הפרק השבועי: פרידוניה 6x15

buffgirl

New member
הפרק השבועי: פרידוניה 6x15

`וש מנסה למצוא דרך להכניס את סנטוס לעימות טלוויזיוני בהשתתפות המועמדים המובילים; סנטוס מגייס את החברה לשעבר של ג`וש כדי שתעזור לו להתכונן לעימות. היה לדעתי פרק מעולה. ואני רוצה להפנות אתכם לכתבה נחמדה על הפרק באתר המסך המפוצל. שווה לקרוא. אני פשוט העתיק לכאן את התגובה שלי: היה פרק מצויין. אני לא יכולה כבר לחכות לשבוע הבא. גם הסגנון הזה של המועדים לנשיאות בפרק אחד ומיד אחריו פרק של הנשיא המכהן וצוותו ממש מגניב, רק חבל שאין יותר קטעים שמשתלבים כמו למשל בפרק הזה השיחה עם סי.ג`יי, לדוגמא. זו בהחלט נקודת מפנה וסאנטוס הוא המועמד האהוב עליי לנשיאות, וכשג`וש לציוד, אני גם מקווה שהוא ינצח. דומה מוכיחה את עצמה בפרק הזה כבעלת יותר חכמה וידע מאשר ידענו שיש לה, היא תורמת לבוב ראסל כשהיא מייעצת לו לקחת חלק בדיון של סאנטוס וזה רק מראה לנו איזהע בזבוז של מוח פוליטי בפוטנציה היא היתה כששימשה כמזכירה של ג`וש. חבל לי לראות אותם מ"שני צידי המתרס הפוליטי" כי אני מחסידי הזוג הזה, בעל המתח המיני הכי ארוך ומייגע שראיתי בטלוויזיה ואיפשהו אני מקווה שבסופו של דבר, הזוג הזה יתחבר ויהפוך לזוג של ממש.

תודה על הקישור, אכן פרק טוב

הניתוח של הפרק שהוצע הוא מעניין, בייחוד לגבי הדינמיקה של ג'וש, למרות שאני לא לגמרי מסכימה איתו-- בייחוד אחרי In the Shadow of Two Gunmen ששודר אתמול. ג'וש הראה לא פעם שהוא מחפש את ה-real thing, לא את הבובה הפוליטית. כך הוא הגיע לנשיא בארטלט, ככה הוא הגיע לסאנטוס. אבל זה לא קריטי. הפרק אכן פרק טוב, אני מסכימה עם האהבה להתפתחות של דונה, כבר לא "רק" עוזרת, וכבר לא "רק" הד של ג'וש, אלא אשת מקצוע עם דעות משל עצמה שהיא לא נרתעת מלבטא מול סגן הנשיא. הגיע הזמן. אגב, לגבי המתח המיני- מה שהיה בפרק הקודם (האם זה היה King Corn ?) עם חדרי המלון היה מעולה. אם בעונה ה-5 המתח הזה קצת נעלם, כאן הייתה חזרה מקסימה שלו ופשוט בא לי שהוא יתפוס אותה ויצמיד אותה לאיזה קיר וינשק אותה... או קיי, אז אני רומנטיקנית, sue me. לא מעריצה אדירה של הזוג ג'וש-דונה, אבל מתח כזה לא עושה לי טוב. ושוב - הנושא שחוזר כתמה לאורך כל מועמדותו של סאנטוס בפריימריס, הווה אומר "המשחק הפוליטי" שלא ברור כמה מאפשר למועמד להיות הוא-עצמו, לדבר על דעותיו, להיות אמיתי. אבל זו הדרך להיבחר, ורק מי שנבחר יכול בסופו של דבר לעשות [לא מדויק, אבל אתם מבינים את הכוונה]. יש לי עוד כמה מחשבות אבל א. אני חוששת שאני עושה ספוילרים בלי כוונה, וב. אני צריכה להתארגן לצאת לאימון כושר, אז אולי אמשיך אח"כ. בכל מקרה, פרק טוב מאוד בעיניי.

למעלה