הפרק הזה לא היה משהו. בפרק הזה במיוחד ראו שאין לכותבים כבר רעיונות, אבל צריך לחכות ולראות מה יהיה בפרק הבא, כי כל פרק ופרק בעונה הזו, עד יום חמישי שעבר, היה מצוין.
והוא היה כל כך גרוע שזה עצוב..בכלל לא מתאים לסדרה..גם אמרתי את זה אבל אני יגיד שוב..חלק גדול באשמת טיילור היא הופכת את הסדרה הזאת לק'יצית ומפרק לפרק זה ניהיה יותר גרוע.
אבל עדיין יש בו כמה רגעים טובים סאמר וכל החברות דפוקות האלה... קירסטן סוף סוף עולה על ג'ולי ראין מעמיד את טיילור בפינה ובצדק סת' ואבא של סאמר כל הקטעים עם הבעל הצרפתי מסריחים כמו הריח מהגבינה שיש לו.... יחסית פרק לא חזק בעונה לדעתי פרק 10 ו-11 היו הכי פחות טובים בעונה.... מפרק 12 ועד הסוף-מדהים....מבטיח!!!!
הקטע עם סאמר היה ממש מצחיק ! קצת עיצבן אותי שסאמר אמרה לסת' שהיא לא רוצה עוד להיות מאורסת והיא החזירה לו ת'טבעת , זה היה מאכזב .. לפחות שישארו מאורסים :/ וואיי בכל הקטעים עם הספר של האקס הצרפתי של טיילור נקרעתי מצחוקק.. כל שניה הם אומרים מספרי עמודים שיש בהם סצנות מביכות של טיילוק חחחחחחח הסדרה ממש לא הדרדרה ! היא רק הולכת והופכת טובה יותר P: אני כן מסכימה עם זה שהרבור קצת חסר .. אבל רואים את קייטלין שמה מדי פעם .. אז זה בסדר..