הפרק היומי

axnholic

New member
הפרק היומי

כולם אוהבים את ריימונד - המאמר 18:06:00 20/9/2004 תקציר: ריי נכנס לדכאון עמוק, לאחר שנודע לו כי עמיתו הזוטר הצליח למכור כתבה למגזין הנחשק ''ספורטס אילוסטרייטד''. אמממ.... לא ראיתי את הפרק הזה אף פעם, מוזר. אז איך הוא?

4הרמיוני

New member
נ"ש שקצת קשור...../images/Emo25.gif

אני פשוט כל הזמן שוכחת לראות את זה
ניסיתי פלאפון-אבל שחכתי לכוון אותו כל פעם...ואני מתעצלת לעשות את זה...חחח

axnholic

New member
זה פשוט

תכווני את השעון מעורר שלך ל-18:05 ובסוף כל פרק תפעילי אותו מחדש...

4הרמיוני

New member
ניסיתי...../images/Emo25.gif

וזה קצת עזר אבל אחר כך התחלתי להתעצל...חיחיחיח

orrrrrrrrr

New member
נצל"ש נוסף

איך קראו לפרק, שבו ריי נוסע לשדה תעופה, הוא נכנס לשירותים, ועכשיו יש קטע ענקקק, אחרי שהוא רוחץ ידיים, ריי מסתובב ואיזה אחד מתחיל להשתעל עליו. וכל הפרק ריי חושב שהוא חלה באיזה מחלה "נדירה".. פרק קורעע

axnholic

New member
אתה יכול לתת פרטים נוספים?

אולי אתה זכור באיזה עונה זה? בעיקרון אתה יכול לחפש במדריך למדריכי פרקים שבטאגליינס....

orrrrrrrrr

New member
זה כמו לחפש מחט בערמה של שחת

ולא אני לא זוכר באיזה עונה, ופרטים נוספים, לא זכורים לי. זה פרק ענק, אני חושב שריי מדגים היפוכונדריה קלה, יש קטע שהוא שוטף ארוכות את הידיים, והוא כל הזמן דואג לבריאותו. זה פרק קורע.. מישהו?

kyle chandler

New member
אממממ אולי אולי אולי../images/Emo168.gif

זה פרק בעונה החמישית כי אני זוכר שראיתי את זה גם בסטאר לקראת שהורידו את ריימונד ורוב הפרקים היו של העונה החמישית (למרות שבסטאר וורלד לא תמיד משדרים לפי הסדר וזה מאוד מוזר)וגם בערוץ 3 אחרי כמה זמן אז....

orrrrrrrrr

New member
חחחח

כן זה בעונה ה-5, אפילו שם ההפרק כזה ברור, אך לא שמתי לב! קוראים לפרק the sneeze-(כנראה הוא לא השתעל
) תודהההה לכולם

axnholic

New member
מצטער שלא יכולתי לעזור יותר

רק בסוף השבוע אני יכול לערוך סריקות רציניות, אבל טוב שגלעד עזר לך כי בסוף שבוע יש יום כיפור

למעלה