הפרק השבועי-פרק 5

Self Reliable

New member
D:D:D:D:

אני אוהבת או.סי!! איזה פרק משעשע ומגניב זה היה :] כל כך נהנתי! רייאן וטיילור! ^^ אני כל כך אוהבת את הדמות של טיילור! וסת' וסאמר לא עיצבנו. ופאנקייק חמוד ^^ וצ'ה מעפן ^^ והמבוגרים היו בסדר :] בקיצור אהבתי!

Self Reliable

New member
עוד משהו.

אני כל כך שמחה שמריסה מתה! הסדרה הייתה כל כך מעיקה בגללה ובגלל הבעיות שלה.

P A T D F A N

New member
בוהוו לא נכון../images/Emo31.gif

מריסה מושלמת והסדרה לא אותו דבר בלעדייה ;[

Self Reliable

New member
../images/Emo11.gif

נכון, היא לא אותו הדבר. לדעתי היא טובה יותר מהעונה השלישית בהרבה :] אני כבר לא זוכרת את העונה השניה >< אבל כל אחד והדעה שלו.

hadi13

New member
פרק בסדר

הקודם היה יותר טוב לטעמי , איך הם תמיד מסיימים את הפרק כזה יפה? עם התה ושריאן נרדם [סופסוף] ממש התעצבנתי על צ'ה מה שהוא עשה לסאמר

loli kiss

New member
אני צריכה שמות של כמה שחקנים..

אם מישו יודע ת'שם של השחקן שמשחק את וולצ'אק בסידרה.. ואת השם של השחקן ששיחק את החבר המשוגע הזה של מריסה (שחכתי ת'שם שלו) בעונה ה-3 נראה לי.. שיער שחור כזה עיניים כחולות .. הוא היה אוסבביסי לגבי מריסה.. ואמר לה שהוא מתאבד או משו כזה או עשה את עצמו מתאבד.. אם מישו יודע בבקשה תענו זה דחוף :) תודה D:

סנוביש

New member
אוווו ../images/Emo9.gif

הנשיקה של טיילור הרדימה את ריאן העייף
זה כל כך מקסים. שמתם לב שהסוף היה מאין הפך מקביל לאגדה הנודעת של היפיפייה הנרדמת? הנסיך שהעיר את הנסיכה בנשיקה הוא טיילור המתוקה שהרדימה את היפיוף :) חחח זה מתוק!! הרגיז אותי שלא באמת ראו שהיא נישקה אותו, רק יכולתי לדמיין את השפתיים שלה מרפרפות על שלו ;[ אהבתי איך שטיילור הצליחה לקרוא את ריאן, ושהיא אמרה לו שהיא חושבת עליו, ואת התגובה של ריאן שנותר המום שם עומד "איך היא עושה את זה??" עם המבט פאפי הצלול הזה שלו
הוא כזה אדייייייייייייש... בגלל זה טיילור מתאימה לו, הם משלימים זה את זו :) הכי משעשע היה הקטע שהיא הופיעה באירוע הזה עם השמלה האדומה, כולה מהפנטת ונוצצת כזו, ריאן הסתכל עליה מצחיק, כולו שוקיסט כזה חחחח.. היה לי ממש קשה להתרכז בשאר העלילה, ריאן וטיילור משכו את כל תשומת ליבי. בכלל, זה היה פרק מתקתק.. משאיר טעם של עוד.

למעלה