הפרק השבועי

הפרק השבועי../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אף אחד לא פתח עוד שירשור כזה היה פרק מדהים!! פשוט מדהים! קודם כל כריס ומג
כאלה חמודים
לוק קרציה קצת... מסכנה רוקסן ראיתם כשהוא יצא מהמקלחת איזה גוף היה לו?! פאק|מזיל ריר| וכמובן, הסוף... כל הקטע עם ג'יי ג'יי... מדהים... עצוב... כמה בכיתי.... אחד הפרקים הכי טובים... הכי טוב של העונה עד עכשיו לדעתי..

niranat

New member
באמת פרק מדהים ../images/Emo9.gif

אני פשוט מאוהבת בסדרה הזאת! אני מרותקת למסך... ממ גם אני בכיתי נורא כשהודיעו על ג'יי-ג'יי.. אוף אני עובדת על עצמי עם הספויילרים פה, אני פותחת לשנייה ואומרת לעצמי "מה שיקפוץ לי לעין יקפוץ" חחח קשה לי להתאפק.. אבל אני משתדלת באמת. אהבתי שמג וכריס ביחד, את המתח עם כל העניין של ג'יי-ג'יי, ולוק ממש לא שווה... זה קודי מילר מבגוף ראשון חחח ערוץ 6

פרק מדהיייייייייים

ראיתי אותו רק עכשיו כי לא הייתי בבית
ווווואוווו אחד הפרקים הכי יפים בתולדות חלום אמריקאי!!!!! ידעתי שהוא יהיה MIA ואמרתי לעצמי לא לבכות אבל כמובן שבכיתי כמו תינוקת בת שנה שלקחו לה את המוצץ. לא רוצהההההה הוא כזה יפה ומושלם אסור לו למווווווווווות ועכשיו למגיס... כריס כזה חמוד "את זה מה שקרה לי". ומג המטומטמת הזאת אני יכולה להוריד לה כאפה לפעמים... פאטי וויל למלמים כרגיל. הלן כזאת מסכנה!!
היא חושבת שהבן שלה מת! ראיתי טריילרים של הפרקים הבאים והם נורא מרגשים - מראים בהם את הלן ובת' שהן חושבות שJJ מת. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הוא לא יכול למות בשבילו אני רואה את הסדרה!!!!!!!!! רוקסן ולוק ממש טיפשים וזה ברור שהם יהיו ביחד. אין דיליה לדעתי הוא סתם ממציא
ועכשיו כולם להחזיק אצבעות ולהתפלל לשלומו של JJ שיחזור אלינו בשלום!!!!
הוא יחזור אל לכם לדאוג!!!!!

shirleyrozental

New member
אין ספק שהעונה הולכת ומשתפרת../images/Emo45.gif

כריס ומג היו ממש חמודים יחד
, הגיע הזמן שיבוא מישהו וינער אותה
אני מתה לראות אותם כבר יחד כמו שני היפים שנלחמים למען השלום (למה אין סמל של פיס
)...
ג'ק והלן ממש זקנים
כאילו, מה - זה מה שהם עושים ביום הנישואין שלהם
שותים קצת בירה ומשחקים ג'ין
בו-רינג
מסכנים, כמה שהם דואגים בגללל ג'יי ג'יי...
אפרופו ג'יי ג'יי ראיתם מה עשו לפנים שלו
אלוהים ישמור
סופסוף בת' התעשתה והתפטרה מהעבודה המחורבנת שלה
... באמת תהיתי איך אישה בהריון הולכת וממלצרת
והבחור הזה שמנגן בגיטרה, ממש אס-הול מעצבן
נקווה שלא יחזור בפרקים הבאים
פטי והקטנצ'יק - אין לי מושג מה הם עושים בכלל על הסט
סם ממש אידיוט עם הוא מנתק את הקשר עם מג, החברה הכי טובה שלו, לטובת החברה הרומנטית החדשה מלאני
הוא לא מבין שבחורות באות והולכות אבל חברים נשארים לנצח
ניית'ן סופסוף חזר
נראה לי הולך להיות איתו משהו מעניין
ולוק... גוד איזה סקסי הוא
חשבתי שאני מתעלפת עוד רגע שראיתי אותו שהוא יצא מהמקלחת
רק שהוא ורוקסן כבר יחזרו
בקיצור - היה אחלה פרק |כן
ומי שלא ראה - הפסיד

הדסוששש

New member
וואי באמת פרק יפה אבל שבוע הבא..

הולך להיות פרק פי אלףףףף בכל מקרה כריס הזה כזה מאמיייי חח אהבתי את הסצנה שלו ושל מג בבצפר.. ווייייי JJ כזה מתוק הוא הגיבור שלי חחחחחח.. בכל מקרה אני כבר רוצה שהוא יחזור הביתההה האמת הייתי בטוחה שאני הולכת לבכות אבל במהלך הסצנה שגילו שהוא נעדר התקשרו אלי פעמיים ואמא שלי נכנסה לשאול משו אז לא הייתי מרוכזת בה ווי =( אבל עדיין זה היה עצובבבב שבוע הבא פרק מושלםםם

KerenWelling

New member
היה פרק מעולה../images/Emo45.gif

לא הייתי בבית וצלצלתי בפאניקה לאחי שיקליט
ראיתי היום אחרי שחזרתי מבית הספר, והיה פרק מהמם.

yaara51

New member
נכון..

הדמות של ג'ס והדמות של כריס זה כמעט אותו דבר... כזה "באד בוי", שמשיג את הבחורה הטובה ומתנשק איתה אלף שנה.. חח.. אבל נוותר לו=)

למעלה