הפרק השבועי... פעם ראשונה שאני פותח

vini3

New member
הפרק השבועי... פעם ראשונה שאני פותח

את השרשור... איך היה הפרק??

../images/Emo40.gifהיי יש לי 2 שאלות ../images/Emo92.gif

1 מה היה בסיומו של הפרק היום
כי לא הייתה לי הזדמנות (בערך מרגע שריאן הולך למסיבה )
2 מה קורה בשבוע הבא
אני אהיה שמחה אם תענו לי כי אני לא אספיק את השידור החוזר

ayala65

New member
בכלל לא אהבתי את מריסה ואלכס הפרק

וסת' היה פתטי . ממש פתטי . ריאן ולינדזי לא היו כל כך מעניינים וסנדי פשוט לא עשה כלום . אני חשובת שזה היה אחד הפרקים הגרועים באו סי אם לא הגרוע ביותר . לפחות פרק הבא פרק טוב ..

נו מה הקטע של סנדי?

מסכנה קריסטין. זה כל כך לא מגיע לה. אני מריחה משבר בדרך? סת' - פשוט מפגר. נקודה. כנל גם לגבי סאמר וזאק. הנושא הזה ממש נטחן. מריסה ואלכס - בסדר, הן חמודות
אבל גם לא ממש מעניין :/ רבקה - היא עדיין מעצבנת בטירוף. לינדזי - אההההההההההההההההההההההההה!!!!! סוף סוף התנפצה לך הבועה ילדונת מסכנה שהחיים הזעיפו פנים בשבילה! מואהאהאהאהאהאהאהאה
חחחחחח, אני כה מאושרת ^_________^ גיליתה את פרצופו האמיתי של הזקן. עלק "לא כדאי לצאת כבר בהצהרה?" (או משהו כזה
) חה! כל כך מגיע לה! למה לא הקשבת לריאן חתיכת נאיבית מטומטמת!?!? שונאת כאלו, שונאת. במיוחד את הדמות שלה. מתי היא תבין סוף סוף את המקום שלה??? אההה, טיפשה, ופתאטית.

וג'ולייייייייייייייייייייי ../images/Emo99.gif

כל כך אהבתי כשהיא באה לאמא של לינדזי, וכשהיא ירדה במדרגות אמרה "איזה בית קטן וחמוד" (או משהו כזה) וחייכה. אני מתה עליה!!! היא כזאת נחש. בנות
תלמדו ממנה

KaUrO DoNo

New member
לא אהבתי ת'פרק

אני מתחילה להתייאש מהסידרה. העונה הקודמת הרבה יותר טובה לדעתי. בנתיים לפחות.

barbie girl41

New member
חכו אתם כזה עכשיו באמצע העונה נכון.

אתם תראו.. פרקים הבאים+אחרונים.. מעניינים בטירוף! חיחיחיח
אני אישית חרשתי על הפרק האחרון.. שלדעתי הוא הכי מדהים מכל העונה@!

patito ƒeo

New member
גמני ככה ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

יכול להיות שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים, אבל אני ממש מתגעגעת לעונה הראשונה ולסדרה שכל כך אהבתי (אווווווו
)

f10

New member
פרק הבא יהיה ענק../images/Emo70.gif הבטחה שלי../images/Emo70.gif

SaRaS GirL

New member
פרק מכוער

משעמם משעמם משעמם לא היה בו שום דבר שבאמת עניין אותי =\ ואני מוצאת את הפטתיות של סת' חמודה. =] אני אוהבת את הקטעים של סת'אמר לא ביחד, איך שרואים שיש בניהם כימיה וזה =]

לא הפסדת הרבה...

אבל את תמיד יכולה לתפוס את השידור חוזר ביום שישי בצהרים

../images/Emo141.gif פרק חמוד ../images/Emo141.gif

לא יודעת למה ביס החליטו לתרגם את השם של הפרק ל-"אבא יודע הכי טוב" ?באנגלית קוראים לפרק The test (המבחן/הבדיקה). חוץ מזה היה פרק נחמד, יותר טוב משבוע שעבר...אבל לא יותר מידי. אהבתי מאוד את הקטע ממש בתחילת הפרק עם ריאן וסת', מסכן סת'
וריאן היה כזה חמוד
. גם אהבתי את הסצנה שסת' וזאק יושבים על הספה בבית הספר ומדברים ואז זאק הולך ותלמיד אחר בא ומתיישב מול סת' ואז הוא מריח אותו וקם, והדבר שהכי הצחיק אותי בכל הסצנה הזו שברקע נוגן שיר בצרפתית ( רמז קל שהצרפתים...אמממ...קצת מסריחים ? ). אהה ו...גם אהבתי את ה-"ג'ו-פרו" של סת'
...למרות שהמראה של השיער נראה קצת מזוייף. רבקה/קנדי
מ ש ע מ ם !!! אחד העלילות היותר מעצבנות העונה הזו. קיילב/ג'ולי/לינדזי
קיילב חתיכת זקן מגעיל...מסכנה לינדזי
וג'ולי חזרה להיות רשעית
I like it !!! מריסה/אלכס
וואו
, מריסה סיפרה לסאמר שהיא יוצאת עם אלכס... BIG FUCKING DEAL !!! הקטע האהוב עלי בכל הפרק הזה היה בסוף- שסנדי סת' וראיין יושבים בסלון, כי כבר מזמן לא היה סצנות של כל המשפחה, איפה הימים שהם היו נפגשים כולם בבוקר במטבח, עכשיו כל הסצנות של המבוגרים נפרדות
זהו...פרק חביב...בסדר...סביר... לגבי הפרק הבא-אל תעיזו להחמיץ !!! פרק מעולה !!!

aviGODFATHER

New member
שאלה...

עוד פעם הזכירו את הקטע עם זאק ואיזה מורה שלו.... אף פעם לא הבנתי מה הקטע הזה
מישהו מוכן להסביר לי

אז ככה

לפני שזאק עבר לניופורט והכיר את סאמר, היה לו מעין סטוץ עם המורה שלו (נראה לי שזו היתה מורה פרטית). בפרק של כריסמיקה, סאמר אומרת למריסה שזאק נסע הביתה לחגוג את החג עם המשפחה שלו. בפרק אחרי זה (פרק 207) שזאק חוזר מהביקור, הוא מתוודה בפני סת' שהוא נישק את המורה הזו, מאוחר יותר בפרק סת' משתכר ומספר לסאמר על הנשיקה של זאק עם המורה וזאק וסאמר רבים, אבל אחר כך משלימים. בפרק האחרון (213) זאק מספר לסת' שהוא לא מאמין ב"סקס לפני נישואין" ואז סת' שואל אותו "אבל חשבתי שאתה והמורה..."

aviGODFATHER

New member
../images/Emo51.gif

יש מצב שYES פספסו פרק כי אני לא זוכר בכלל את הקטע הזה
YES כבר פספסו פרק בעונה הראשונה - The Shower.

לא הם לא פיספסו

אתה כנראה לא זוכר. וגם בעונה הראשונה לא פוספס שום פרק.

למעלה