הפרק השבועי =]

Tinty

New member
תיספורת?! תספורת -> Haircut

:-| אוף, noonie, חשבתי שצרפת תמונה של המקלדת הרטובה מקולה שלך. בסוף זו רק עוד תמונה של בן

There is no pain, you are receding. A distant ship’s smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can’t hear what you’re sayin’. When I was a child I had a fever. My hands felt just like two balloons. Now I got that feeling once again. I can’t explain, you would not understand. This is not how I am. I have become comfortably numb.​

מה זה ???

רק עוד תמונה של בן ???
דרך אגב- שאתה כותב באנגלית, איך אתה גורם לטקסט באנגלית להצמד לצד שמאל של ההודעה ?

Tinty

New member
יש דברים שגברים לעולם לא יבינו ../images/Emo4.gif

את הישור לשמאל אני מסדר באמצעות הסקריפט של "תחילת קוד" ו"סיום קוד" (ברשימת הסקריפטים-לינקים למטה). אפשר לכתוב לפני הטקסט אשר ברצונך ליישרו לשמאל "| הקוד |", ובסוף הטקסט || סקוד |" (ללא הרווחים, כמובן).

f10

New member
אבל זה לא יישר ברגע תשלח את ההודעה

בשביל ליישר טקסט לשמאל אתה צריך לכתוב | הקוד | בתחילתו ו | סקוד | בסיומו.

Tinty

New member
בהחלט. Comfortably Numb

צרבתי את ההופעה מהלייב8 (שלהם ושל אחרים) בזכרוני ובDVD 8-| הלוואי שיעשו קאמבק+סיבוב הופעות עולמי, בסגנון "משינה 2003", אבל בלי שירים חדשים מטומטמים. הכרטיס שלי מובטח לאחת ההופעות לפחות.

The Miller

New member
ץץץ

דיברו כאן הרבה על הנפילה של הדמיויות של סת' וראין, לפי דעתי סת' המילה היא פשוט-פתטי גם בעונה הראשונה עשו את זה אם כל הקטע שהוא חנון אבל השנה הגזימו, הוא פשוט פתטי בצורה מוגזמת. כל הקטע שהוא לא שוכח את סאמר זה גרוע... וסוף סוף רואים את זאק מגיב לזה סעמק...זה היה ברור שזה יקרה. וריאן פשוט משעמם, הייתה לדמות שלו אישיות ועכשיו אין לה, הוא פשוט משעמם. אין שום דבר מיוחד בדמות שלו יותר.

SaRaS GirL

New member
אממ דעתי..

סתכל סת' פתטי, אבל זה הגיוני. יש הרבה אנשים שלוקח להם לזמן להציא אנשים מהראוש. גם שנה וחצי,שנתיים יכול לקחת להם, זה קורה לאנשים..אממ אני אממ.. בכל מקרה-אני חושבת שהדמות של סת' התחילו יותר מדי להרחיב עליה, ויותר מדי להמעיט בדמות של ריאן. כאילו אם כל הכבוד לסת'-ריאן הוא הדמות המרכזית בסדרה, זה מה שהם נתנו לנו להבין בעונה הראשונה, והם לא יכולים לשנות לנו את זה בבת אחת. וכן כל עוד שהוא יהיה עם לינדזי (שוב בלי ספוילריים!!) הוא יהיה משעמם, כי היא משעממת. שתעזוב כברר יאללה.. שום דבר לא קורה אצלה שגורם למשהו, כל הזמן הסיפור הטחון עם כיילב..שהוא היה עם מריסה כל יום היה קורה איזה משהו =\ וגם ריאן התחיל לדבר הרבה =\

tamki

New member
סת' אולי פתטי

ביחס שלו אל סאמר, שהוא פשוט לא עוזב, אבל בעיקרון, אני חולה עליו. הוא כזה חמוד ומשעשע. אני הכי אוהבת אותו בסדרה, אותו ואת אלכס, הלוואי שהם היו ביחד.. אבל בעצם זה מעניין מה שהולך בינה ובין מריסה. (אני לא ראיתי חצי פרק אז אם מה שאני אומרת לא רלוונטי, אל תהרגו אותי..) אוף וזה באמת נורא משעמם מה שקורה עם לינדזי וראין.. לינדזי הזאת נורא מעצבנת.. אין בה שום דבר מיוחד. כמובן חוץ מזה שהיא מטומטמת ולא מבינה שאם ריאן נשאר איתה עד עכשיו זה אומר שהוא אוהב אותה והיא צריכה להפסיק לחשוב על כיילב האידיוט הזה כל הזמן. כיילב לא מבין מה שקריסטין אומרת לו? חשבתי שהוא הפנים את מה שהיא אמרה, אבל לא, הוא ממשיך להציק לריאן. מה עובר עליו? הוא חירש או משהו?

אז ככה..

לא יודעת למה אבל אהבתי את קריסטן בפרק הזה..תהרגו אותי לא יודעת למה אלכס ומריסה>איזה נשיקונת מתוקונת הייתה להם..הן מתאימות אחת לשניה לינדזי וריאן>בעעעע בעעעעע בעע די כבר לטחון ת'מערכת יחסים המגעילה הזאת לדעתי דקת מסך 1 לא צריך לתת למערכת הזאת יענו מזה האולטימטום המטומטם הזה שהיא מציבה לריאן?!?!תסתכלי מה יש לך בידיים י'אהבלה ג'ינג'ית סתומה עיצבנה אותי היום במיוחדד כיילב>זקן מרושע! סת' וסאמר>אהבתי אהבתי אהבתי באמת כל הקטע אצל העורך שפך אותי מצחוק סת' פאשוט שנון חח

tamki

New member
../images/Emo46.gif מה לעזעזל קרה ליס??

זה ממש מעצבן! אני לא יודעת מה קרה להם ואיזה "תקלה טכנית" הייתה להם, אבל למה הם היו צריכים לעשות את זה באמצע השידור החוזר של או.סי?? מישהו יכול לספר לי מה קרה שם? היס החליטו להפסיק לשדר בערך כשסת' התחיל להרוס להם את הקומיקס. אז מה קרה? הוא הרס להם? מה קורה עם מריסה ואלכס? ולמה לעזעזל ריאן ולינדזי חושבים שכל דבר רע קטן שקורה הם צריכים לקחת הפסקה?!? זה דפוק! או שיפרדו, או שיתגברו!

פרק בסדר

אוקיי, זה פרק נחמד...חביב... לא התלהבתי, למיטב זכרוני זה הפרק הכי חלש בעונה הזאת. בפרק הבא יש שיפור מסוים (למרות שזה עדיין לא זה) ואז פרק 14 סוף סוף התוכנית חוזרת לעצמה ובגדול. סת'/סאמר/זאק
נראה לי שבפרק הזה אפשר לראות עד כמה הדמות של סת' הדרדרה, שהוא מציג את הקומיקס והוא מברבר וממלמל זה כל כך נסיון נואש להיות מצחיק בכוח, וזה כל כך לא היה מצחיק....(או לפחות אותי זה לא הצחיק
). גם אין פה התקדמות ממשית בעלילה, אמנם סת' חושף בפני סאמר וזאק שהוא עדיין מאוהב ורוצה את סאמר (בכך שהוא אומר למו"ל של חברת הקומיקס שיש סיפור אהבה בין ה"אירוניסט" ל"ליטל מיס ויקסין" הדמויות המקבילות לסת' וסאמר) אבל זה לא משהו שלא ידענו קודם. אוחחח אני שונאת את קו העלילה של ספר הקומיקס !!! הוא כזה מטומטם!!!!! ראיין/לינדזי/קיילב
קודם כל אני חייבת לציין שראיין נראה כל כך טוב היום
, כבר אמרתי שהוא צריך תמיד ללבוש אדום ? אבל שוב פעם אין מספיק סצנות איתו, וגם אלו שיש ממש טיפשיות, לא הבנתי בכלל מה הטעם במשחק הזה של ראיין וקיילב, יש ממש הרגשה שהעלילה לא זזה. ואם כל זאת, זו העלילה שיותר ענינה אותי בפרק הזה (פשוט כי כל שאר העלילות היו יותר גרועות אני מניחה
ובואו נהיה כנים...גם בגלל שראיין כזה חתיך ושקסי
) קנדי
אני שונאת את רבקה
!!!! וסנדי נישק אותה
ואחר כך אמר לה להשאר
לא חבל על קנדי שלנו ? הזוג הכי מתפקד בניופורט ? מריסה/אלכס
אותי הם ממש אבל ממש לא מענינות, יש שם אפס כימיה והנשיקה הזו היתה פשוט
. אולי בגלל זה אני מרגישה שזה הפרק הכי גרוע העונה, כי הסיפור של אלכס ומריסה היה די מרכזי בפרק הזה והיחיד שהיה בו התקדמות משמעותית בעלילה, ואותי הוא פשוט לא עניין.

Aviad1987

New member
הברבור של סת' ...

עכשיו שראיתי את זה עם התרגום קלטתי את הדו שלא לומרת תלת משמעות שבמונולוג הקטן שהוא הציג. אהבתי מאוד.

למעלה