הפרק השבועי 312!!

bustelo

New member
האם יהיה מעניין???

או שנמשיך לראות תוצר בינוני????

הדסוששש

New member
השירים של הפרק השבועי!!

“That’s How Strong My Love Is”, Creation performed by Toby Lightman “Treat Her Right”, Roy Head “Surround Me”, Ben Taylor “There’s A Kind of Hush”, Herman’s Hermits “All Day & All of the Night”, the Kinks performed by Third Eye Blind “These Boots are Made for Walking”, Nancy Sinatra performed by Jennifer Love Hewitt “You Can’t Hurry Love”, The Supremes “Cherish”, the Association “Downtown”, Petula Clark performed by Charlotte Martin “Gimme Some Lovin’”, Spencer Davis Group “Every Little Bit Hurts”, Vivian Green “Black is Black”, Los Bravos מומלץ!!

NONI GIRL

New member
מישהו יכול לספר לי..

איך הסתיים הפרק היום???? פשוט יצאתי עם חבר שלי ולא הספקתי לראות את הסוף..

bustelo

New member
JJ יצא אידיוט גמור....

בזבז את כל כספו (3000$...שזה היה מקדמה לבית החדש....2000$ ג'ק נתן לו...)בהימור מטומטם שהוביל אותו חברו המוזר טומי... אגב ג'ק צדק כשאמר לו שזה לא מתאים לו... .....לכל אוהבות JJ בפורום שימו לב לנתון המדהים שכל גבר בסוף משקר ...(אחותי אומרת לי את זה אני לא חושב כך באמת...)JJ המדהים שלנו מוליך שולל את בת' פעמיים...1-לא מספר לה על החברה הווייטנמית (שלח את כל כספו לעזור לאביה..)2-כמובן עניין ההימור והפסד הכסף אני מצטט "בת' נראה שמשהו הציע הצעה גבוהה יותר במכרז "............וזה עוד בערב הכלולות !!! מה יהיה לגבי המשך חייהם המשותפים כזוג....איי איי איי.... לעניין אחר מג הפסידה דווקה היה נראה שכריס עובר שינוי והוא דבר בצורה אמיתית ובוגרת.... פטי הייתה מתוקה הפרק ... גם פיט יצא גבר גבר ..ראיתם איך הוא הגן על מג?(...מכריס ---איזו בדיחה שמג דווקה רצתה כבר לדבר איתו אבל לא היה לה נעים מפיט כי היא בדיוק אמרה לו (בזמן שהם רקדו )שהוא צדק לגבי כריס..) אגב היכן כל החברים של JJ (אוקונור וכו'..)האם נשאר רק טומי המהמר?? החתונה הייתה דווקה יפה אבל מאוד מוזרה ...(לא מה שאני מכיר...ואני לא מתכוון לכנסיה..) סם סוף סוף נפרד ממלאני ...ועוד דבר חשוב לוק רמז לרוקסן לגבי חתונה ...מה יש להם מתחתנים כל כך מוקדם ממש כמו הדוסים !! עד כאן אם יש משהו נוסף ששככתי בבקשה הוסיפו...יום טוב לכולם!!

Snow fairy

New member
הממ...

לא כתבת שכריס ברח... מג בסוף הפרק רצתה לחזור לכריס והיא הלכה לבית שלו ואמא שלו אמרה שהוא לקח את הדברים שלו ונסע. (מה אני קשורה
)

ויש לי קצת ביקורת על

השחקן שמשחק את JJ הוא ממש עולה לי על העצבים כל היום ה וא מיסתובב עם פרצוף עצוב כאילו הוא אפילו לא רוצה להיתחתן וזה ממש מעצבן רבאאק בן אדם את מיתחתן תראה איזה חיווך זה לא משהו שעושים כל יום מה הקטע????..

noabethr

New member
הוא היה בדיכי!!!

גמני התעצבנתי מהפרצוף שלו החמוץ בפרק אבל עבר עליו הרבה...חוצמזה הוא מושלם=]

noabethr

New member
פרק מעולה

צדקת!!! ג'יי ג'יי אידיוט גמור כמה שאני אוהבת אותו והכל והוא מושלם הוא פשוט טיפש......מה הצרה בלהגיד שהכסף נשלח לעזור הא?!? פטי מעצבנת....כרגיל....עם החכמה שלה.....אבל הפעם פחות;] מג מג מג הוא אוהב אותה מה הבעיה סתם עושה סיפור מכל דבר....באסה לה היא זאת שהפסידה בסופו של דבר [התינוק כל כך מתוק] חתונה מהממת! אהבתי את זה ששילבו את קטעי הקראת הנדרים שלהם... איכס סופסוף אין מלאני אני שנאתי אותה היא הייתה פשוט קרציייייייייייייייה

bustelo

New member
לכל הבנות בפורום .....

לא קראתי אף תגובה שלכן לגבי דברי על JJ בהקשר של כל הגברים שקרנים.... אז אם זה JJ אתן יכולות לבקר אותו על שקריו לבת'.....!!!

פרק חמוט

עבר כבר כמעט שבוע אבל עדיין מותר לי להגיב נכון? כן
יופי אז כמו שכבר ציינתי היה פרק חמוד ביותר. השירים היו טובים! יש לי חולשה לשיר דאונטאון (שדרך אגב היה כבר בעבר בחלום אמריקאי) מג לא סגורה על עצמה וזה דווקא טוב כי היא וכריס נהיו קצת זוג נשוי את JJ אפשר היה לתאר במילה אחת: טיפש חסר לך כספ אז תחסוך!! תקנה את הבית כמה חודשים מאוחר יותר או תקנה בית אחר אבל לא, מה פתאום?! הוא ילך להמר אותו! לפעמים אני לא מבינה מה קורה שם בתוך הראש היפה שלו... *מחייכת חיוך סלחני ביותר* טוב אני כבר לא זוכרת הרבה יותר מזה, בכל זאת עבר הרבה זמן
ציון לפרק:|A נ.ג. עוד 4 פרקים זה נגמררררררררררררררר

למעלה