הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

היה די משעמם.הקטעים הכי משעממים היו השיחה של ויקטור עם האיש מחברת הביטוח.למה זה היה אמור לעניין אותנו?

taish

New member
אני בעד טרישה!

לא יודעת מה קרה לי, אבל כשאני רואה את המאמצים הכנים האלה שלה, באמת שזה נוגע לליבי... אז נכון שזה too little too late מצדה, ונכון שעדיין יש לה שריטה לא קטנה במוח, אבל לפחות היא מספיק מתוחכמת כדי כן לנסות לסובב את הדברים איכשהו לטובתה...

Dawn12

New member
אני שמח לדעת שאני לא לבד

כבר אמרתי שיש לי סימפטיה לטרישה אבל התחלתי לחשוב שהטירוף שלה התחיל להשפיע גם עלי, אז מסתבר שלא (ואולי הוא השפיע גם עליך
). בכל מקרה, על הפרק של היום באמת אין הרבה מה להגיד. אם החליטו לדחוף לנו את עלילת הביטוח הרפואי בפרצוף יכלו לעשות את זה אחרת. למה לא ראינו את אותו עובד ב-NE מתפרץ למשרד של ויקטור ומטיח בו האשמות על כך שהביטוח הרפואי שלו לא מכסה אפילו אקומול? זה היה יכול להיות דווקא מעניין.

צעירים היומי ../images/Emo89.gif../images/Emo47.gif

כהרגלי לאחרונה אני מפספס את הפרקים הישראלים... ראיתי רק עשר דקות לסיום, אז התובנות שלי מעשר הדקות: -לוורטון גוף שרירי אבל שמתם לב שיש לו כרסונת קטנטונת שמבצבצת בבטן? האם הוא משקיע בחזה ובזרועות אבל מזניח את תרגילי הכפיפות בטן? לא ברור לגבי ריק הארסט (וויפ, מאט, קרטר, פיק א ניים) הוא בהחלט שחקן משובח והשינוי מבורך. לא ראיתי את העימות של אשלי וניקי חוץ מהסצינה האחרונה וכל הכבוד לניקי ששטחה את האמת בפני אשלי! באמת חוצפנית, עומדת להינשא לבראד כשהיא חושבת עדיין על גבר אחר. אבל יותר מכל זו אשמתו של בראד, כי הוא בעצמו מודע לזה, אז בבקשה... הוא נכנס לזה בידיעה מלאה - שישא בתוצאות, מגיע לו כל מה שיקבל.

למעלה