פרק בסדר
אוקיי, זה פרק נחמד...חביב... לא התלהבתי, למיטב זכרוני זה הפרק הכי חלש בעונה הזאת. בפרק הבא יש שיפור מסוים (למרות שזה עדיין לא זה) ואז פרק 14 סוף סוף התוכנית חוזרת לעצמה ובגדול. סת'/סאמר/זאק
נראה לי שבפרק הזה אפשר לראות עד כמה הדמות של סת' הדרדרה, שהוא מציג את הקומיקס והוא מברבר וממלמל זה כל כך נסיון נואש להיות מצחיק בכוח, וזה כל כך לא היה מצחיק....(או לפחות אותי זה לא הצחיק
). גם אין פה התקדמות ממשית בעלילה, אמנם סת' חושף בפני סאמר וזאק שהוא עדיין מאוהב ורוצה את סאמר (בכך שהוא אומר למו"ל של חברת הקומיקס שיש סיפור אהבה בין ה"אירוניסט" ל"ליטל מיס ויקסין" הדמויות המקבילות לסת' וסאמר) אבל זה לא משהו שלא ידענו קודם. אוחחח אני שונאת את קו העלילה של ספר הקומיקס !!! הוא כזה מטומטם!!!!! ראיין/לינדזי/קיילב
קודם כל אני חייבת לציין שראיין נראה כל כך טוב היום
, כבר אמרתי שהוא צריך תמיד ללבוש אדום ? אבל שוב פעם אין מספיק סצנות איתו, וגם אלו שיש ממש טיפשיות, לא הבנתי בכלל מה הטעם במשחק הזה של ראיין וקיילב, יש ממש הרגשה שהעלילה לא זזה. ואם כל זאת, זו העלילה שיותר ענינה אותי בפרק הזה (פשוט כי כל שאר העלילות היו יותר גרועות אני מניחה
ובואו נהיה כנים...גם בגלל שראיין כזה חתיך ושקסי
) קנדי
אני שונאת את רבקה
!!!! וסנדי נישק אותה
ואחר כך אמר לה להשאר
לא חבל על קנדי שלנו ? הזוג הכי מתפקד בניופורט ? מריסה/אלכס
אותי הם ממש אבל ממש לא מענינות, יש שם אפס כימיה והנשיקה הזו היתה פשוט
. אולי בגלל זה אני מרגישה שזה הפרק הכי גרוע העונה, כי הסיפור של אלכס ומריסה היה די מרכזי בפרק הזה והיחיד שהיה בו התקדמות משמעותית בעלילה, ואותי הוא פשוט לא עניין.