הפרק היומי

axnholic

New member
הפרק היומי

שם הפרק: מלחמת האזרחים תקציר: ריי מגלה שאביו ואחיו משתתפים בשיחזור קרב גדול מימי מלחמת האזרחים, ומחליט להצטרף אליהם. הצרות מתחילות כשהגברים לבית ברון מוצאים את עצמם נלחמים משני צידי המתרס... הפרק של היום (ה22 ל-8) היה פרק מעולה ואכן קלאסי. הרגשות של פרנק עולים לנושא הפרק, וזה אכן רגע נדיר. היו קטעים ממש טובים, דוגמה: כשפרנק, רוברט, הארי וריי יוצים ממפתן הדלת אז יש מוזיקה (שכחתי של מה) ואז כשדברה טורקת את הדלת המוזיקה נקטעת והיא אומרת "טיפשים". אכן משחק מצויין שלה באותו פרק. השאלה הגדולה שעלתה בתחילת הפרק היא כמה מטומטמת יכולה מארי להיות? היא לא שמה לב שאין ילדים בבית ושריי סתם מנסה לעבוד עלייה? אני זוכר שכשראיתי את הפרק בפעם הראשונה הייתי בטוח שהיא תגיד (בעת פתיחת הארון) "ריימונד, מה קרה לך? ככה מתחמק מאמא שלך?", אבל היא לא אמרה את זהע וזאת הגדולה של הסידרה. אז מה אתם אומרים?

axnholic

New member
הפרק היומי

23/08/04 שם הפרק: המשפחה שלי דודתו האיטלקיה של ריי מגיעה לביקור בארה''ב וכובשת במהרה את לב משפחתה האמריקנית. ריי, המתקשה להאמין שאישה כה מקסימה נמנית על בני משפחתו, מגלה לבסוף שצדק... היה פרק טוב, אבל מכיוון שראיתי כבר את פרקי איטליה ידעתי שזאת לא היא. מה איתכם? ראיתם את הפרק או לא?

kyle chandler

New member
לא ראיתי שפתחת שרשור...../images/Emo168.gif

והיום הרסתי לאמא שלי שישר אמרתי לה שהיא לא מהמשפחה שלהם (לא הייתי זוכר אם לא הייתי קורא תקצירים)

למעלה