הפרק השבועי =]

כן שרואים בפעם השניה ../images/Emo58.gif

הרבה פעמים מגלים שלא שמנו לב אליהם. למשל שראיתי את הפרק הזה זה עזר לי להבין את הסיום של העונה השניה, בכל מה שקשור במערכת היחסים של סנדי וקירסטין, כי עד שראיתי את הפרק בפעם השניה חשבתי שקירסטין קצת הגזימה עם הקנאה לסנדי אבל עכשיו שראיתי שוב את הפרק, סנדי באמת היה לא בסדר והוא באמת די נטש אותה. קצת עזר לי להבין, למה הדברים התגלגלו למצב שהם התגלגלו: ה"מעין" רומן עם קרטר והתדרדרות לשתייה (למרות שהיא היתה שתיינית לא קטנה גם לפני).

פרק חביב, ודווקא מרענן לראות את

ג'ולי חוזרת
בסצנה שלה ושל מריסה בחדר השינה של מריסה בניגוד לרובכם, אני נהנתי...סצינה חמודה מאוד.
מה הקטע עם הקופיאין
ומה נסגר עם סת'
רגע אחד הוא הורס הכל בפגישה ורגע שני הוא חוזר לעצמו
זאק ממש נתקע, לא אהבתי את הקטע שהוא ניפנף בפני סת' מה הוא הולך לעשות עם סאמר. ראיין ולינזדי, משום מה אני פשוט לא אוהבת אותם כזוג, פשוט לא. מריסה ואלכס, ל'דעת מוזר כזה. מריסה כל הזמן מהססת ולא בטוחה בעצמה ואכלס נסחפת קצת. שתיתן לה זמן להתרגל.

AnGeL DoLlY

New member
פרק נחמד +

המשולש המתוסבך - סאמר-סת'-זאק - דיי הם מתחילים לשעמם אותי. שסאמר וסת' יהיו כבר ביחד. הם נועדו אחד לשנייה!
אלכס ומריסה - אני חייבת לציין שאלכס כ"כ כוסית
והן מדהימות ביחד, אבל לא. לא מתאים להן נו. כל ההאפי אנד אמור להיות עם ריאן. תחזרי אליייייו. קירסטן וסנדי - מה סנדי מוצא באקסית שלו לעזאזל ;[ יש לך את קירסטן מה צריך יותר?! אני רוצה פרק עם יותר אקשן. זה לא הולך ככה.

ayala65

New member
פרק ג=ר=ו=ע

ממש גרוע . ממש ממש ממש גרוע . לא זז שם כלום . פשוט כלום . סאמר/סת'/זאק - לא מעניין! פשוט לא . ונתנו לזה כ"כ הרבה דקות מסך שזה עצוב . היה פתטי . אבל ממש . ריאן/לינדזי - לא מיצינו ת'קטעים האלו כבר? דיי דיי דיי . סנדי/רבקה/קריסטין - סנדי יצא מניאק זבל זנותי . אבל אני מניחה שזה קורה לכל איש עשיר מתישהו בחיים שלו . קריסטין נדפקה . רבקה יצאה זונה . ג'ולי/מריסה - ושוב, לא מיצינו?! מריסה/אלכס - אולי זאת רק אני , אבל זה היה הדבר היחיד שעניין בפרק הזה . הנשיקה הזאתי [שאגב, לא הייתה צרפתית למי שתהה] הייתה הדבר היחיד שעניין אותי בפרק . אשכרה ראיתי את כל הפרק כי לא רציתי להפסיד ת'סצנות איתן [למרותש נאי יודעת ת'סצנות האלו בע"פ.] בקיצור אני נותנת לפרק ציון 4 מינוס . וגם זה בקושי .

Aviad1987

New member
את מגזימה בטירוף :| :|

אבל ככה זה שרואים סדרה בשביל דמות אחת ולא מי יודע מה מעניינת?

ayala65

New member
זה ממש לא ככה. ואתה יודע את זה.

אני לא רואה ת'סידרה בשבילה. אני אוהבת לראות אותה וזהו. אני מעריכה ת'סידרה הזאתי.. וזה לא קשור לעובדה שהיא משחקת שם . אבל הפרק הזה.. היה פשוט גרוע. אולי זה רק לי בגלל שסת' כבר נמאס עליי וריאן ולינדזי ממש גורמים לי להקיא . פשוט.. לא הייתה התקדמות בעלילה.. 45 דק' בלי שום תוכן.. אני כבר מצפה לפרקים היותר טובים..

shirlililo19

New member
מז זה?

מה זה 'בלקברי'? כשג'ולי מאיימת על מריסה שהיא תיקח לה את הבלקברי אם היא לא תבוא איתה לארוחת ערב. מה זה?

למעלה