בת עשר והוא מעל 13. מוזיקת הקרב החדשה מגניבה וגם מתקפת הרעם! זה לא מכת ברק כזו, שפיקאצ'ו יורה, כרגיל. זה יותר יפה, איך שהוא רץ במים עם הברק הזה שיוצא לו מהגב אל טיילו, שהכנף שלו הייתה במים. זה היה קטע טוב!

ff4

New member
זה לא משנה.

פיקאטצו היה אמור להביסם בקלות, במיוחד אחרי שראיתי שבליגה הוא ממש פוצץ את הזירה. טוב נכון, אתה צודק, הוא מתאהב רק בגדולות ממנו
. הקטע עם הברק שיצא לו מהגב, נראה ממש טיפשי, לדעתי.

ff4

New member
לא ידוע כמה שנים עברו מתחילת הסדרה.

אני מהמר על 3 וחצי. כך ש: אש בן 13 וחצי. מיסטי בת 15 וחצי. ברוק בן 16 וחצי. וזהו..

CibiHeart92

New member
מה פתאום?

מיסטי לא יותר גדולה מאש...וברוק בין איזה 18! אני חושבת שאש בן 14 ומיסטי 13

ff4

New member
מיסטי יותר גדולה מאש בשנתיים וברוק

יותר גדול ממנה בשנה.

למעלה