הפרק השבועי- פרק 6

angel enamorado

New member
הפרק השבועי- פרק 6

אחד הפרקים הטובים ביותר
כל מה שיש לכם להגיד על הפרק- לשרשר לכאן :) תהנו!

ע ל מ ו ש

New member
איזה פרק יפה!

פרק ח-ז-ק בטירוף! ממש יפה! אהבתי שאיך שהם קמו הייתה כזאת מוזיקה מסתורית וכבר הבנתי שמשהו לא בסדר... חחח נקרעתי שטיילור זה בן במימד האחר D-: ציפיתי לראות את מריסה, טוב לא חשוב.. אבל ידעתי שכשריאן יגיע לשדה תעופה זו תהיה קייטלין. הפרק היה גם כל כך מרגש.. הגיע הזמן להמשיך הלאה P-:

hadi13

New member
פרק חלומיי../images/Emo185.gif

הכי יפה פשוט עשה לי הרגשה טובה כזאת אח"כ אהבתי את האלמנטים של החלום שהם עשו כי באמת אם שוכחים אח"כ את החלום זה אומר שהוא נפתר ואהבתי את המעברים בין העולמות! הקטע שג'ולי שמה את המכתב ופתאום הוא הופיע בחלום היה דיי לא הגיוני אבל נחמד.. היה מוזר לראות את סנדי יחד עם ג'ולי וכראש העיר .. וואי ממש התחלתי לאהוב את הדמות של ריאן הוא כ"כ השתנה מהעונות הראשונות וטיילור היא הדבר הכי מרענן והיא ממש מוסיפה לפרק כמובן שגם כל שאר השחקנים היו נפלאים:

sukrazit

New member
היה פרק שונה XD

כלומר זה היה שינוי.. כי בדרךכלל הסדרה בסגנון דרמטי והפרק הזה היה לכיוון של מדע בדיוני.. אני פחות אוהבת..אבל זה היה נחמד. שונה..:)

תעזרו ליי =[

פיספסתי אתמול או.סי ומגרש ביתי כי הייתי בבייביסיטר והיום פיספסתי את השידורים החוזרים מישהו אולי יודע אם יהיה עוד שידור חזור או אם אפשר לראות את הפרקים בדרך חוקית...?!

הייייי

בתחילת הפרק השיר פתיחה היה שונה (מוזר יפה כזה מישהו יודע איך קוראים למבצעים/ביצוע???) בכלל פרק נהדר איזה כיף זה שיש יס מאקס אפשר להקליט ולראות שוב ושוב ושוב.....

פרק ממש יפהה....

ראיתם איך החזירו הרבה מדמויות העבר?? הולי, ג'ימי וכמעט מריסה... זה היה צפוי שזו לא תהיה מריסה... פרק ממש טוב!!

P A T D F A N

New member
ביאאאאאאאאאצ' .. חח סאמר :X

" צ'ה המכוער: אני לא עשיתי שומדבר עם החוטיני שלה, אני רק הרמתי לה אותו כי הוא נפל! סאמר הטיפשה: כמה אבירי מצידך
"

למעלה