הפרק השבועי - The Cold

buffgirl

New member
הפרק השבועי - The Cold

עזבו עלילה, עזבו דמויות, עזבו פרק שלדעתי היה מצויין, אתם יודעים מה היה בפרק הזה?! ג'וש ודונה התנשקו!!!
אז נכון, אני מתנהגת עכשיו ממש כמו גרופית מטומטמת, כמו ילדה קטנה, כמו לא יודעת מה, אבל אתם יודעים מה, לא אכפת לי. כי ג'וש ודונה התנשקו! וכלכ כך כעסתי על ההיא שלקחה את המפתח
אבל ג'וש ודונה התנשקו, ומבחינתי זה ההייט-לייט של היום

ואני כבר אמרתי שזו נשיקה מהממת !!!!

אתמול תפסתי את חמש הדקות האחרונות של הפרק, אבל כמובן שמיד נזכרתי. אני כ"כ אוהבת את תמונת הלפני-סיום, כשויניק עומד מול התיאטרון המואר ומתחילה מוזיקת ג'ז וזה נראה קצת כמו סרט ישן... אבל כמובן ש-ה-נשיקה היא הדבר הכי לוהט שנראה על המסך בהרבה זמן. נשיקה מהסוג שעוצר את הנשימה ומאיץ את הדופק וגורם לי לרוץ לבקש טובה מהצלע הגברית. מבחינתי, היה שווה לחכות 7 עונות - לא שכ"כ מעניין אותי הרומן, אבל נשיקה כזו שווה את המאמץ. ואולי כתוצאה, חלמתי הלילה שאני מגיעה לאירוע עם כל הקאסט, ומתלבטת אם לבקש מהם חתימה...

buffgirl

New member
../images/Emo6.gif

היה לי חלום דומה לפני כמה שבועות. כל כך התבאסתי להתעורר
אבל וואו. נשארתי ערה כדי לראות עוד פעם את הפרק ועכשיו אני מחפשת להוריד אותו
איזה פרק מדהים. אבל הסוף שלו, בצפייה שניה קצת הטריד אותי. מה הולך להיות מהמבטים האלו? האם הם לוקחים את זה כרמז לזה שזה לא יקרה? או שאולי רוצים, אבל לא כרגע? אוף. אני לא יכולה לחכות לשבוע הבא

אריאל2005

New member
גם לי היה חלום כזה!

ומרטין שין התלהב שאני יהודי, והתחיל לצטט לי את עשרת הדברות, וסי.ג'יי עשתה את "מה נשתנה" (כמו בפרק שהם משחקים פוקר)...

למעלה