רשף ../images/Emo23.gifמתה על מה שכתבת על איתן
גם אני לא מתה על הדמות! הפרק היה לי מבולבל משום מה , רפי מתחיל עם עדיה , מתנצל על משהו אמיתי , ישיר ודופק יותר מדי חשבון כאילו שלא יודעת מה, אני אוהבת לראות את רפי חזק ומוצאת בו את רפי החלש מול עדיה משום מה, כן כתבה לא כתבה לא יודעת,לא מתה על הקטע הדתי שנדחף לנו לסדרה, עם כל הכבוד לדת ויש כבוד. זה כאילו לא אמיתי-לא לקוח מהחיים האמיתיים ומה שיפה בסדרה שכמעט כל מצב כן מתאים למציאות לדעתי. יואל, אהבתי את הישירות שלו , אהבתי את הרצון שלו לדפוק את קצינת המבחן ,ראיתי את התסכול שלו מזה שהיא הלכה כ"כ מהר אחרי שהוא צחצח את הבית ,ראיתי שהוא מנסה להרשים אותה ואהבתי אותו מאוד בפרק הזה בהחלט, את קצינת המבחן ממממממממ לא יודעת , אני לא אוהבת את המשחק שלה ביואל כי לי זה די ברור שהיא דלוקה עליו לפחות כמו שהוא דלוק עליה ואני לא אוהבת בחורות שעושות פוזות , או משחקות אותה 'קשות להשגה', אבל זו אני... איתן-גועל נפש של בחור, מקווה שאין כאן אוהדות שרופות של הדבר הזה, ממש הפחיד אותי הקטע עם הרוק והמבט ההוזה לפי דעתי הוא באמת פסיכי ובלי העמדת פנים צריך להעיף אותו מצה"ל על פרופיל פסיכי 21 זה הרבה בשבילו! מה דניאלה עושה איתו רק אלוהים יודע, הבחור מגעיל דוחה וחולה, אין לו שום דבר לתרום לה , ואני בהחלט מאוד מקווה שהוא והחשיש המרוקאי שלו יעופו מהר מהסדרה. את אלה ראו? לא זוכרת שראיתי אותה. דורון שמתקשר מעבר לים -מאוד אופייני , יפה שבכלל לא ידענו שהוא בחו"ל צורה להם , כמו עם תומר , גם את דורון העלימו לנו ,לפי הקצב הזה אולי יחזירו את תומר? ומה עם מרים? גם היא בחו"ל? לגבי השירה הזוועתית של דניאלה ,אכן זוועתית אבל נוגע ללב כי הבחורה סובלת ויש כאב אמיתי בשירה שלה , אותי היא שכנעה שרע לה וסלחתי לה על הזיופים , לא אוהבת את מאיר סויסה -אפי? לא מבינה מה הוא מציע לה דברים בלתי אפשריים. לגבי החברות שלה עם איה בעניין השירה לפחות בשלב זה -זו דניאלה, היא עושה מה בראש שלה , אי-אפשר להגיד לה שזה לא נכון,ככה דניאלה וזו דניאלה שאנחנו מכירים , לא דופקת חשבון ולכן , אם היא רוצה ארוויזיון ולזייף היא הולכת על זה גם אם איה ניסתה ולא הצליחה וזה כל היופי של דניאלה , לא שמה על אף-אחד. איך היה הפרק? סבבה, חבל שנגמר מהר והשירים היו טובים לדעתי , בעיקר זה שהשמיעו כשיואל ניקה את הדירה לא יודעת איזה שיר זה אבל התאים לאללה.