הפרק השבועי 308

הדסוששש

New member
הפרק השבועי 308

אני לא אוכל לראות אותו =( יש לאח שלי היום בר מצווה איזה ביאוססס

פרק נחמד..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כבר היו יותר טובים
מג וכריס חמודים לוק ורוקסן סופסוף חזרו... זה היה מייגע
לא יודעת... היה משהו מעצבן באיך שהפרק התנהל. מעברים מהירים מדי.

bustelo

New member
אני מתפלא עליך שלא הקלטת...

שוב אני ממהר למקום אחר ולכן איני יכול להאריך... הלן ממשיכה בדיכאונות שלה ,לא קמה להכין את החברה לבית הספר ובת שמה לב לזה ומציעה לה לפנות לפסיכיאטר דבר שמעצבן מאוד את ג'ק ...אגב הלן הולכת אך לא מוציאה מילה ועוזבת בחופזה...אגב כשהיא כבר קמה מהמיטה היא רק כועסת על וויל ופטי וגוערת בהם על לא כלום... לגבי JJ הוא מופיע על המרקע עוד לפני שיר הפתיחה ,מה שמוריד(לחלק מאיתנו ..מי שלא קרא בטעות ספויילר)את שאלת הישרדותו.... הוא מתגלה ע''י צרפתי שנשוי לווייטנמית שלוקח אותו לביתו ומאכיל אותו ומטפל בו ...אגב אותו צרפתי מגדל אופיום שמועבר לבסוף לארה''ב ושם הוא כבר נעשה להרואין מה שמעלה אצל JJ תחושה של אי נוחות ... מה שמוכיח סופית כנראה שהצרפתים חארות הוא ניסיון ההסגרה של אותו צרפתי מטונף לווייטקונג(אירגון הלוחם באמריקאים )לפי הסכם שעשה איתם ...שהם לא יתערבו בחייו תמורת הסגרות של חיילים אמריקאים ....אך JJמצליח לחטוף את נישקו ובורח... כמוכן מג מתבקשת לספר על אחיה בבית הספר מה שמעורר אצלה את התחושה שJJ בעצם מת,כריס תומך בה בכל החלטה ודווקה יוצא נחמד.. רוקסן ולוק חוזרים לבסוף להיות ביחד ..קדם לזה השתעשעות של רוקסן עם המתופף של הלהקה מה שמעצבן את לוק שגורם לפיטוריו... סם רב עם מלאני לגבי אופי חייו ומשפחתו בעקבות חוויה שחווה בוורג'ניה-לא נתנו להם לישון במלון של לבנים...(יש לציין שהיא צפונית מפונקת ומלוקקת שרק אוהבת להתחכך בסלב של התקופה ההיא ...אגב רק שחורים ..מעניין..)סם מתנצל לפני אביו... פט חוזר לעבודה בתור שוטר.. בת יולדת בשעה טובה בן ..שניקרא JJJ על שם אביו על שם סבו..איזה סיבוך...ורק בסוף הורגש שהפרק משתפר כשמג לקחה את התינוק לחיקה וסיפרה לו על אביו .... סה''כ פרק בינוני היו טובים יותר ,הורגש שלא מספיק משתדלים להעביר את הטעים היפים ורק מקצרים ולכן יש להם לאן לעלות.... מקווה שלא שכחתי עוד פרטים ..... מי שזוכר עוד פרט מוזמן להוסיף....

הדסוששש

New member
כן

הפרק היה מוזר קצת (ראיתי הקלטה) אבל בסוף כשמג סיפרה לג'ון (חחח) על JJ זה היה ממש עצובבבבב =( וזאת רק השני או שלתינון הזה יש ראש ממששששש גדול?!

ykay

New member
לא היה פרק חרא ! +../images/Emo58.gif

היה פרק בסדר, לא רע בכלל. בזמן הקרוב עומדים להופיע מלא זמרים אורחים, ובניהם קלי קלארקסון זוכת "אריקן איידול" הראשון, וג'וג'ו, בתור זמרת מתחילה (שכחתי מי...), חוץ מזה הפרקים הבאים אמורים להיות טובים, אז, יש למה לחכות....

bustelo

New member
תסתכלי מעט למעלה....

כתבתי יופי של תקציר....תחת הכותרת ''אני מתפלא עליך שלא הקלטת''....

פרק נחמד

קראתי עכשיו כמה תגובות וראיתי שדי העליבו את הפרק (חח מסכן נפתח לו קבוצת תמיכה). לאדעת אני דווקא אהבתי (יש לי חולשה לJJ, JJ במדים, שירים משנות השישים...). נכון שהוא לא היה כזה מדהים כמו 307 (הפרק שJJ שולח את הקלטת) אבל הוא בהחלט היה נחמד. וגם ראינו את JJ
ואני בלי מנת הJJ השבועית שלי לא מתפקדת
אז אחרי שגזלו אותה ממני שבוע שעבר היה נחמד לראות אותו שוב
נשארו רק עוד 9 פרקים!!!!! אין צדק בעולם הזה :-;

למעלה