הפרק היומי

הפרק היומי

היום נתנו מנת יתר של נינה ותומס (בלי השפם אני חייב להודות יותר טוב) ולא התמקדו בדברים המעניינים באמת כמו אשלי וויקטור וג'ק המחייך וחרשו על הרעיון של בילי ומקנזי... אבל חוץ מזה היה פרק בסדר

Dawn12

New member
הציפורניים נשלפות! ../images/Emo54.gif

Jill: Don't confuse the boardroom with the bedroom ?Nikki: Didn't you earn your share of this company on your back !Jill: She has ZERO experience... The only job she's ever held is stripping איזו סצינה משובחת!!
לא צריך עלילה מתוחכמת, לא צריך עקביות בסיפור - אפשר פשוט לשים את ג'ק, ג'יל, אשלי, ניקי ובראד בחדר הישיבות, לסגור את הדלת ולתת לנו לראות. משעמם אף פעם לא יהיה שם. הדבר הכי ברור מהעלילה בז'בו הוא שניקי היתה צריכה להשתלב בעסקים כבר מזמן, ולו רק בשביל העקיצות השנונות שלה. והכי טוב זה שהישיבה הראשונה בכלל עוד לא התחילה, ונראה לי שג'יל היתה רק "מופע החימום" לעומת מה שמצפה לנו בין ניקי ואשלי. מי רוצה להמר מתי תתעופף לה הסטירה הראשונה?

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מקווה שניקי תדע על ההריון של אשלי לפני שתעיף לה סטירות מצלצלות חופשי.... לא בריא סטירות לאשה הרה ...
אתה צודק
הולך להיות משעשע בבורד רום

ים כחול

New member
מה שמוזר לי .....

שרק אתמול ג"יל התחננה למליונים של בראד וניקי והיום ..... כאילו לא קרה כלום והעקיצות עפו חופשי באויר.... לא מבינה את זה ... ועוד פינה בתסריט לא הגיונית ..... בילי וחברתו מתנשקים .... שניה אחרי זה מראים את בילי רץ לחפש את מאק...
נראה כאילו הוא טס מהנשיקה ישר למאק ... חחחחח ....

Lopezit

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo178.gifעוד כמה זמן ימשיכו

עם הסיפור הזה של מאק ובילי עד שייקרה משו?!?! בטח מחר הם יגידו שהם לא יתראו כל כך הרבה ובלה בלה

יוליקה

Member
מנהל
למנ ניקי לא ענתה לג'יל

כשג'יל שלפה את עיניין החשפנות לניקי, מדוע לא ענתה לה: את התחלת בתור מניקוריסטית.....

למעלה