הפרק השבועי =]

SaRaS GirL

New member
הפרק השבועי =]

אני זוכה לפתוח את השרשור? סת' וסאמר- אהבתי. אבל נתנו להם יותר מדי זמן מסך. ממש יתור מדי. קירסטן וסנדי- בהתחלה חשבתי שעוד יש תקווה. חבל שככה הם הורסים אותם :\ מריסה ג'ולי- הם פשוט לא מחדשים שום דבר םע הסצנות שלהם. כמה אפשר לטחון שמריסה שונאת את אמא שלה?! אלכס ומריסה- משהו נראה כאילו שמריסה מרגישה שאלכס מחייבת אותה להיות בקשר הזה, כאליו יותר מדי מכניסה אותה. מריסה נראית לי כל הזמן מהססת. ריאן ולינדזי- באתי לכתוב שאפילו בתקופת מריסה הוא לא היה כל כך מאוהב, אבל טעיתי.. כי נזכרתי איך הוא לא נתן לג'ולי להרוס את הקשר שלהם, ובמקרה הזה-הוא כן נותן לכיילב להרוס. כאילו נכון שהוא נלחם, אבל פחות. לא יודעת בכל מקרה- שוב.. מה יש לסדרה הזאת?! בלי שראיתי את שאר הפרקים, ובלי ספולירים. זה ברור שהזוגות זה סת' וסאמר וריאן ומריסה,למה לתת יותר מדי זמן מסך ללינדזי וריאן, כשהם לא הזוג הראשי בסדרה. אווף לא יודעת איך להסביר ת'עצמי. בכל מקרה, הסצנות שהכי אהבתי זה של סת' וסאמר, הם נראות הכי אמיתיות. :\ וכן-הסדרה מדרדרת.

mabutuseseseko

New member
../images/Emo13.gifכמה תהיות לגבי הפרק ששודר.

אני חושב שזה ממש לעג לרש שסנדי מתפתה לנשק את רבקה ,ובעונה הקודמת הוא ויתר על קטע עם רייצ'ל. אני מסכים לחלוטין עם סארס גירל שטוחנים יותר מדי את הריב בין מריסה לאימא שלה. ראבאק, היא בטח לא מתארת לעצמה כמה כאב לה להביא אותה לעולם,אגב אני חושב שרק על העניין(שהיא הביאה את מריסה לעולם הזה) מגיע לה צל"ש ויתר הערכה. לינדזי וראיין לטעמי זה נדון לכישלון מראש. וסת' פשוט גאון,אם לא הבנתם את זה עד עכשיו.

SaRaS GirL

New member
שאראס!!

לא סארס! כותבים את זה סאראס, אומרים את שאראס! איך אתה לא מכיר?? שאראס.. שארונאס יאסיקביצ'יוס ממכבי תל אביב כדורסל..השחקן כדורסל הכי טוב באירופה..ה-MVP של הפיינל פור במוסקה ובברצלונה. ה-MVP של אליפות אירופה ללאומות. זכה 3 שנים ברציפות בגביע היורוליג... לא אומר לך כלום?!

mabutuseseseko

New member
מה לעשות שאני אוהד הפועל...

אצלנו לשאראס יש רק קונוטאציות שנוגעות לגרמניה בשנות השלושים והארבעים

f10

New member
../images/Emo31.gif

אתם כל כך מגעילים. איך אתם לא מתביישים לשיר על השואה

mabutuseseseko

New member
../images/Emo152.gifתשמע אני גם לא מתחבר לזה

וזה צורם לי כשזה קורה,אני שונא את מכבי בדרכים מתוחכמות יותר.

Tinty

New member
מעכשיו את יכולה לקרוא לו "קליבלנד"

אל תתבלבלי בקו האחורי של המגרש בינו ולבין ג'יימס לה-ברון

SaRaS GirL

New member
אני יודעת.

לצערי זה מה שיהיה, כנראה (!!).. ואני לא אתבלבל.. אני מכירה את שאראס יותר מדי, וראיתי אותו יותר מדי פעמים (גם בלייף.. במיוחד בלייף ת'אמת) כדי להתבלבל... ואני שונאת ששרםי על השואה, זה כאילו. זה תכלס, מי ששר את זה ומתחבר לזה-לא יהודי.

f10

New member
אתה מתכוון

"מעכשיו את יכולה לקרוא לו "אינדיאנה פייסרס" אל תתבלבלי בינו לבין רון ארטסט וג'רמיין אוניל ..ותקווי ששוב יהיו מכות (מי שזוכר את זה מהחצי גמר - זה היה קורע, לא
)."

אל תשכחי....

מריסה דיי חדשה במערכת יחסים כזאת, אז זה לגיטימי שהיא תהסס, לא? :) אהבתי את הפרק מהסיבה שסוף סוף ג'ולי הגיעההההההההה!!!!!!!!!
OMG היא כזאת סקסית P: אני מתה עליה. הסיום היה כל כך מדהים, איזו נשיקה חמודה ^.^ מאוד אהבתי. רבקה - זנזונת קטנה ודחוסה עגולת פנים שצריכה סידור גבות חדש
אוף איתה, מה הקטע שלה? למה להרוס לסנדי וקריסטין? "אני חייבת להפרד" בהתחלה כשעשית את זה לא חשבת על להפרד. חתיכת פרה סתומה :( וסנדי, אוף איזה מסריחה כל הסיטואציה הזאת, המשולש אהבה הזה
מתי הוא יבין שהמסכנה הזאת עם העיניי עגל שעונה לשם רבקה היא סכסכנית מגעילה. אני רוצה ספוילר רק לגבי המצב איתם! זה אוכל אותי
סת' וסאמר.... מה הקטע עם הקופאין? זה לא אמור למסטל אותו או משהו. או שכן? P: בכל מקרה, ממתי הוא שותה קפה??? המשיבון של סאמר מעצבן, הודעה כזאת מפגרת. ממש לא אהבתי את זאק בפרק הזה. גם לא אהבתי את הקטע של השועלה הקטנה ואדון אירוניה
פשוט אידיוטי. כיילב, כשמו הוא. זקן. למה הוא לא מת? שימות! אני אהיה שמחה אם הוא יחטוף התקף לב שוב ולא יצליח לצאת ממנו בחיים. כזה טיפוס מניאק. אני נורא אוהבת את הצורה שריאן עונה לו
ולסנדי יש עיניים מדהימות! הכחול הכי יפה שראיתי P: לינדזי, כונפה
הלוואי שג'ולי תצליח במזימה שלה. מגיע לה!!! היא אישה נערצת ונסגדת

f10

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והמבין (מי שראה את כל העונה השניה) יבין.

noonie

New member
סנוביש, גרמת לי להשפריץ קולה

על המקלדת
את חייבת לי מקלדת! איזה אירוני זה שהפרק וולנטיין של עונה שעברה היה הפרק הכי שווה בעונה, והשנה הוא הפרק הכי מסריח (והיתה לו תחרות די קשה על התואר הזה) מיכל! קלטי תמונה חדשה של בן (מלפני יומיים)
אני מנסה לחשוב עליו כבן 17... לא הולך לי איי לייק ד'ה ניו תיספורת

התכוונת אלי ? כי יש 2 מיכליות פה...

בטח שראיתי את התמונה ברגע שהיא יצאה לרשת כבר היא היתה אצלי !!! והתגובה הראשונה שלי שראיתי אותה היתה:O-M-F-G *אייקון מזיל ריר* למי אכפת שהוא לא נראה בן 17, בראד פיט בן 41 ולא הייתי מתנגדת לעשות לו טובה... חוץ מזה
בן מופיע ביום ראשון הקרוב ב-Punk'd (ככה מאייתים את זה...לא ?) ואני כל כך הולכת להוריד את זה !!! וגם
בן יופיע ב-3/8 אצל קונאן וגם זה ברשימת ההורדות שלי. ואם כבר אנחנו בנושא של תמונות- ראית את הזוועה הזאת (כי אני עדיין בהכחשה)
חוץ מזה היום יוצאים ספוילרים חדשים ל-303. יאהוו

noonie

New member
פחחחחחח

השפם הזה קורע אותי כל פעם מחדש
טוב, הדמות שלו שם אמורה להיות "וויט טראש", נסלח לו ספוילרים? אל תפתי אותי, אישה. אני מפסיקה לקרוא ספוילרים. זהו. פיניט. נו מור. באמת הפעם. באמת! לא, באמת! אחח, על מי אני עובדת.

Tinty

New member
ROFLOLMAO!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מיכל, התאשפזי בדחיפות במוסד גמילה מבן מקנזי. בחיי, שנים לא צחקתי ככה

למעלה