הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי

עד כמה שהחמאתי ללורן אתמול, בסופו של דבר לא אהבתי את המראה שלה היום. השיער הקצר לא מתאים לה לדעתי ורק הופך אותה למבוגרת יותר. מה שכן, עלילת "המירוץ לשמלה", עד כמה שהיא קצת ילדותית ומטופשת - דווקא עובדת. אני ממש אוהב את מערכת היחסים הנוראית שמתפתחת בין ג'יל ומק. זה רק יכול להבטיח לנו סצינות טובות בעתיד.
גם השילוב של אסתר בכל הבלאגן היה במקום. רק בריטני אכזבה עם משחק מוגזם וחיוכים מאולצים. אם היא תמשיך ככה אני אאלץ להכניס אותה לרשימה השחורה שלי.
עכשיו שאלה ברצינות: מישהו כאן נהנה מהדמות של תומאס? אני מבטיח לא לנשוך.
אני פשוט מנסה להבין מה חושבים המפיקים של צח"מ שמזהים בדמות ובשחקן איזשהו כישרון אדיר שאני לא מצליח לראות אותו. לא מספיק שהוא מקבל כמות נכבדת של זמן מסך, הוא גם מופיע בפתיח של הסדרה (טרישה ודיאן לא מספיק חשובות אבל הוא כן) ועכשיו הוא גם מקבל תפאורה שלמה של הדירה שלו. זאת חתיכת השקעה בשביל דמות שהיא פשוט גרועה. אם יש מישהו שאוהב אותו - אני אשמח לשמוע. לפחות ככה אני אדע שהכספים לא מתבזבזים שם לחינם.
המסיבה של קאסי היתה קיצ'ית שבא למות, אבל זה היה צפוי. מילי היתה מפחידה, ויקטור כמובן לא בא ומיגל הפך לכולם את הקבבים. הדבר הכי מפתיע היה סיבת ההיעדרות של לין. מה פול אמר? "יש לה תוכניות אחרות"? איזה תוכניות? לשבת עם מריסה אצל ג'ינה? בהחלט יכלה לעשות את המאמץ ולהראות את זיו פניה. יכלה גם להביא את מריסה איתה.
והסיום של הפרק היה פשוט מטופש. בהתחלה די הסכמתי עם ההחלטה של ניק ושרון לפטר את כריס (ולא רק בגלל שזו כריס), אבל שני אלה כבר הוציאו את כל העניין מפרופורציות לגמרי. איך נוכל לבטוח בכריס? איך נוכל להיות חברים שלה? מה נעשה במסיבה? להזמין אותה? לא להזמין אותה? חלאס כבר! זה כנראה מה שקורה כשאין מה לעשות בחיים - מתעסקים לקטנות.

ראיתי ממש טיפה פה ושם

הייתי בעיקר עסוק בלראות משהו אחר
אבל כן, איזה איכסה התספורת של לורנס אשת ערב
ואסתר המלכה התערבה בענייני קיי-ג'יל-בריטני
היא גם שרה בדרך ray of light או משו

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifהיה גם פרק אתמול../images/Emo35.gif

טוב, נו... ממילא היינו במירוץ אחרי המדחום. כרמל חולה ואנחנו בעקבותיו. אבל היום
איזה כיף שלורן חזרה, אפילו אם זה לזמן קצר, רק בשביל לראות את ג'יל בולעת ת'לשון של עצמה
חוצמזה שהשמלות נראות ממש שוות, אולי אני אקבל השראה לחתונות שקרבות ובאות.... אצלנו במשפחה מתחתנים בחורף

Dawn12

New member
לקח לי הרבה זמן להבין

למה התכוונת כששאלת אם היה פרק אתמול.
התכוונתי שהחמאתי ללורן אתמול בשרשור... אתמול היה יום שבת.
ושיבריא מהר!

SupeRonit

New member
הוי,שירגיש טוב הפיצי וגם אתם ...

ואני משאירה לך הודעות ב
שנעלמת-לא יכלת להסביר את זה קודם ?

b o t t e n

New member
../images/Emo52.gif יקירתי....

אבל זה לא רק שחלינו... יש לנו גם אורחים מחו"ל שמתארחים אצלנו.... אין רגע דל
אה, כן ואבא בוטן הפתיע בחופשה זוגית בחו"ל אחרי החגים
השובב הולך לבלגן אצל סבא וסבתא

SupeRonit

New member
זה בסדר,אני מאחלת לכם הון בריאות

ומהר !! פשוט-את יודעת שאני פולניה
ופולניות תמיד דואגות-זה בטבע שלנו

הפרק

דווקא אהבתי את התספורת של לורן כרגיל שיעממו אותנו עם תומאס (שחזר לגדל שפם וזקן) והתגובה של שרון לכריסטין היתה בכלל לא במקום ישר התפרצה בלי לשאול למה ואיך.... * חבל שהפרק וויקטור וג'ק לא היו באסה...

ים כחול

New member
יואוווו איזה פרק מרגיז ../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

כמה רעש אפשר לעשות סביב שמלות הנשף של הבנות ???
נו ..צרות של עשירים
מזעיקים את לורן מהקצה השני של הגלובוס בשביל שמלה בחיי אין גבול לטימטום
טוב לפחות ראיתי דמות אהובה עליי מהעבר הרחוק - לורן חמודה בכל תסרוקת
נינה מאבדת חוט שדרה מול האידיוט המיותר תומאס !!!!!!!!! היה מבחיל לראות אותה נכנעת מולו , אוטוטו מלקקת את נעליו מיותר לציין שהיא עומדת דום לכל גחמותיו ופתאום הפוץ הזה בביתו "המקודש" עושה פוזות ?? ---------- להעיף ומייד !!
עד מתי נצטרך לסבול הרבה את היצור הזה ...
קצת מוזר שקאסי מלקלקת לאליס כשפעם היא פחדה ממנה ולא יכלה להיות במחיצתה בדירה . פיספסתי משו?
וכן מילי באמת מפחידה.....
השיחה בין מרי ויליאמס
למייקל
היתה משעשעת אם הכנסיה מרייה תרזה ומלך הערמומייות במיפגש - היה מעניין דואט עקיצות חביב התנהל בינהם . אהבתי את הצחוק של מייקל בסוף
ביום כיפור אתפלל עבורו בלי תשלום - הבטחתי לו .
אפשר לומר שמייקל הציל את הפרק ...

למעלה