הפרק השבועי והראשון בערוץ 10

הפרק השבועי והראשון בערוץ 10 ../images/Emo20.gif

דעות, חוויות, תגובות
לכאן
אני חייבת להגיד, בפרק הראשון סת' ישן כמו חתלתול קטן
הוא כזה חתול!!!! חחח הוא היה ממש מותק בפרק. הממממפ, כל הפרק הראשון (פעם ראשונה שראיתי אותו...) גרם לי להבין למה אני כל כך שונאת את סאמר. בתצוגת אופנה הזאת היא הלכה בכזאת פוזה. יאק. ואיזו מן חברה משאירה את החברה שלה זרוקה מחוץ לבית?! פרק יפה
אמא שלי אמרה שריאן חתיך ושהוא נראה ילד טוב

אעעהעעאהה ריאן../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo133.gif

איזה חתיך הואאא
ולוק
הוא היה ממש חתיך בתחילת העונה הראשונה:-
0לא יפה לו שיער ארוך
בכלל לא ראיתי את הפרקים הראשונים של העונה השנייה..איזה מזל שהאו.סי הגיעה לערוץ 10
מי ששיחק את טריי בפרק הזה הוא לא טריי של העונה השנייה
כשראיתי שסאמר השאירה את מריסה זרוקה מחוץ לבית לא האמנתי
לא חשבתי שסאמר תעשה את זה
ובכלל לא האמנתי שהיא תתנהג כמו שהיא התנהגה בפרק הזה
בעונה השנייה היא נראית ילדה טובה,שעוזרת..אחת שעוזרת לחברים שלה כשהם צריכים עזרה
אז כנראה שסאמר הייתה שונה בתחילת האו.סי.. איזה חמוד ריאן כשהוא לקח את מריסה
כשהוא הרים את התיק שלה חשבתי שמישהו יבוא ויחשוב שהוא רוצה לגנוב לה אותו
היה פרק נחמד..סנדי בכלל לא השתנה
אני מחכה כבר לשבוע הבא

או,יה.

טוב,אני חיכיתי בקוצר רוח שהיום הזה יגיע כבר. את הפרק הראשון כבר ראיתי שלוש פעמיים,יודעת כל שורה בעל פה אבל עדיין לא נמאס לי ממנו. ישר שהראו את זה החיוך לא ירד לי מהפרצוף, המוזיקה הראשית פשוט העבירה בי צמרמורת או משו.חח פרק טוב,כמובן.משאיר איזה זיכרון,ושאנשים יחכו ליום שבת הזה לראות האם ריאן יעזוב את משפחת כהן או לא. מפחיד לראות איך הדמויות השתנו במהלך העונות.חיצונית ופנימית. איך מריסה נראית עכשיו,סאמר,ריאן. וגם הפנימיות שלהם. אח אח,איזה פרק טוב:]

פרק יפה!

אהבתי מאוד.. פעם ראשונה שראיתי אותו כי התחלתי לראות אותו ביס וויקאנד מהאמצע.. אבל פרק יפה ממש!!הם ממש שונים בהתחלה מהאמצעע..

הממ אני חדשה../images/Emo9.gif

אומנם יש לי יס, אבל אף פעם לא יצא לי לראות את ה-OC מהעונה הראשונה.. ראיתי רק את העונה השנייה וגם זה פרק כן פרק לא
אז עכשיו אני רשמית מצטרפת. :] היה אחלה פרק =]

LimiMimi

New member
נו, אבל היא השתנתה.

הפרק הזה הסביר לי למה ריאן אצלם. אף פעם לא ידעתי
פרק חמוד, בכל מקרה.

Nitzan122

New member
הו איזו נוסטלגיה../images/Emo8.gif

גם פרק 101 וגם פרק 301 באותו יום איזה כיף
כבר כמעט הספקתי לשכוח כמה שהעונה הראשונה הייתה יפה
וברוכים הבאים לכל החדשים

iloveainslie

New member
היי חדשה מהוט-לא לסכול חחח

זה ומגרש ביתי היו 2 הסיבות היחידות בגינן הצטערתי שאין לי יס חחחח איזה כף ומזל שהביאו את זה לערוץ 10 נראה ממש טוב

IDOffryn

New member
היה נחמד לראות את זה שוב..

מה שגם פעם ראשונה שראיתי את הפרק ממש מהתחלה.. בקובץ שהורדתי זה יתחיל השר שהם פורצים לאוטו.. וזו גם פעם ראשונה שאני רואה את שיר סיום של הסדרה... אני מצפה לפרקים הבאים כי הם ממש טובים :) ובקשר לסאמר גם אני לא סבלתי אותה בהתחלה אבל זה בגלל שהיא סתם היייתה אמורה להיות דמות אורחת ובגלל זה היא הייתה כל כך ביצ'ית בהמשך הסדרה רואים שינוי בדמות שלה

למעלה