הפרק הכי טוב בהרבה זמן של סטארגייט

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

alond

New member
הפרק הכי טוב בהרבה זמן של סטארגייט

איזה צחוקים! אני מת על סדרות שצוחקות על עצמן. אני חושב שזו פעם שנייה. הפעם הראשונה הייתה עם הרובוטים שנראו כמוהם וכו. עשר!!

alond

New member
פרט דבילי

קולונל אוניל "החדש" והבימאי הם אחים. הם הופיעו ברחוב ג´אמפ 21.

on drugs orange

New member
בהחלט פרק ענקקקקק

הסוף קרע אותי מצחוק עם ההוא שכל הזמן עשה: "אז זאת לא סידרה אמיתית?" בהחלט פרק מצויין , לא מבחינת העלילה של הספינה ומרטין וכל זה אלא רק בגלל על המעלות הקומיות שלו. ענקקקק

לזה ששיחק את הבמאי קוראים

פיטר דה-לואיז. הוא הבן של השחקן דום דה-לואיז. והוא גם הבמאי של הסדירה עצמה. אמיר.

alond

New member
אגב, למישהו היה ספק שלא נקבל את

הספינה?
הם כל הזמן עושים את זה. כל הזמן. בשביל שיהיה מתח צריך לתת להם מדי פעם. לא אומר כל הזמן! פה ושם. יא אללה!!

uvnatan

New member
פרק נחמד מאוד ולפי תחושת בטן יהיה

המשך ,טאנר וחבורתו צריכים להציל את sg1 בתור החזרת טובה . דרך אגב אוניל מעדיף לשחרר חיזרים מאשר שהם יפלו לידי אר"הב זה לא כל כך הגיוני

alond

New member
זה(!) לא הגיוני? LOL

בסדרה הזאת יש המון דברים לא הגיוניים ועל חלק מהם הם צחקו היום.

SaidinsTaint

New member
זה לא שהוא לא רוצה שהם יפלו לידי

ארצות הברית - הוא לא רוצה שהם יפלו לידי הNED (אלה ראשי התיבות הנכונים?? לא קלטתי את זה בפרק). אם הבחירה היתה בין לתת להם ללכת, או לתת לסטאר גייט קומנד לתפוס אותם - אולי הוא היה מתלבט יותר. אבל אוניל הוא בסך הכל בחור עם לב טוב - והוא לא היה מאחל לגרוע באויביו ליפול בשבי של user 4754... אהבתי נורא את הקטע ש"הרובוט" מתאמן על הרמת גבה אחת - זה באמת קשה. או שהאידיוט ההוא מדבר על מדי ההסוואה ואז מסתובב ומראה את האיקס על הגב.. :) I´m getting paid in real money right? ובקשר לפרק של שבוע שעבר - לי די ברור שהקטע של גוואולד שבוי/עובד בשביל בני אדם יתפוצץ להם בפרצוף, אבל מה שאני הכי דואג בגללו זה שהוא יצליח לגלות את הסוד החשוב ביותר שיש לבני האדם - העובדה שהאסגרד לא יכולים להפנות כוחות בכלל נגד הגואוולד אם הם יתחילו להניע כוחות. בני האדם (והאמריקאים בפרט) הם הגזע היחיד שחלש מהגואאולד ויודע את הסוד הזה.

alond

New member
../images/Emo13.gif

זה למה הווידאו שלי מכוון על כל הדברים החשובים במשך השבוע (על קסטה של 5 שעות בלונג פליי
). אם את גרה בחיפה אז אולי אפשר לסדר משהו. תשלחי לי מייל אם כך.

Ka Dargo

New member
פרק נחמד לאללה

באמת מצחיק כשההוא בסוף לא משלים שזו לא סידרה אמיתית... נהנתי מאד

אז זהו, שאני לא גרה בחיפה

איזה בעסה. היום פשוט קצר מדי כדי להספיק את כל מה שרציתי להספיק. זאת המסקנה שלי. אבל מה? העיקר שיש לי חיים!!!!

tsahee

New member
הההההאאאא!!!!!

לאחר שנים של "אז זהו, שאני לא גר בתל אביב"... מגיע לך מגיע לך. אה, ויש סיכוי שאני מגיע לסביבות תל אביב ב- 18, ואולי אפילו תהיה לי קלטת עם אותו פרק (מיועדת למחיקה על-ידי אחותי). אם תרצי, שלחי מייל או משהו.

uvnatan

New member
יש לי את הפרק מוקלט , אם תרצי

אני גר בתל אביב ולא הבנתי את הקטע של " יש לי חיים"

למעלה