הפרק הראשון של עונה 6

murphy

New member
הפרק הראשון של עונה 6

אני עושה מרתון של כל העונות לקראת הפרק האחרון ועכשיו הגעתי לפרק הראשון של העונה השישית (הפרק הכפול) בתחילת הפרק רואים את הברבור הרוס כולו והם מתייחסים אליו כאילו הוא כן נבנה ונהרס בגלל דזמונד בעוד שזה מאוד ברור שההרס שהם רואים נבע מאותה תקרית בסוף עונה 5. האם זה ברור רק לצופים שיודעים דברים שהדמויות לא יודעות או שזה נועד לבלבל את הצופה לקראת משהו שיהיה בהמשך (הפרק האחרון מגיע אוטוטו), מה דעתכם? זה מוביל אותי לנושא המציאות השניה שמי שראה את חזרה לעתיד 2 ואת התיאוריה שמוצגת שם מבין שכל מה שהיה עד לפני 30 שנה (רגע התקרית) נשאר כמו שהוא (בפרק על בן ואבא שלו מדובר שהם היו על האי (כשבן היה ילד) אך הם עזבו בסופו של דבר) בעוד שמה שקרה מרגע התקרית עד להווה גרם לקו מציאות חדש שהשתנה בעקבות העובדה שהאי בעצם טבע (בעקבות אותו פיצוץ, או משהו שקרה לאחר מכן) מה שכמובן לא גרם לביטול קו המציאות הרגיל שבו ג'ק/קייט/סוייר/מיילס/הוגו וכו' ממשיכים במסע שלהם לקראת הפרק האחרון בהחלט. דבר אחד בטוח: זו הייתה החלטה מעולה לעשות את המרתון לקראת סוף הסידרה, פתאום מגלים כל כך הרבה דברים (קטנים וחשובים) שנשכחו תוך כדי העונות. תזכרו שהסידרה החלה לפני 6 שנים!

murphy

New member
עוד משהו קטן

ויכול להיות שזה מקרי ביותר רמז קטן מאוד לחזרה לעתיד 2 (ע"ע מה שכתבתי בהודעה הקודמת) היה בפרק 3 שבו קייט חטפה את המונית וארטז (המורה) הפיל את המזוודות שלו על הכביש, אז הוא צועק למונית: im walking here, im walking here ... מי שראה את חזרה לעתיד 2 יותר מפעם אחת (טוב, 10 פעמים) מכיר סצנה דומה שבה המשפט הזה נאמר

dansha

New member
זה הומאז' לסרט אחר

ב"בחזרה לעתיד 2" הנכד של מרטי אומר את המשפט הזה ישר אחרי שהוא יוצא מהמסעדה שמעוצבת סטייל שנות השמונים. זאת בעצם קריצה לסצינה מהסרט "קאובוי של חצות", שיצא בשנות השמונים: http://www.youtube.com/watch?v=c412hqucHKw

JohnLocke

New member
הם לא שינו שום דבר

הברבור היה הרוס כי הם חזרו ל2007, אפשר לראות שהדלת שממנה אפשר להיכנס לברבור עדיין הייתה קיימת לכן הברבור כן נבנה. ב2004 דזמונד סובב את המפתח שהרס את הברבור.

murphy

New member
אוקי

אתה בטח מתכוון לגוש הבטון שקייט ראתה אחרי שירדה מהעץ ופגשה את מיילס. בכל מקרה זה לא סותר את נושא פיצול המציאויות שכתבתי עליו רק שזה לא מסביר למה האי מתחת למים או שאני פיספסתי משהו

למעלה