הפרק השבועי 21/11

מילי17

New member
הפרק השבועי 21/11 ../images/Emo88.gif

הערב, 21.11.05 יתארחו צביקה הדר, אסתר פולארד (רעייתו של ג`ונתן פולארד), נינט טייב ויהודה לוי שאף ישירו שיר משותף

LOVEאמיר

New member
רק נינט ויהודה לוי יופיעו היום..../images/Emo35.gif

שאר כוכבי "שיר נולד" כמו אמיר פיי גוטמן, לא יופיעו
..

../images/Emo163.gif../images/Emo178.gifיונתן פולארד!!

בעיקבות התוכנית על יונתן היקר, כל מי שלב יהודי פועם בקירבו והבין שהמדינה שלנו מנוהלת ע"י מאפיה חייב (!!!!)להגיע להפגנת הענק שתתקיים השבוע ביום רביעי!! כל אחד ואחד מאיתנו יכל להיות במקומו!!!!! זו בושה לנו כיהודים להפקיר אח יקר ולשחרר רוצחים טרוריסטים או פולטיקאים מושחטים!!! תתעורררו !-!-!-!

FreePollard

New member
הנה הפרטים על העצרת שיאיר דיבר עליה

מחר, יום ד' ב17:00 כום מגיעים לגן העצמאות בירושלים!! מה דעתכם, האם יאיר מתכוון להגיע בעצמו? כל הפרטים כאן!

אחלה תוכנית!

אחלה תוכנית! נינט היפיפייה! יהודה החתיך! וצביקה החמוד! בקיצור אין מילים

jopuy

New member
יאיר לפיד

הבעיה בתוכנית שלו שהוא כל הזמן מראיין את אותו האנשים זה דיי חוזר על עצמו

מילי17

New member
חוןזר על עצמו?

ציפי ליבני? אשתו של פולארד? נינט טייב? זוהי הפעם הראשונה שהם משתתפים. יהודה לוי בסך הכול שר, אפילו לא התראיין וזה היה לקידום הפסטיבל בחנוכה. רותם, ענת ושלום אסייג הם בעלי פינה שבועית כך שמובן שהם יהיו בכל שבוע. נשאר צביקה הדר. תוכנית חדשה, גירושים, מופע חנוכה. בהחלט יש נושאים חדשים וסיבה לראיון מחודש. לדעתי זו הייתה אחת התוכניות היותר טובות. בלי לדבר על ההתארחות המקסימה במשחק מכור
והפרומו החדש

jopuy

New member
דזגדזדA

אבל היום הייתה תוכנית טובה נינט מקסימה ויהודה חמוד מאוד

היי לכולםםם כנסו../images/Emo26.gif

למישהו יש תמונות של נינט טייב או יהודה לוי מהתוכנית של היום
דחוףףףףףףףףףף

lior02010201

New member
אין לנו על מי לסמוך רק על יאיר לפיד

כולם ללמוד ממנו (אני מתכון לבעלי תוכניות) תנו לעם לדעת על יונתן ועל האבל הנורא שהמדינה הזו עושה לו

oritc0

New member
כל הכבוד ליאיר על האומץ

הקטע על פולארד ריגש עד דמעות. הלוואי וזאת תהיה פריצת הדרך בקידום הנושא לשחרורו של יהונתן פולארד. למי שלא מכיר את הסיפור במלואו - מומלץ לקרוא את הספר "איזור השקרים" (קראתי לאחר שמצאתי אותו במקרה בבית). ספר מרגש ונורא עצוב, שנכתב ע"י עיתונאי אמריקאי ותורגם לעברית. חייבים לפעול למען הצדק! הגיע הזמן להפסיק את השחיתויות שנעשו ע"י הממשלות. לכל מי שאכפת באמת - אנא הקדישו מזמנכם ובואו להפגנה ביום רביעי..כי....אי אפשר כבר להיות אדישים!

מילי17

New member
אכן הראיון עם אשתו

של פולארד, וההקלטות שלו עצמו היו מצמררים. גרמו לי לחשוב קצת על המדינה הזאת. וכמה, לפעמים, אני לא גאה להיות כאן.

e1ami

New member
תבואו לעצרת! אל תשארו בבית!

אסור לשתוק כשיש עוול! היום יש לכולנו את היכולת להשתתף במחאה!

קקטוס4

New member
נינט היית מדהימה

נינט היית מדהימה רק חבל שיהודה לוי הרס לך כי הוא אומנם יפה ומוכשר בתור שחקן אבל בתור זמר הוא גרוע אבל בכל זאת אני מתה על הקול שלך את מדהימההההההההההההההההההההההה

צודקת..נינט מי לייף!!

את צודקת ב-100% נינט פשוט מוכשרת אין עליה..היא אחלה אישה!! אלוקים ישמור אותה..אמן!!! נינט:מי אוהב אותך יותר ממני????????????????????????????????????????? נינט נישמתי שמרי על עצמך אני אוהבת אותך..כפרעע לא אשכך אותך לעולם!! אי לאב יו.. אפרת לאב נינט

למעלה