הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי

בלאגן בז'בו, אוליביה מתמוטטת, ולארי מתחיל לחשוף את הסיפור הגדול הבא... מה עוד אפשר לבקש?
הסצינות של ג'ק ואשלי היו מעולות. התגובה של ג'ק לאחר שהבין את האמת המרה אמרה הכל. תדהמה מוחלטת מאדם ששום דבר שהוא עושה כבר לא צריך להפתיע אף אחד. אהבתי גם את הנחישות של ניקי ואת זה שהיא מתחילה להבין כמה כוח יוכל להיות לה בז'בו אם תצליח להיכנס. עם או בלי ניסיון - ניקי היא נכס לז'בו, במיוחד עכשיו כשכולם יודעים שויקטור שוב נושף בעורפם. אם מישהו יכול להבין אותו ואת הדרך שבה הוא פועל - זאת ניקי. לארי קיבל היום הרבה זמן מסך יחסית, וכמו שאתם בטח מבינים - זו רק ההתחלה. אחד הדברים הטובים בצח"מ לדעתי הוא שהסיפורים החדשים תמיד מתחילים לאט ובהדרגה. העניין הוא שהאיטיות בד"כ ממשיכה גם אחר כך (וגם כאן אני די בטוח שזה יהיה ככה) אבל זה עומד להיות סיפור טוב.
והכי חשוב - אוליביה התמוטטה!
איזו דרך נפלאה להתחיל את סוף השבוע

kawa

New member
היה פרק מדהים

הם פשוט ביימו את זה מעולה! התגובה של ג'ק כשהבין דרך השיחת פלאפון של אשלי שויקטור הוא זה שעומד מאחורי העניין. הכי יפה שהיא לא אמרה לו ישירות. הוא הבין את זה מהעויינות שלה לויקטור בשיחת הפלאפון. זאת הייתה סצנה מדהימה. האבוטים נרדפים שנית ע"י בית ניומן ( בפעם הקודמת ע"י גניבת ז'בו ע"י ויקטור ניומן כשג'והן חטף התקף לב בגלל זה ) . אני לא סובלת את אוליביה איך היא מצרה את צעדי דרוסילה וטוב טוב טוב שכך, שהיא התעלפה, מגיע לה. למה היא משכנעת את דרוסילה להיות אישה קטנה בהריון כל הזמן, היא פשוט יוצאת נגד האינטרס החיוני של אחותה. היה היום פרק חזק, פשוט התגובה של ג'ק, השקט שלו. ג'ק החתיך שיחק מצויין, הבעת הפנים שלו כאשר הבין שאין להם ברירה, כאשר ניגש לבראד וניקי, ושאלו אותו: גם אתה מסכים, והדרך שבה הוא אמר כן אמרה כל כך הרבה על ג'ק, שלמרות הכבוד העצמי שלו, למרות הנחישות שלו להלחם בבראד, הוא היה חייב להציל את ז'בו. ניקי מדהימה, איך לאט לאט היא הופכת מאישה קטנה וחמודה לאשת עסקים אמיתית, לאישה שמבינה בעסקים ויודעת מה היא רוצה, נכון שהיא טרייה בעסק ויש לה עוד מה ללמוד בניהול עסקים אבל יפה שהיא מאמינה בעצמה ולא מרשה לאף אחד להגיד לה: את ניקי, התפקיד שלך להיות יפה!

יוליקה

Member
מנהל
אכן, ג'ק היה היום במיטבו

הוא הראה לכולם איך צריך לשחק: בלי הגזמה, עם רגש, ידע לעצור את תחושת הכאב ולא להתפרץ. הייתי ממש גאה בו היום!!!

הפרק

קודם כל אתם שמחים שאולביה התעלפה חחח (איזה רעים) ובקשר ללארי תמיד כיף לראות אותו עושה את הקט ע שלו וניקי הופכת לביזנס וומן אמיתית וזה שינוי מרענן...

Music4Life

New member
dawn, אתה ממש שונא את אוליביה הא?

אני גם לא אוהבת אותה ונכון, היא קצת מפגרת והכל אבל אני לא יאחל לה רע בתור הדמות... וכן, בסצנות עם ג'ק ואשלי היו גדולות, תודה לאל שאשלי מצאה את הפתק ושדיאן באה לדבר איתה על כל הפרשייה. (למרות שקשה להבין את דיאן כי היא כזאת כלבה..קשה להאמין לה), וטוב שבראש יצא מכל העסק, מי צריך אותו... שניקי תהיה בג'בו וזהו. אני מקווה שלא יהיו להם בעיות עם ההלוואה... ומה לעזעזל הוורטון הזה רוצה? ידעתי שזאת רק הצגה עלובה שהוא עושה... די ברור שהוא רצה משהו מהם...מעניין איזה פרשייה תהיה לה שם כעת. נחכה ונראה... על מה עוד דברתם? הא כן - מה דעתם לגביי דרו וניל? הם כאלה ילדים קטנים, לא מסוגלים לדבר כמו צריך ורק מאשימים וצורחים זה על זה... ממש שיחה. לדעתי הם צריכים להיות ביחד אבל הקריירה של דרו באמת מפריע ליחסים האלה, הם צריכים לחשבו מה הם רוצים ועל מה הם מוכנים לוותר למען השני. אוחחח...קשה איתם!

תתש

New member
אף אחד לא התייחס לזה אבל

בסוף ויקטור אמר לפורסיית'(איזה שם) שיש הרבה להרוויח והרבה להפסיד והוא מהסס(לא במילים האלו בדיוק) למרות שנראה לי שהוא בסוף ינסה להשתלט על ז'בו כי הוא עדיין בן אדם רע.

Dawn12

New member
לשאלתך - התשובה היא כן

אני ממש שונא את אוליביה.
היא היחידה בסדרה הזאת שמצליחה להתחרות בכריסטין על תואר הדמות השנואה עלי ביותר, וזה אומר הרבה. אני לא חושב שהיא "מפגרת" כמו שכתבת. להיפך, בתור אחת שלמדה רפואה אני די בטוח שיש לה משהו מתחת לפיאה הזאת. העניין הוא, שאוליביה היא אחת הדמויות הצבועות ביותר בג'נואה סיטי. רוצה דוגמא? אוליביה שונאת שמתערבים לה בחיים. שונאת זאת לא מילה. בכל פעם שמלקולם וניל בסך הכל מנסים לדאוג לשלומה היא מתנפלת עליהם בצרחות שיעזבו אותה במנוחה. כל זה טוב ויפה, אבל כשהמצב הפוך - אוליביה לעולם לא תחמיץ הזדמנות להתערב למישהו אחר בחיים (מישהו אמר דרו?). אותי אף אחד לא יצליח לשכנע שמלקולם היה זה שהרס את הנישואים שלו איתה. היא עשתה את זה בעצמה עם חוסר הביטחון שלה והתקפות הזעם השכיחות שלה. מלקולם בחיים לא היה עוזב אותה אם היא היתה מתנהגת אחרת, אבל היא הפסיקה להאמין בו בלי שום הוכחה שהוא בכלל נגע בקאלי. כל זה לא מפריע לליב שלנו להטיח במלקולם בכל הזדמנות אפשרית ש"זאת לא אני שסיימתי את הנישואים" ו"אתה זה שעזבת אותנו". וסוגיית ניל הבלתי-נגמרת? אוליביה רוצה אותו כבר שנים, זה די ברור לכולנו. היו לה כל כך הרבה הזדמנויות מאז שדרוסילה עזבה את העיר לעשות משהו בקשר לזה אבל היא תמיד בחרה להתעלם/לדחות את זה. אין שום בעיה עם זה - זכותה לעשות מה שבא לה. אבל עכשיו, כשדרו חזרה לעיר, פתאום מפריע לה שניל שוב מתעסק עם אחותה. מה לעשות, החיים זה לא פיקניק.

Alon8304

New member
הפרק של יום חמישי

אני לא מאמינה!!!
הקלטתי את הפרק ובטעות מחקתי אותו. מישהו בבקשה יכול לספר לי מה בדיוק היה עם אשלי וג'ק? איך ג'ק הגיב כשגילה את האמת? מה קרה עם לארי וורטון? אני גם מאוד אודה למי שיוכל לשים תמונה או לקשר אותי למקום שבו אפשר יהיה לראות את ההבעה של ג'ק כשגילה את האמת. תודה רבה!!!

The Abbott Girl

New member
אהממממ אהמממממממממ ../images/Emo72.gif

אשלי ניסתה כמיטב יכולתה לא לגלות לג'ק את האמת אלא רק לשכנע אותו שעובדים עליהם עם כל עניין פורסיית. ואז אשלי קיבלה טלפון מויקטור ולא ממש רצתה לדבר איתו, ומהשיחה הזו ג'ק הבין במי מדובר.... כמובן היתה לו את ההבעה ההמומה שלו כשהוא רוצה לחנוק את ויקטור... הדבר הבא שהראו לנו (אם אני זוכרת נכון) זה את ג'ק ואשלי נכנסים לחדר ישיבות ואשלי מנסה לשכנע את בראד להצטרף לחברה. היה פרק מעולה

מיכי2

New member
אכן פרק מעולה..

ו.. זו רק אני ששונאת את אוליביה או שיש אחרים שהיא נורא מעצבנת?

Alon8304

New member
תודה על התקציר

תודה רבה! בסוף נשארו לי בערך 10 הדקות האחרונות של הפרק. אז ראיתי את הקטעים הכי טובים עם ג'ק ואשלי.

python 4

New member
פרק מעולה..../images/Emo132.gif

ראיתי את חמשת פרקי השבוע החולף שהקלטתי ביום שישי. נכון שהוידאו זו ההמצאה הגדולה של המאה ה- 20? בשני פרקים האחרונים פשוט העברתי ב- FF את כל קטעי הראיין/טרישה/ווינטרס (מה נסגר עם כובע הזה, לעזאזל)/נינה/חבר של נינה/ועוד כמה, וצפיתי לי בהנאה רק בקטעי האבוטס הגדולים מהחיים. בכלל, הגעתי למסקנה שהעלילה הכי מעניינת בין שלל עלילות הזבל שרצות עכשיו (ואין יותר זבל מעלילת נינה וחבר של נינה) היא עלילת ז'בו. אין ספק ששלישיית ג'אג (ג'ק, אשלי, ג'יל) משחקים פשוט מצויין.. אלו אולי שלושת השחקנים הכי טובים בסדרה. התגובה של אשלי כשהיא קראה את הפתק, התגובה של ג'ק, הנואשות של ג'יל - הם עושים את זה פשוט מצויין. מה גם שהיה נורא מצחיק לראות את אוליביה מתמוטטת ב- fast forward. ובאמת, מה נסגר עם הכובע הזה??

למעלה