הפרק היומי
עד כמה שהחמאתי ללורן אתמול, בסופו של דבר לא אהבתי את המראה שלה היום. השיער הקצר לא מתאים לה לדעתי ורק הופך אותה למבוגרת יותר. מה שכן, עלילת "המירוץ לשמלה", עד כמה שהיא קצת ילדותית ומטופשת - דווקא עובדת. אני ממש אוהב את מערכת היחסים הנוראית שמתפתחת בין ג'יל ומק. זה רק יכול להבטיח לנו סצינות טובות בעתיד.
גם השילוב של אסתר בכל הבלאגן היה במקום. רק בריטני אכזבה עם משחק מוגזם וחיוכים מאולצים. אם היא תמשיך ככה אני אאלץ להכניס אותה לרשימה השחורה שלי.
עכשיו שאלה ברצינות: מישהו כאן נהנה מהדמות של תומאס? אני מבטיח לא לנשוך.
אני פשוט מנסה להבין מה חושבים המפיקים של צח"מ שמזהים בדמות ובשחקן איזשהו כישרון אדיר שאני לא מצליח לראות אותו. לא מספיק שהוא מקבל כמות נכבדת של זמן מסך, הוא גם מופיע בפתיח של הסדרה (טרישה ודיאן לא מספיק חשובות אבל הוא כן) ועכשיו הוא גם מקבל תפאורה שלמה של הדירה שלו. זאת חתיכת השקעה בשביל דמות שהיא פשוט גרועה. אם יש מישהו שאוהב אותו - אני אשמח לשמוע. לפחות ככה אני אדע שהכספים לא מתבזבזים שם לחינם.
המסיבה של קאסי היתה קיצ'ית שבא למות, אבל זה היה צפוי. מילי היתה מפחידה, ויקטור כמובן לא בא ומיגל הפך לכולם את הקבבים. הדבר הכי מפתיע היה סיבת ההיעדרות של לין. מה פול אמר? "יש לה תוכניות אחרות"? איזה תוכניות? לשבת עם מריסה אצל ג'ינה? בהחלט יכלה לעשות את המאמץ ולהראות את זיו פניה. יכלה גם להביא את מריסה איתה.
והסיום של הפרק היה פשוט מטופש. בהתחלה די הסכמתי עם ההחלטה של ניק ושרון לפטר את כריס (ולא רק בגלל שזו כריס), אבל שני אלה כבר הוציאו את כל העניין מפרופורציות לגמרי. איך נוכל לבטוח בכריס? איך נוכל להיות חברים שלה? מה נעשה במסיבה? להזמין אותה? לא להזמין אותה? חלאס כבר! זה כנראה מה שקורה כשאין מה לעשות בחיים - מתעסקים לקטנות.
עד כמה שהחמאתי ללורן אתמול, בסופו של דבר לא אהבתי את המראה שלה היום. השיער הקצר לא מתאים לה לדעתי ורק הופך אותה למבוגרת יותר. מה שכן, עלילת "המירוץ לשמלה", עד כמה שהיא קצת ילדותית ומטופשת - דווקא עובדת. אני ממש אוהב את מערכת היחסים הנוראית שמתפתחת בין ג'יל ומק. זה רק יכול להבטיח לנו סצינות טובות בעתיד.