הסוף קרע אותי מצחוק עם ההוא שכל הזמן עשה: "אז זאת לא סידרה אמיתית?" בהחלט פרק מצויין , לא מבחינת העלילה של הספינה ומרטין וכל זה אלא רק בגלל על המעלות הקומיות שלו. ענקקקק
ארצות הברית - הוא לא רוצה שהם יפלו לידי הNED (אלה ראשי התיבות הנכונים?? לא קלטתי את זה בפרק). אם הבחירה היתה בין לתת להם ללכת, או לתת לסטאר גייט קומנד לתפוס אותם - אולי הוא היה מתלבט יותר. אבל אוניל הוא בסך הכל בחור עם לב טוב - והוא לא היה מאחל לגרוע באויביו ליפול בשבי של user 4754... אהבתי נורא את הקטע ש"הרובוט" מתאמן על הרמת גבה אחת - זה באמת קשה. או שהאידיוט ההוא מדבר על מדי ההסוואה ואז מסתובב ומראה את האיקס על הגב.. I´m getting paid in real money right? ובקשר לפרק של שבוע שעבר - לי די ברור שהקטע של גוואולד שבוי/עובד בשביל בני אדם יתפוצץ להם בפרצוף, אבל מה שאני הכי דואג בגללו זה שהוא יצליח לגלות את הסוד החשוב ביותר שיש לבני האדם - העובדה שהאסגרד לא יכולים להפנות כוחות בכלל נגד הגואוולד אם הם יתחילו להניע כוחות. בני האדם (והאמריקאים בפרט) הם הגזע היחיד שחלש מהגואאולד ויודע את הסוד הזה.
לאחר שנים של "אז זהו, שאני לא גר בתל אביב"... מגיע לך מגיע לך. אה, ויש סיכוי שאני מגיע לסביבות תל אביב ב- 18, ואולי אפילו תהיה לי קלטת עם אותו פרק (מיועדת למחיקה על-ידי אחותי). אם תרצי, שלחי מייל או משהו.