הפרק היומי

הפרק היומי

כרגיל ג'יל בחוץ ואפילו ג'ון מנפנף אותה... בילי ומאק לא מתקדמים לשום מקום ובילי נשאר עם בריטני שתבוא איתו לחתונה של אשלי ובראד. וויקטוריה עדיין מתכננת על ריאן ("יש! הוא שוקל לעזוב את הבית") טרישה עדיין מטורפת.... אהבתי את הקטע שמאק רואה את ראול וריאנה ביחד לא נעים להגיד אבל מגיע לה..... ניקי עדיין מציקה לאשלי וממשיכה להתקרב אל וויקטור. ויחסית הפרק לא היה משהו מיוחד אבל סביר.

מסכנה טרישונת

היא נאנסה והיא אפילו לא חושדת בזה. אישה, את לא זוכרת כלום ממה שקרה אחרי כוסית אחת... זה לא צריך להגיד משהו? וחוצמזה ראיתי רק את רבע השעה הראשונה.
ידידה שלי התקשרה והחזיקה אותי 27 דקות בטל'. והיא עוד שואלת בהתחלה "אז מה אתה עושה?" ואני "רואה צח"מ" אבל היא לא מבינה את הרמז וממשיכה לקשקש
בנוסף מחר יש לי מבחן ואני ממש לא למדתי כמו שצריך, אני רואה את המועד ב' בדרך...

taish

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!

ואם תצטרך מועד ב', אל תתבאס - גם לי יש כאלו (ויותר מאחד)... כשיש כ"כ הרבה עומס, איכשהו לומדים לחיות עם זה שלפעמים צריך מועדי ב'. ואני לא ראיתי היום בכלל, כי הייתי - כמה מפתיע - באוניברסיטה...

ג'ון שיחק היום ממש טוב

לדעתי עברו אי אילו שנים מאז שהיה לו משחק "רציני" . (מלמולים, הנהונים והסכמות עם ג'ק זה לא נחשב) הגיע הזמן להחזיר אותו לקדמת הבמה

ים כחול

New member
בזמן האחרון אני מרגישה כמו נביאה

תמיד שאני כותבת משו פתאום אחרי שבוע קורים דברים בצח"מ שזהים למה שחשבתי ... למשל תמיד אני קוראת לבראד- ג"יגולו ופתאום ניקי אומרת לו שהיא לא התכוונה לכנות אותו ג'יגולו
לא מזמן כתבתי שג'ק יכול בתור שושבין להתעלל קצת בבראד בחתונה כמו לשכוח טבעות וכו... והיום כמה צחקתי כשבראד לא הסכים לתת לג'ק את הטבעות אלא רק קרוב לחתונה . אולי יש בי איזה חוש שישי לצח"מ
.........

enicegirl

New member
לדעתי

היה פרק נחמד מאוד! - בילי ממש אומלל! זה משהו... - ויקטוריה נראתה מהממת - טרישה מבולבלת ובצדק ואני שואלת את עצמי: מי לעזאזל עושה חתונה ומזמין את האורחים יום לפני?!?!? אגב - טרייסי תגיע או לא?

טרייסי בכלל יודעת?

אף אחד לא מדבר עליה כאילו היא לא קיימת כבר במשפחה... תגידו... מה קרה שם עם אשתו של ריאן והבחור ההוא הם שכבו?

למעלה