הפרק היומי

הפרק היומי

לג'ודי יש סיוטים על מה שקרה לה עם רוב. וכשהיא הולכת להציל סוס פרא שברח עם ריילי היא די מאבדת את שפיותה בעניין.
קייט הגיעה לגמור של החוואי הצעיר והיא צריכה לכתוב נאום של שלוש דקות. היא לחוצה מזה פחד מוות בסופו של דבר פטריק בעזרתו הנדיבה של דייב עוזר לה והיא מוצאת נאום .
אלכס משחרר את פיונה מהבית חולים, היא עוזבת את קילארני לא לפני שהיא מדברת עם סטיבי.
סטיבי ואלכס כל אחד מהם פגוע מהשני, סטיבי בטוחה שאלכס שכח אותה ושינה את דעתו ואלכס בטוח שקרה משהו עם דרו. הוא ממש רב עם סטיבי.

דעתי על הפרק כולל ../images/Emo58.gif

פרק מגניב! אני מודה שבהתחלה חשבתי שזה הזוי שג'ודי פתאום חוזרת לחשוב על רוב! אבל, זאת פשוט הכנה לכך שהבחור עומד לחזור אליינו
אז זה בסדר. הקטע עם פיונה בסוף שהיא באה לסטיבי היה מעולה! אהבתי ממש את מה שהיא אמרה לה. והיא די צודקת בזה. וטוב שהיא הלכה נמאסה עלי הפיונה הזאת!

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

פרק טוב, הקטע עם אלכס וסטיבי מעצבן כי זה כבר מאוס שעושים את זה ככה.. יעני או שיהיו ביחד או שלא זה סתם מטומטם איך שמורחים את זה. מוזר באמת שהזכירו את רוב דווקא עכשיו אחרי שעבר זמן אבל מצד שני כשהוא עזב דיי התעלמו מזה. ריילי חמוד :p פיונה עזבה... לא ממש מזיז לי ת'אמת למרות שהיו קטעים שהייתה בסדר. אבל היא באמת צדקה במה שאמרה לאלכס על קילארני והכל. פטריק חמוד!! הוא דומה לדייב כאילו הוא אח שלו במציאות או משו חח יש בהם משהו שממש מזכיר אחד את השני! -סטו-

yaelelele

New member
לפי דעתי אלכס כל כך טועה!!

כאילו שהוא לא שיחק בה כל הזמן הזה... אז מותר לה!!! ולמה תמיד בסדרות הם שומעים רק את הדברים הרעים.. מתעצבנים.. הולכים.. ולא שומעים את הדברים הטובים!??!?!?!? מעצבן!! ואין.. פטריק כזה מותק.. וחייבת להודות.. קייט מעצבנת.

blacknwhite

New member
זה די טפשי...

או שכן או שלא! אין טעם למרוח את זה על פני עונה שלמה בלי שום תועלת! (אני מדברת על אלכס וסטיבי, כמובן) וואו, זה מתחיל להיות ממש מעצבן. חוצמזה, התגעגעתי לרוב, אפילו שזה היה רק פלאשבקים... טוב לראות אותו שוב

פרק סביר ולא יותר....

זה מתחיל להיות יותר ויותר כמו טלנובלה , אלכס מגיע ברגע הלא נכון ורואה אותה מתנשקת עם דרו, סטיבי לא שומעת את ההודעה כי נגמרה הקלטת... נו באמת כמה זמן ימשכו את זה ככה? הקטעים עם ג'ודי וריילי היו נחמדים מאוד אבל חבל שהיא לא יכולה להיות עם רוב פטריק היה כזה מתוק בפרק הזה

שיר בלב7

New member
זהו. מרגישים שזה הולך ומסתיים...אף

אחד לא נשאר. ממה בדיוק הם יבנו עונה שביעית? אין דמויות אין כלום. כל פעם מישהו אחר נושר. חבל.......אחת הסדרות הכי שוות שהיו אי פעם. והפרקים האחרונים ממש עצובים.......

למעלה