הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי

עד הפרק של היום הייתי לגמרי בעד העבודה החדשה של ניקי בז'בו. הסצינות המעטות שהיו לה בחדר הישיבות והאינטרקציה עם ג'יל, אשלי, ג'ק ובראד הפיחו בניקי חיים חדשים והפכו אותה למעניינת הרבה יותר. חוץ מזה, מאוד שמחתי שיש לה הזדמנות להוכיח שהיא לא רק עקרת בית עשירה, ואם בדרך ויקטור ירתח מזעם - מה טוב. עד היום. ההופעה של הת'ר היום היתה פשוט עוצרת נשימה. כל כך משכנעת, אמיתית וכואבת שפתאום לא הבנתי איך לא ראיתי את זה מגיע. בדיוק כמו ניקי, גם אני חשבתי ש"יהיה בסדר" וויקי כבר תשלים עם המצב כשהזמן יעבור. ברור לגמרי שזה לא עומד לקרות. ולא רק זה, עכשיו אני כבר בכלל לא בטוח שאני בצד של ניקי בכל הסיפור הזה. היא יכלה לחכות לויקי שתחזור ולפחות לשמוע עד כמה היא מתנגדת לרעיון. לא בטוח שזה היה משנה את ההחלטה שלה בסופו של דבר, אבל לפחות היא היתה יודעת מול מה היא עומדת, ויקי לא היתה מגלה את זה אחרי שזה כבר נעשה, ומי יודע - אולי ויקי עדיין היתה מציעה לניקי עבודה ב-NE והכל היה נפתר בדרכי שלום. מצד שני, אם זה היה קורה, את מי זה היה מעניין?
הופעה אחת של הת'ר ואני כבר משנה את הדעה שלי לגמרי על הסיפור. נראה לי שזאת המחמאה הכי גדולה ששחקנית יכולה לקוות לה.

ים כחול

New member
הפעם חולקת על דעתך ../images/Emo140.gif

היה לי שווה כלכך שניקי תעבוד בז"אבו ולו רק כדי לראות את המבט המזועזע וההמום של ויקטור
ויקי תתגבר ותשלים עם המצב ... נכון זה לא קל אפילו מצמרר ... אפילו מקומם . אבל זה היה שווה אחרי כל הזילזול של ויקטור ביכולתה של ניקי כל השנים .

שמיצית

New member
אני עם ימית../images/Emo140.gif

ויקטוריה, ויקטור וניק צריכים ללמוד, בדרך הקשה כנראה, שהעולם לא סובב סביבם ושהם לא יכולים לתפעל את כל העולם, משל כל האנשים היו בובות מריונטה... אני כן מסכימה עם שחר שהמשחק של הת'ר היה מצויין, אבל אני לא בצד שלה.. היא צריכה ניעור שכזה. למה בז'בו לא מממנים למאק טיפול שיניים? היא ממש לא דוגמנית.. גם לא "הבת של השכנים" (ציטוט של בראד). לגבי אוליביה - כל כך ברור עניין הבידור-חינוך הזה, הם לא יכלו לעשות את החינוך וההסברה בצורה יותר עדינה? אני לא אוהבת את הקטע של ג'יל Vs. מאק... אישה בת 50 מאיימת על בת 16 כמו ילדה קטנה.. צורם קצת, ולא לעניין לדעתי.

Dawn12

New member
עכשיו לכלכת ../images/Emo3.gif

אני כן חושב שיש למק את מראה "הבת של השכן" ולדעתי אשלי (השחקנית) נראית טוב. אם תסתכלי על הדמויות בצח"מ תראי שדווקא אלה שאין להן את המראה ה"קלאסי" זוכות לסיפורים טובים יותר, והן בד"כ שחקניות טובות יותר. להת'ר (ויקי) אין גזרה מושלמת, ויקטוריה (דרו) היא לא בדיוק דוגמנית העל שהפכו אותה להיות, וכנ"ל לגבי איילין (אשלי) וטרישה (נינה). מצד שני, יש את שרון ובריטני הבלונדיות עם הגוף המושלם ו... נראה לי שהמסקנה ברורה.

שמיצית

New member
כנראה שזה עניין של טעם וריח

בעיני יש בה משהו מוזר - העיניים שלה נורא קרובות זו לזו בנוסף לעניין השיניים, והיא גם אפפעם לא מחייכת.. נורא קשה להתחבר אליה, בניגוד לדימוי של בת השכנים. מצד שני, אולי כל זה נובע מההזדהות שלי עם ראול, רחמים על המסכנצ'יק..

רונית1

New member
גם לדעתי. ויקי הביאה טיעונים נכונים

ואמרה דברים קשים. מסכנה ניקי. אולי בסוף היא תתקפל ותתפטר.

ים כחול

New member
אני במקום ניקי......

הייתי מתפטרת ולומדת שף מקצועי עם מיגל ... יחד היינו פותחים חברת קייטרינג לחתונות של עשירי ג"נואה .. עם הזמן מתעשרת וצוברת הון .... ועם הכסף היתי בורחת עם מיגל לחופים אקזוטיים בקריביים ... לא לפני שהייתי הולכת לשופינג עם מיגל להחליף לו את כל הגרדרובה המחרידה
מלבישה אותו ספורט אלגנט חצוף ונועז.. וקדימה לשדה התעופה... ...

KOBEMANIA

New member
אני כרגיל

בצד של הניומנים יותר נכון בצד של ויקטור. אם ניקי הייתה עושה משהו עם החיים שלה בזמן הנכון אז ויקטור היה מעריך אותה יותר אבל את לא יכולה לשבת בבית ארבעים שנה ואז יום בהיר אחד להפוך לאשת עסקים בעולם האופנה ועוד בחברה המתחרה לחברה של הבת שלך ניקי יכולה לבוא בטענות רק לעצמה כי ויקי לא תסלח לה לעולם על התרגיל המסריח הזה אני עם ויקי בקטע הזה ועם ויקטור תמיד.

python 4

New member
ואני, כתמיד, בצד של הטובים../images/Emo98.gif

כלומר, בצד של האבוטס. דבר ראשון, יש להבין שניקי לא סתם הצטרפה לז'בו - ההצטרפות שלה והתחרות מול משפחתה זו אחת העלילות המרתקות ביותר כרגע מבין שלל זוועתוני טריש-ליבי-נינה שמציפות את הסדרה כבִּיצה מבואשת. קצת אקשן בחדרי ההנהלה של ז'בו וקצת מתחים בחווה של מיגל, זה בדיוק מה שהסדרה הזו היתה צריכה בין סצינה אחת של הרהורי הגסיסה הנוּגים של אוליביה (אפשר לחשוב שמישהו באמת היה עומד בתור לקבל אפוטרופסות על השיניים; אין ספק שאחרי פטירתה של הליבי ניל היה זורק את הילד לפנימיה הקרובה לביתו) לבין סצינה אחרת על המועקות של הנינה שפעם היתה דמות מרתקת והיום אפילו המבטים מלאי הרחמים עצמיים של מקנזי כבר יותר מרתקים ממנה. וברצינות, איך אפשר להשוות בין הניומנס לאבוטס? מצד אחד יש לנו משפחה מפוררת, אבא מגעול שעסוק בלהבין מה הוא מצא בשלד העצמות המהלך הזה שמכונה "דיאן", בת מתוסבכת שלדעתי נחטפה כבר 16 פעמים במהלך הסדרה והיא עדיין לא לומדת, בן שנותן לאישתו (הניומנית הנורמלית היחידה) לסובב אותו על האצבע הקטנה.. ומצד שני יש לנו את החבורה העליזה ומלאת החיים של ג'ק, ג'יל ואשלי, שאצלהם כל ישיבת הנהלה זה חגיגה של זריקת כיסאות וכיף גדול. אז ניקי בחנה את המצב, עשתה 1+1, והגיעה למסקנה הברורה והמתבקשת שכדי להכניס ריגושים לחייה עדיף לה לערוק לחבורת אבוט הצוהלת. גם אני, לו הייתי יכול לבחור, הייתי בוחר להיות אבוט. מצד שני זה אומר שאני לא יוכל להתעסק עם בילי בוי, הממ..

ים כחול

New member
פיייטוןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הפסקתי לצחוק אתה עננננננננננננק
ז ה ה י ה ט ו ב

b o t t e n

New member
תובנה קושייתית לגמרי אחרת....

מישהו שם לב לשילוב הצבעים המדהים של בראד
העניבה הירוקה עם חולצת הפיסטוק וצמח הקנאביס שצומח לו בשקט בחדר הישיבות של ז'אבו
האם ממנו הם מזקקים את הבשמים שלהם

למעלה