הפרק הראשון של עונה 3!

nadiwainer

New member
הפרק הראשון של עונה 3!

(מבצע עוררות הפורום #3) לא, זה לא אותו שרשור, יש עוד אחד דומה בעמוד מלפני שבוע...
אני אתחיל מהפרק הראשון, ואתם את הפרק השני ___________________________________________________________________ שם הפרק:Shrink Rap תמונות מהפרק:כאן! ציון:8.5

nadiwainer

New member
וכמובן- טריוויה!

שאלות: ------------------------------------------------ 1) כאשר תורו שמע את ג´קי בתוך הגוף שלו, ג´קי צעק "אני בתוך ה______שלך". 2)כמה ידיים היו להאק-פו? 3)כאשר הדוד עשה את הקסם להגדיל את ג´קי, העשן שיצא מהקערה של הקסם היה בצבע __________ .
(אני נוסע וחוזר בערך ב-5, חסר לכם שאני מוצא את השרשור רק עם שתי ההודעות שלי...
)

אני יודע ../images/Emo70.gif

טוב חזרתי מהחופשה... הנה תשובות: 1) "אני בתוך ה-אוזן- שלך" 2)להאק פו היו בהתחלה 2 ידיים ואחר כך 4 ידיים 3)הצבע ירוק זוהר ו.... מה עם ה"מנהל עוזר" שביקשת
והנה הפרק השני : http://members.fortunecity.com/mkjca/illbeamonkeyspuppet1.htmlוהוא נקרא:"I´ll Be A Monkey´s Puppet" ולמי שלא מבין זה אומר:"אני אהיה בובת קוף" או משו כזה... ויש לי שאלות: 1)איפה משך ג´קי לבובה כשהפך לבובה
2)איזה צבע היה העשן שיצא כשמלך הקופים הפך לאנושי
3)מה היה הרעיון של ג´ייד כשהיא הפכה את מלך הקופים לבובה ואת ג´קי לאנושי

nadiwainer

New member
תשובה ל-3

3)מה היה הרעיון של ג´ייד כשהיא הפכה את מלך הקופים לבובה ואת ג´קי לאנושי
תשובה: ג´ייד גרמה למלך הקופים להיכנס למערבל בטון, והיא נתנה לו את הרגל של ג´קי (שנראתה כמו מקל) כדי שהוא יוכל לצאת, אבל כאשר מלך הקופים משך לג´קי ברגל הוא נהיה בובה שוב.

תשובה ל2+עוד שאלות../images/Emo41.gif

אני מנחשת ורוד? ועוד שאלות: 1) מה היה התחביב של הקוף שהוא היה אנושי 2) מה היה מחיר הספר שלימד איך לבטל את הכישוף של הבובה 3) דרך איפה יצאו האק פו וג´קי לפני שחזרו להיות גדולים?

nadiwainer

New member
תשובות ל2+3

2) מחיר הספר שלימד איך לבטל את כישוף הבובה הוא 200$! 3) האק פו וג´קי יצאו דרך הנחיריים של תורו כשהוא עשה אפצ´י (
) ובנתיים; עוד שאלות: 1) כשמלך הקופים קם לתחיה היו מין ברקים כאלה...באיזה צבע הם היו? 2)משימה:צרף תמונה מפרק 1 או 2 של עונה 3 בה רואים לפחות 3 דמויות.

תשובות../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

1)אני לא ראיתי ברקים אבל אני מנחש שהם היו בצבע צהוב כמו כל ברק 2)ושאלה למשימה: כשאתה אומר דמויות אתה מתכוון גם למלך הקופים
טוב אני תמיד מצויד אז אם כן יש פה תמונה עם ג´קי הקוף וג´ייד... [URL='http://'] ושאלות[/URL]: 1)באיזה קמע נעזרה ג´ייד כדי להחיות את ג´קי בעודו בובה או איך שהוא אמר "אני בֳבֳה, בֳבֳה מדברת..."
2)מה התעלול שעשתה ג´ייד כדי להיות בתחרות של "כשרונות צעירים"
3)למה הדוד לא אהב מההתחלה את הבובה של מלך הקופים
ציין 2 סיבות.. 4)מה עשה הקוף לת´ורו שהוא רדף אחריו
תן תשובה שכוללת תמונה (זה יהיה יותר קל) 5)מה הקוף כישף אחרי התעלול של העופות והספינה...
אם אתם רוצים אפשר גם תמונה לפי דעתי זה מספיק לא
טוב אם תרצו עוד אני פה לרשותכם...

תשובות חלק מהשאלות../images/Emo41.gif

1. עכברוש או עכבר 2. היא לקחה את ג´קי כבובה 3. א. מפני שהיא נקנתה אצל היריב שלו ב.

למעלה