הפרק השבועי..!!!

Chandler Bing

New member
הפרק השבועי..!!!

פרק מאוד נחמד... מאוד אהבתי תעלילה שג'ק יילך עם מרקום להרביץ למסכן ההוא!! אבל בובי מתחיל להרגיז אותי... הוא כל הזמן מציק לג'ק.. למה הוא כזה מסכן וכזה מלשן!!

Chandler Bing

New member
אגב שבוע הבא אין ג'ק ובובי...!

לא יהיה בגלל ערב יום הזכרון..! :(

rebecca121

New member
פרק יפההה

ג'ק כימעט החלים מהפציעה ברגלל איזה כיף! בובי אני לא מבינה למה הוא נדחף!!איזה קרציה אם היה לי אח כזה הוא כבר מזמן היה מוכה וקשותת.. אני לא מבינה למה גרייס ממשיכה עם טום שמים לב שהוא מנצל אותה!! היה יוצאת עם פיטר הוא הכי מתאים לה!! קורטניי איזוו מתוקהה ונייט אני לא מבינה אותו למה הוא לא רוצה שהיא תבוא איתו לכנס הזה?? מוסי מיסי הזאת לא הופיעהה וטוב שכךך היא מעצבנתת

rebecca121

New member
נדמה לי שכשהוא אמר

לה שיש לו חברה בעיר אחרת כשהם נפגשו היה נכוןן ואז הוא החליט להיות עם שניהן..

Chandler Bing

New member
יכול להיות.... כאלה הם הגדולים..

שהם אוהבים לשחק אותה עעל ילדות קטנות..!

Thestral

New member
אז ככה.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

גרייס- הטעות שלה מונחת מול עיניה והיא לא רואה אותה. באמת היה שווה לה לסכן את הקריירה שלה ככשני ילדים תלויים בה ולגרום לעמית להיות מפוטר? בובי- פשוט ממשיך לעצבן אותי בהדחפות המטומטמת שלו, עד כמה שהיא תהיה מדאגה וdoung the right thing, זה פשוט מרגיז. קורטני- לא מפסיקה להפתיע, אני לא מבין איך זה שבהתחלה היא היתה סגורה שכזו ופתאום היא שוכבת עם סטודנטים... אולי זו ההשפעה של מיסי. כל ענין הגנב- נחמד, אבל לא סיפק מסחינת עלילה. קטעי העתיד- היו ריקים מתוכן ולא מספקים, פשוט לא היו מעניינים למרות שהתקשרו לעבר. היה פרק נחמד

למעלה