הפרק הכי טוב!

Starwindov

New member
הפרק הכי טוב!

..שראיתי עד עכישו הייה הפרק עם שיערות ערווה.. נו, הpubs או איך שכותבים את זה.. אין! הנקמה של קרטמן בסוף זה הייה כזה לא צפויי!!! (טוב אולי כן כי קרטמן שולט) אבל עדיין, זה שהילד הזה אכל את ההורים שלו וקרטמן מלקק לו את הדמעות זה הייה פשוט קורע!!! נראה לי אף פעם לא צחקתי ככה!
והקטע שהוא התחפש לאיש מכירות והדביק תשערות ערווה על הפנים במקום זקן.. חחחחחחחחחחח או שאני טועה ויש פרק אפילו עוד יותר טוב??

מאטריקס

New member
סקוט טנורמן... או באנגלית:

Episode 501 - Scott Tenorman Must Die מקווה שאייתתי נכון...

Starwindov

New member
כן.. נראה לי סקוט הייה השם

של הג´ינג´י הזה.. נו אז זה באמת הפרק הכי שווה?

ofirgaon

New member
בהחלט, למרות שגם

הפרק עם הChinpokomon היה מעולה וגם Mecha Streisend. אני זוכר את שניהם בע"פ את שלושתם בעצם (גם Scott Tenorman).

Starwindov

New member
אממ.. מה בדיוק קרה..

..בפרק של צ´יפוקומון? נראה לי שראיתי אותו.. אני רק זוכר איזה קטע שהם באים לראות את המנהלים היפאניים..

מאטריקס

New member
הפרק השני (102) היה לפי דעתי הכי

מצחיק אבל מקום שני זה זה! אחלה פרק! יש לי במחשב...

power play

New member
לעזאזל איתכם אנשי הביפ!

מה עם הימים של ערוץ שתיים?? הפרק שסאדם ניסה להשתלט על קנדה? וטרנס ופיליפ היו שם יחד עם סלין דיון? פרק אדיר!!! בסוף סאדם מושמד ע"י נודים של מלא קנדים.

power play

New member
ואיך שכחתי

את הפרק שדמיאן בנו של השטן מצטרף לבית ספר ומגלה שכדי להיות חלק מהחבר´ה צריך להתעלל בפיליפ או איך שקוראים לילד האנגלי ההוא..

Starwindov

New member
מה קרה לך ביפ???

אין לי טלויזיה בכלל! אני מוריד את כל הפרקים :mad: קצת כבוד..

מאטריקס

New member
אה כן אני זוכר את זה! שסאדם ביקש

מסלין לשיר את המנון עירק, ואז טרנס ופיליפ וכל אנשי הקהל תקעו נודים כאלה גדולים וכאלה מסריחים ואז הם שמו את המסכות מגן, והוא מת ביחד עם השומרים שלו מהנודים... חחחחחחחחחחחחחח פרק גדול! ואז בסוף, טרנס ופיליפ וסלין דיון שרו את "שיר הפלוצים" (אם אני לא טועה...)

Starwindov

New member
נזכרתי בעוד קטע קורע!

הפרק שבו מ´ר גאריסון המציא את הIT!!! הקטע שהוא מדגים איך צריך לתפעל אותו לבעלי ההון של העולם.. "and the last controller is gently inserted into your anus.." LOL!! אבל הפרק עצמו לא הייה משהו דווקא..

pokegirl

New member
הבן דוד של קייל, קייל...

זה היה פשוט נורא!!! הפרק גרם לי לנגוח בקיר! רציתי רק שזה יפסק!!!

craper

New member
שלום אנשים!!!

סוף סןף פורום נורמלי... עם אנשים דפוקים כמוני שמבינים בהומור!!! אז זהו.. שמזמן כבר לא ראיתי סאות פארק (איפה אתם מורידים????) ובפרק של פיליפ וטרנס בסוף קראו לסדאם את הרגללים והיגיים כשהוא עוד היה חי... "RELAX....." חחחח ועוד פרק טוב ששכחתם (כולם טובים) הפרק עם קני גי, וזה שילדים מכל אמריקה ניגנו את ההמנון עם חליליות!!! פרק אדיר!

Starwindov

New member
אממ.. לא ראיתי..

שנייה, אני אזכר בעוד פרק טוב.. אוף! למה מחקתי אותם.. : הייה איזה פרק ממש טוב משהו על קרטמן, אבל אני לא זוכר איזה :( נאחס.. אה!! נזכרתי! הפרק שקרטמן החליט לחפש לו חברים בוגרים!!! והוא נכנס באינטרנט לחדרי צ´אט של פדופילים, וזא הFBI עוצר כל פעם את ה"חברים" שלו.. חחחחחחחחחחחחחח שכחתי רק מה הייה שם האירגון של הפדופילים..

Starwindov

New member
פשששש מאיפה כל הידע הזה..?

נכון.. והייה גם ארגון מקביל שנארה לי גם שף הייה בו.. של אנשים שדומים למישהו.. (תמיד התקשתי לזכור שמות של סלבריטיז אמריקאיים).. בקיצור גם פרק בין הטובים.. העונה השישית עכשיו בהורדה :)

pokegirl

New member
מפסטו היה בו! ../images/Emo6.gif

לא יודעת אם שף.. לא ראיתי וזה היה כפילים של מרלו ברנדו או משהו כזה

תמיר...

New member
זה לא היה שף

זה היה המדען הזה...וזה אירגון של אנשים שדומים למרלון ברנדו

למעלה