הפרק השבועי - 4.09

adi1245

New member
אני היחידה שהפרק גרם לה...

להתגעגע נואשות למריסה?
לי באופן אישי היא ממש חסרה... בדיאלוגים עם סאמר בעיקר כאילו, יכלו להשאיר אותו טקסט אפילו אבל אם היא הייתה שם- זה היה שונה לגמריי. עם כמה שטיילור חמודה.

MoraniDagan

New member
בדיוק חשבתי על זה,שמריסה כ"כ

חסרה..זה כבר לא כמו פעם...עם כל הכבוד. =( בגלל זה לא הצליח להם עם העונה הזאת. נו מה,אין על מישה [:

P A T D F A N

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

מריסה עשתה את כל העונה זה פשוט לא אותו דבר ;[

sukrazit

New member
דווקא היה אחלה פרק..

הדמות של פרנק אטווד מוסיפה המון לסדרה.

OoPineapplEoO

New member
היה פרק מצוין.../images/Emo185.gif

חוץ מזה אין לי מה לומר, חוץ מזה שלרגע לא הרגשתי שמריסה חסרה. נכון, היא נתנה המון לסדרה אבל כך גם טיילור.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif409 :]

פרק נחמד דווקא, פחות משעמם מהשאר ואני יכולה להזדהות עם התגובות שלמעלה, אני תמיד מרגישה בחסרונה של מריסה...לא יעזור, זה לא אותו הדבר
אהבתי את הקטע של סאמר וג'ולי עם האותיות העבריות

kml4e

New member
היי אני קוראת סמויה והחלטתי להגיב

אני ממממש לא מסכימה איתכם העונה מצויינת בלי מריסה !! כל העונות הקודמות סבבו סביב מריסה וזה פשוט היה נמאס היה סביבה יותר מדי דרמה ואני שמחה שהרגו אותה...חבל שרק בעונה ה3 אולי הם זה היה קורה בעונה ה2 הסדרה הייתה מצליחה יותר בלעדיה גם ממש עצוב... אבל הפרקים האחרונים היו פשוט עדויות למה היא לא הצליחה אין בהם מתח או משו מעניין.... הם נראו ריקים...ומשעממים טיילור הוסיפה המוןןןןןן לסדרה !! המון אי אפשר לתאר אבל זה פשוט סתמי לדעתי לתסריטאים כבר אין על מה לכתוב ובגלל זה הסדרה ירדה כי העלילה ממש מתדרדרת הפרקים הראשונים בעונה היו ממש טובים אבל 1 הפרקיםן האחרונים כולל הפרק ההזוי עם כמה שהוא היה חמוד.. פשוט היה סתמי.... אז בצער רב...אני מתחילה להבין למה ביטלו את הסדרה עם כמה שזה עצוב =(

טלי51

New member
אמממממ לא ממש מסכימה..

היה די חמוד הפרק...אבל הפרק שהיה יקום מקביל היה אחד היפים :)

אני מסכימה

הפרק של היקום המקביל היה ממש מעולה. וגם מאוד יצרתי, משהו שונה ומרענן כזה.

ayala65

New member
אויש נו

זה היה פרק עלוב. כאילו כבר אין רעיונות לסדרה אז ממציאים לנו יקומים חדשים. אידיוטי ממש. וגם הקטע שטיילור הייתה צריכה להתעמת עם אמא שלה, WTF?! את צריכה יקום מקביל בשביל זה? גם ככה את כל הזמן מדברת ומזיינת ת'שכל לכל העולם, אז פשוט לכי תעשי את זה עם אמא שלך. הם איבדו את זה מזמן, מצטערת.

פרק חמוד מאוד=]

הכי אהבתי את הקטעים של סאמר וסת' שהם ניסו לגרום אחד לשני לבטל את החתונה... זה היה ממש מצחיק... טיילור ממש חמודהה!! הרבה יותר ממריסה...

loli kiss

New member
פרק אחד הטובים :)

היה פרק משעשע בטירוף P: אהבתי את זה שריאן וסנדי (למרות שהוא הכניס לפרנק אגרוף חחח) לא לקחו ת'חזרה של אבא של ריאן באובר דרמה כאילו הם הכניסו לזה הומור והפרק נגמר בצורה יפה כזאתי.. שלכולם טוב . אני כ"כ אוהבת את סת' וסאמר בעיקר בגלל סת' הוא מושלם אין מילה אחרת לתאר אותו , גררררררררר P: איך סאמר התחילה לדבר בעיברית וג'ולי בוחנת אותה על האותיות חח ואחרי זה היא עוד אומרת לה : "אומרים חוווווצפה לא הוצפה!" חחחחחחחחחחח הסדרה הולכת ומשתפרת, ודווקא הפעם לעומת הפרק הקודם (כשסת' הציע לסאמר נישואים) לא הרגשתי ממש בחסרונה של מריסה ..:/ אולי הדמות שלה באמת עברה כבר יותר מדי .. דרך אגב אני חושבת שטיילור עושה עבודה מעולה בתור דמות שנכנסה כביכול במקום מריסה , אני הייתי בטוחה שאני ישנא את כל מי שתתקרב לריאן במקומה ואני דווקא ממש אוהבת את טיילור.. לסיום בקשר לקייטלין - אני ממש אוהבת ת'דמות שלה חח היא מצחיקה אותי , חוצמזה שמלבישים אותה מדהים!!! זהו, חפרתי חח XD

patito ƒeo

New member
יס מקס מטומטם ]]: ../images/Emo107.gif

זה לא הקליט לי :S מה היה בסוף?

P A T D F A N

New member
פרק חביב ביותר

איך אני אוהבת את דיאלוגיי סת'-סאמר . כאלה חמודים . והקטע עם הלימודי א'-ב' .. מצחיק XD וההכנסה של פרנק לשני פרקים מיותרת מאווווד . סתם מסבך את העלילה . מריסה לא אמורה לחזור קצת לסדרה בתור רוח ? מתגעגעים ;[

adi1245

New member
חח לא אמרתי שהעונה/ הפרק לא טובים..

אני חושבת שהעונה ממש טובה והפרקים טובים, ואכן היה קורע עם החחחוצפה פשוט הרגשתי בחסרונה שמעו, בכל זאת בן אדם מת... כאילו, "בן אדם"..

ליאהה

New member
פספסתי את הפרק..

איפה ניתן לראות את הפרק??? יש איפהשהוא באינטרנט??? (זקנה זקנה אבל מכורה...)

למעלה