הפרק השלישי לפני אחרון של DS9

Bajoran Preist

New member
הפרק השלישי לפני אחרון של DS9

אם תשאלו אותי, הייתי מוותר על כל הקטע של מדור 31, ומפתח יותר את שאר סיפורי המשנה שהתלוו לסוף הסדרה. אבל חוץ מזה היה פרק נחמד. אהבתי במיוחד את הסצינה כשהם היו "במפקדה" עם כל האיזכורים ל"קנצר מרטוק", הנשיא איניו(מהפרק ההוא- Lost paradise...), וכל השאר... כל האיזכורים הקטנים האלה גורמים לי לרצות שתהייה עוד עונה... לעזאזל, שבע עונות זה לא מספיק! 26 פרקים בעונה זה לא מספיק! אני רוצה עוד... זה לא פייר... וויאג´ר(עד כמה שאני יודע- בלי ספויילרים) לא המשיכה ולא סגרה שום דבר מהעלילות הבלתי גמורות ש DS9, בטח שלא אנטרפרייז... מה יהיה? מה עם קרדסיה? מה עם הבאג´ורים? מה עם כולם? מה עם הפדרציה, והקלינגונים, והרומולנים?
... מזל שלפחות יש את Namesis...

rdaffi

New member
מה יש פה להבין ולפתח?

כולם יהיו מרוסקים במשך 15 שנה, ואז הדומיניון ישקם את כוחו ויתקוף שוב, ושוב הוא יעצר ע"י ברית של כוחות רביע אלפא, ושוב תשקוט הארץ 15 שנה. כמו אצלנו פחות או יותר.

Bajoran Preist

New member
../images/Emo58.gif

ממממ.... לא, דווקא אני לא בטוח בתסריט הזה. אין לי מושג מה יהיה עם הדומיניון, אבל סוף הסדרה מרמז שאולי הם בכלל ישכינו שלום עם שאר הגזעים וישנו את דרכם. ואולי לא. אבל ממילא זה לא דיברתי על הדומיניון, נכון?

emissary

New member
למה משדרים רק את העונה האחרונה

ולא עונות אחרות?!?!?!?!?!?

Bajoran Preist

New member
ששידרו בעבר את חמש העונות הראשונות

ואז שוב מההתחלה, נדמה לי פעמיים. במהלך השנה האחרונה שידרו במתכונת שבועית את שתי העונות האחרונות, ובחופש הגדול שמו אותן בשידור חוזר.

למעלה