הפרק השבועי

zoeid

New member
ממש לא

כנראה שלא ראית עד הסוף, איתן עושה ''הצגה'' לקבן בצבא, מעמיד פנים כאילו הוא משתגע, וכך יציאו אותו מהצבא על 21. כל מה שהוא עושה זה כדי שישחררו אותו. זו הצגה. איתן לא מתכוון להתאבד.

zoeid

New member
הפרק השבועי../images/Emo41.gif

איך היה? נהנתם? פרק לא רע, קליל יותר מהקודמים שלו, לא עירב מצד הצופה(לפחות מבחינתי) רגשות ואמוציות. רק הנאה והסתקרנות. חל שיפור במצבם של יואל ורפי, שניהם נראים יותר מרוצים, פחות בודדים. במיוחד יואל, שתפס ביטחון ואמר במלוא הביטחון והידיעה, שהוא מתכוון להתחיל עם קצינת המבחן. דווקא נראה שהיא די מעוניינת בעצמה. הרעיון של איתן לשחק ''משחק'' ולהעמיד פנים כאילו הוא משתגע,היה די לא מפתיע בהתחשיב באירועים האחרונים. אין לי דעה בנושא הזה, הוא סובל והוא עושה הכל כדי לצאת מזה. דניאלה נראתה נטרלית ובסדר, פרק נטול אמוציות לדעתי. נקי וחלה התפתחות יחסית לפרק האחרון. יותר טוב ומבטיח. לא זכור לי כעת עוד אירועים מהפרק, אכתוב ביחס לתגובות שלכם. אז, מה דעתכם?

קארי3

New member
דניאלה במצב נורא

והיא בהחלט מודעת לזה על כל פניו של העינייין אבל איזה אלטרנטיבות כבר יש לה?

באמת פרק קליל

יואל במצב הרבה יותר טוב ,יותר בטוח בעצמו ומעיז להתחיל עם יעל ! רפי נראה הרבה יותר טוב ! גם הוא התחיל לחזור למסלול.. דניאלה לעומת זאת קצת איכזבה אותי בקטע של האודישן לאירוזיון, כאילו היא כל כך יצאה נגד זה והיא יודעת שלא קיבלו את איה ,אבל היא בכל זאת הלכה על זה ונרד מהעובדה שלדעתי הבחורה שרה זוועה !!
חוץ מזה לפחות קיבלנו תשובה לשאלת השאלות ואנחנו יודעים איפה דורון נמצא !!!

../images/Emo41.gifפרק 49 - בלק טייגר../images/Emo41.gif

האמת.... לא כ"כ אהבתי את הפרק... אולי בגלל ש...הוא היה קליל. טוב, לפחות שמענו מדורון
ואנחנו יודעים שהוא עושה עסקים בחו"ל... הקטע עם אריק רוטשטיין <איציק>, שדרך אגב, הוא גם התסריטאי... אתם בטח יודעים, היה ממש מצחיק..... אני מתה עליו !!! דנה ברגר....לא ממש אהבתי אותה אתמול.... אבל הקטע האחרון איתה עם יואל ורפי היה ענק....
גם עדיה מעצבנת אותי.... אני לא מתה על הקטעים איתה.... לעומת זאת, אני מתחילה להתאהב בשנהב <שכעחתי איך קוראים לה בסידרה...>
איזה מותק !!!!! ואיתן.... טוב, את איתן אני אוהבת עוד מהעונות הראשונות...
נ.ב- סליחה עם ההודעה קצת קצרה ושטחית <אני שונאת/ אני אוהבת...>.... אני פשוט עייפה ויש לי מחר בגרות.

Felix 5

New member
אממ... במקום להביא ניתוח גרוע

ואף אחד לא יקרא את ההודעה
אני אגיד את הסצנה האהובה עליי בפרק: רפי נכנס הביתה והולך להשתין, אומר ליואל "איכס מה סזה הקקי הזה?" בזמן שקצינת המבחן שלו עושה פרצוף של "אי רוצה את אמא". ואז בשיחה בינהם, רפי אומר "מכרתי חצי טון טונה" - היא עונה "חשבתי שאתה עורך בעיתון" -"כן כן גם זה"
פשוט קטע מצויין!

zoeid

New member
../images/Emo6.gif

למה ניתוח גרוע? ולמה שלא יקראו? תכתוב את דעתך. אתה צודק, באמת זו הייתה סצינה מאוד טובה ומצחיקה. גם לא הייתה צפויה, לפחות לי. :)

סצנה טובה בפרק לדעתי

יואל רפי ודניאלה יושבים בשולחן ואוכלים את השרימפסים שרפי הכין (או כל פירות הים שהיו שם). מונולוג דיי מצחיק. דניאלה "מגלה" שרפי רוצה לתקוע את עדיה, ויואל רוצה לתקוע את הקצינת מבחן שלו :) "זה מה שאתם עושים כל היום, מדברים על בנות!?"

קארי3

New member
דניאלה

היא היתה כל כך חלושה שהיא שרה וזה לא הקול של רומי זה הקול של דניאלה בתקופה קשה זו והוא אמר לה "את צריכה רק להעיז יותר" ואז הסתיים. איזה יופי זה לא?

Lt ResheF 55

New member
זה היה פרק טוב

לא בגלל ההתחברות הרגשית כמו שהיה בפרקים קודמים. הפרק הזה היה טוב כי הוא פשוט היה מצחיק. זה התחיל מתחילת הפרק, שאיה התחילה לשיר והעירה את דניאלה אח"כ שדניאלה שרה באמבטיה אח"כ שרפי נכנס ליואל ויעל באמצע ונראה לי שהיה עוד קטע. זה היה פרק מצחיק, יצאתי ממנו מה זה צוחק. זה היה כיף, כמו שאמרתם, פרק קליל, אחד כזה שאפשר לקחת בסבבה עם חיוך ולא אחריו לחשוב על החיים שלך עצמך ואיך הם נראים. מה שלא אהבתי זה איתן, גם מהעונה הקודמת, לא אהבתי את הדמות שלו הוא נראה כמו TROUBLE MAKER ובנתיים אני רואה את דניאלה רק מדרדרת בגללו ואני פוחד שהיא תיפגע, בעע לא אוהב אותו, שישחררו אותו מהסדרה על 21
.

Lt ResheF 55

New member
או! נזכרתי!

בעקבות הודעה מעלי! היציאה של דניאלה "לתקוע אותה?!"
זה היה קורע אני מדמיין את עצמי יושב עם חברים ומדברים על בנות (כמו תמיד) ואז באה איזה מישהי ביציאה כזאת... גדול!

qt1

New member
רשף ../images/Emo23.gifמתה על מה שכתבת על איתן

גם אני לא מתה על הדמות! הפרק היה לי מבולבל משום מה , רפי מתחיל עם עדיה , מתנצל על משהו אמיתי , ישיר ודופק יותר מדי חשבון כאילו שלא יודעת מה, אני אוהבת לראות את רפי חזק ומוצאת בו את רפי החלש מול עדיה משום מה, כן כתבה לא כתבה לא יודעת,לא מתה על הקטע הדתי שנדחף לנו לסדרה, עם כל הכבוד לדת ויש כבוד. זה כאילו לא אמיתי-לא לקוח מהחיים האמיתיים ומה שיפה בסדרה שכמעט כל מצב כן מתאים למציאות לדעתי. יואל, אהבתי את הישירות שלו , אהבתי את הרצון שלו לדפוק את קצינת המבחן ,ראיתי את התסכול שלו מזה שהיא הלכה כ"כ מהר אחרי שהוא צחצח את הבית ,ראיתי שהוא מנסה להרשים אותה ואהבתי אותו מאוד בפרק הזה בהחלט, את קצינת המבחן ממממממממ לא יודעת , אני לא אוהבת את המשחק שלה ביואל כי לי זה די ברור שהיא דלוקה עליו לפחות כמו שהוא דלוק עליה ואני לא אוהבת בחורות שעושות פוזות , או משחקות אותה 'קשות להשגה', אבל זו אני... איתן-גועל נפש של בחור, מקווה שאין כאן אוהדות שרופות של הדבר הזה, ממש הפחיד אותי הקטע עם הרוק והמבט ההוזה לפי דעתי הוא באמת פסיכי ובלי העמדת פנים צריך להעיף אותו מצה"ל על פרופיל פסיכי 21 זה הרבה בשבילו! מה דניאלה עושה איתו רק אלוהים יודע, הבחור מגעיל דוחה וחולה, אין לו שום דבר לתרום לה , ואני בהחלט מאוד מקווה שהוא והחשיש המרוקאי שלו יעופו מהר מהסדרה. את אלה ראו? לא זוכרת שראיתי אותה. דורון שמתקשר מעבר לים -מאוד אופייני , יפה שבכלל לא ידענו שהוא בחו"ל צורה להם , כמו עם תומר , גם את דורון העלימו לנו ,לפי הקצב הזה אולי יחזירו את תומר? ומה עם מרים? גם היא בחו"ל? לגבי השירה הזוועתית של דניאלה ,אכן זוועתית אבל נוגע ללב כי הבחורה סובלת ויש כאב אמיתי בשירה שלה , אותי היא שכנעה שרע לה וסלחתי לה על הזיופים , לא אוהבת את מאיר סויסה -אפי? לא מבינה מה הוא מציע לה דברים בלתי אפשריים. לגבי החברות שלה עם איה בעניין השירה לפחות בשלב זה -זו דניאלה, היא עושה מה בראש שלה , אי-אפשר להגיד לה שזה לא נכון,ככה דניאלה וזו דניאלה שאנחנו מכירים , לא דופקת חשבון ולכן , אם היא רוצה ארוויזיון ולזייף היא הולכת על זה גם אם איה ניסתה ולא הצליחה וזה כל היופי של דניאלה , לא שמה על אף-אחד. איך היה הפרק? סבבה, חבל שנגמר מהר והשירים היו טובים לדעתי , בעיקר זה שהשמיעו כשיואל ניקה את הדירה לא יודעת איזה שיר זה אבל התאים לאללה.

טוהר88

New member
גם אני מאוד אהבתי את השירים בפרק

אין הים היו מעולים... במיוחד השיר שליווה את כל הפרק- "דרך ארוכה" של גלי עטרי... שיר מעולהה ועכשיו שאלה איך קוראים לקטע המוזיקלי שהשמיעו שאיתן ודניאלה שכבו על שמיכה על הדשא?... תמיד שמים אותו בסידרה ברגעים מרגים שכאלו למשל אני זוכרת ששמו אותו בעונה שעברה שאלה מדברת עם רפי שהיא לא יודעת במי לבחור או בפרק מהעונה הראשונה שדניאלה נכנסת למכונית של רפי אחרי יום כיפורכי היא רוצה לעבור לחיות איתו והוא אומר לה בסוף שלא... בקיצור יש הרבה פעמים ששמו את הקטע הזה אם מישו יודע איך קוראים לו בבקשה בבקשה שיגיד לי!!!!!

Lt ResheF 55

New member
על מי עוד את יכולה למות חוץ ממני?!

הפרק לא היה מבולבל. תביני, זה גם מה שאמרתי בפרק הקודם לפי החיוך שהוא דפק לאלה, הוא ילד, הוא צריך להתבגר ולהבין כמה דברים, הוא משתעשע, לדעתי סתם מחפש דרכים להפיג את השיעמום. יואל מצחיק, הוא משעשע הוא מזכיר לי את עצמי לפעמים
איתן?! בעעעע שילך! דינאלה?

qt1

New member
החיוך היה חיוך עצבני רשף../images/Emo23.gif

יש בו בהחלט משהו אינפנטילי ברפי , אבל בגלל זה הוא מאוד אמיתי , בסה"כ בכל אחד מאיתנו יש את הילד שישאר איתנו עד שנהיה בני 120
אצל רפי זה באמת במצב של אינפטיליות די לא קלה ,אם כי ישנם פעמים שהוא בהחלט מתנהג כמו בוגר ומשאיר את הילד בחוץ , אני חושבת שהפעמים האלה מעטים מדי , אבל מאוד אוהבת את הדמות. עוד פעם התחלת עם דניאלה שלך?

למעלה