הפרק היומי

שמיצית

New member
הפרק היומי

היום בעיקר ריחמתי על טרישה... אני לא מבינה למה הוא דחה אותה, וזה לא נראה לי כל כך מציאותי... מסכנה
ו... איך קוראים למזכירה של ויקי? היא ממש קיבלה זמן מסך מכובד בפרק הזה
וכמובן שאהבתי את פיליס בעימות עם בריטני.. הראתה לה מאיפה משתין הדג

שמיצית

New member
אה וגם התספורת של נינה -

שודרגה קלות למשהו שיותר קל לעיכול....

taish

New member
תומאאאאאס

תומאס התנהג היום בצורה שהזכירה לי את כל אותם הורים שמאיצים בילדים שלהם ודוחפים אותם קדימה, כדי שהילדים שלהם יגשימו את כל השאיפות שההורים עצמם לא היטיבו להגשים בצעירותם... די שקוף שהוא רוצה שנינה תצליח רק כדי שהוא יקטף את הפירות, בתור "נותן החסות" שלה, ובכך גם לפצות על היעדר היצירתיות של עצמו. אבל תומאס, הסופר המחונן והמוכשר, כנראה שכח משהו מאוד חשוב שקשור לכתיבה: אי-אפשר להאיץ בה. מדובר בדבר יצירתי, שאמור לבוא מעצמו מתוך תשוקה עזה לכתוב וליצור, ולא בגלל מחוייבויות ועבודה. אז נכון שזו תפיסה קצת "רומנטית" של תהליך היצירה (ואגב, הקורס שלי בקניין רוחני דווקא דן בתפיסה של "היוצר הרומנטי" בצורה לא ממש אוהדת...), אבל אני רוצה להאמין לפחות שאותה תפיסה רומנטית כן מתארת חלק נכבד מתהליך היצירה. איך נינה המסכנה יכולה להתחבר לאותו להט ולאותה תשוקה, כשתומאס יושב לה על הווריד, לא נותן לה לשבת לבד בחדר סגור ופשוט לכתוב, ובנוסף גם מנתק אותה מהעולם ומונע ממנה לראות את הבן שלה?! שירגיע קצת, נינה לא אמורה להיענש על התסכול שלו מעצמו. ולעניין יותר מוצלח: פיליס נתנה היום הופעה ממש טובה, ואני מסכימה עם מה שנאמר פה בקשר לזה. קודם להיכנס למשרד של ויקטוריה כאילו שאבא שלה בנה אותו, אח"כ לנפנף באלגנטיות את המזכירה, ואז להפנות את הגב לבריטני, שאיתה דווקא היה נראה עד עכשיו שהיא משתפת פעולה. ביצ' כמו שאנחנו אוהבים

enicegirl

New member
דווקא לגבי טרישה

אני חושבת שראיין הוא אחד הבחורים הכי שקולים בסדרה הזאת !! הוא פשוט מתנהג לפי השכל ולא לפי הרגש. הרי טרישה ניתקה איתו קשר לזמן מה וזה כאב לו, איך פתאום שהיא מתלבשת עליו ומפשיטה אותו - הוא יכנע לה? זה מראה שהוא פועל מהראש וזה מה שמוצא חן בעיני בדמות שלו. ניקי נראת נורא מבוגרת בפרקים הללו, מה זו החליפת סבתא המשובצת הזאת?

shirakl

New member
טוב זו סוג של התלקקות

שתמיד קיימת בצעירים... הרי כולם אמורים להיות שם צעירים, לא? בלי קשר לזה שבמציאות הם כבר זקנים... אתמול היה פרק נחמד אבל כבר די נמאס לי מזה שנינה מקבלת קו עלילה כ"כ משמעותי בסדרה ושמתמקדים בה כ"כ הרבה... אני לא סובלת אותה, לא סובלת את המשחק שלה ואפילו עוד פחות סובלת את המראה שלה... היא די דוחה אותי... בתקווה שבקרוב היא תיעלם...

למעלה