הפרק היומי

Jolleen

New member
הפרק היומי

האם העזיבה של נינה ותומאס לניו יורק היא סופית או שהם יחזרו?
אני לא יודעת מה איתכם, אבל העלילה של קאסי מרגשת אותי. כמעט ירדו לי דמעות בעיניים היום כי כל כך ריחמתי על שרון. מסכנה.
ניקולס עושה עבודה כל כך טובה בתור אבא וגם בתור בעל
את הקטע של ניקי וויקטור לא הבנתי! לא מזמן ויקטור היה מאוהב נואשות באשלי ו-הופ! עכשיו הוא מתאהב שוב בניקי?! מה הקטע שלהם?!
אשלי ובראד ממש ממש חמודים ביחד, אני אוהבת אותם ואוהבת לראות את הסצינות המתוקות שלהם
אוליביה וניל, כמה אפשר לטחוןןןןןןן?!
מייקל צריך כבר להודות שיש לו רגשות כלפי כריסטין וזהו! ואין לי מושג למה פיליס ממשיכה להתקרצץ למייקל- הרי הוא לא כל כך שם עליה. והיא הרי יודעת שהוא אוהב את כריסטין! אווווווווו כריס עשתה היום צעד אמיץ, אבל פול דחה אותה
עוד זוג שטוחן וטוחן וטוחןןןןןן.. עד מתי נעמוד בזה? או שישלימו או שיתגרשו- אבל שיפסיקו כבר עם זה!!

הפרק...

לא ממש איכפת מנינה ותומס שיסעו ולא יחזרו מצדי.... יש לי תיקון קטן בשבילך (Juleen) וויקטור כבר מזמן לא מאוהב בהופ והיא שייכת לעבר הרחוק... וזה לא היה מפתיע שניקי וויקטור התאהבו שוב עם כל ההיסטוריה שלהם ואהבתם הנצחית... ואכן אשלי ובראד חמודים ביחד עושה חם בלב. סוף סוף נראה התקדמות עם מאט אחרי כל הזמן שרק ראינו אותו סתם עובד בבית קפה.

Jolleen

New member
חחחחחחחחח

לא התכוונתי שהוא עם הופ לא הבנת אותי נכון כתבתי שהוא מאוהב באשלי ו.. הופ! פתאום הוא מאוהב בניקי!

שמתם לב שכמעט לאף אחד אין חברים!

מי חבר של ויקטור? ומי חבר של ניק? מי חבר של פול? מי חבר של ג'יל? מי החברים של בראד? לג'ק יש חברים? לכריס יש את נינה ולהפך. לח'ברה הצעירים יש אחד את השני. לניקי יש את קת'רין, לשרון היה את גרייס (אבל כבר לא) ו...זהו!

ועוד משהו שמציק לי

האם יש קשר בין כריסטיאן לבלנק (מייקל בולדווין) למאט לבלנק (ג'ואי מ"חברים")?!?!?!?!?!?

אור2221

New member
שאלה נפוצה

וכריסטיאן אומר *לא*. מסתבר שלבלנק זה לא שם משפחה כל כך נדיר באזור בו הוא גדל.

אור2221

New member
ויקטור וניקי

אני בכלל לא חושבת שויקטור הפסיק לאהוב את ניקי בתשעת החודשים האלו. הוא לא התכוון לסיים את מערכת היחסים שלהם בכלל, עד שהוא גילה שהיא בגדה בו עם בראד. בואו לא נשכח שהסיוט שלו בערב בו הוא שכב עם רמונה היה סיוט שניקי מאשימה אותו בכך שלא אכפת לו ממנה והוא הכחיש בתוקף. אז הוא כעס והכעס עמעם את הרגשות שלו. אבל שנאה היא הצד השני של אהבה, והזמן והנכונות שלה והפגיעות הזמנית שלו נתנו לו את מה שהיה צריך כדי לשים את הסיפור על בראד מאחוריו...ואז הרגשות שלו אליה צצו החוצה. הוא הניח שבראד עדיין בתמונה, הם עבדו בג'בו ביחד ופתאום היה ברור לו שהם לא. לגבי אשלי, בואו לא נשכח שהוא זה שאמר לה ללכת ולא לחזור, היו לו רגשות כלפיה ופחד מסויים לאבד אותה, במיוחד כאשר הוא מסוכסך עם ניקי. בואו לא נשכח שויקטור הציע נישואין לאשלי - זה גם היה כאשר ניקי היתה לא פנוייה. אבל הוא וויתר עליה, וזה מראה לי כמה פחותים הרגשות שלו כלפייה. לניקי הוא ניסה להרוס חתונה פעמיים (ג'ק וג'וש). אם הוא באמת היה חושב שיש להם עתיד - הוא לא היה נותן לה להתחתן עם בראד ובטח לא משחק חרש ועיוור לכל הסימנים שהיא שולחת לו.

dviridit

New member
יש לי רעוון שאולי יעודד את קאסי

היכן גרייס?????... היא כל הזמן טענה כי היא אוהבת את קאסי. אז איפה היא בזמנים כאלה. מה דעתכם? הייתם רוצים שתחזור? אני כן השחקקנית הראשונה ולא השניה המעצבנת. וטוני גם יכל לעודד אותבה לולא טריה שירצתה בו.

למעלה