הפרק השלישי!!!!!!

מרי בל

New member
הפרק השלישי!!!!!!

פרק 3 : פורט אנג'ל "ג'ק! נגב את עצמך, או משהו!" אמרה ג'ני. "זה היה מאוד מטופש מצידך לסכן כך את חייך, רק בשביל לחלץ כמה בקבוקים-שממילא עכשיו במעמקי האוקיינוס.. אני מניחה ששלושת הבקבוקים ששתית-לא סייעו לשיווי המשקל שלך כאשר התכופפת.." "רוקסןןןןן" צעק ג'ק. "רוקסן!!" צעק ג'ק, שתוי. "שששש, ג'ק!!! אפילו המים לא ציננו אותך?! תפסיק לצעוק, רוקסן בטח עסוקה!", "כןןן.. עסוקה בלנשק את וויל, הא?", "היא נשקה את וויל?", "אוהוהו..", "אתה בטוח?" שאלה ג'ני. "בטוח? לא נראה לי ששכחתי איך מתנשקים!", "אני בטוחה שלא שכחת." אמרה רוקסן שהגיעה לסיפון. "קראת לי?", "טוב, נראה לי שאני אזוז..." אמרה ג'ני ופנתה ללכת, לא לפני ששלחה לכיוונה של רוקסן מבט, בואו נגיד-לא מלא סימפתיה ואהדה. "אז, זו הסיבה שנאסר עלינו להתנשק?! וויל?! הבחור פועל מהר, אני חייב לציין. איך הוא? מנשק יותר טוב ממני?", "ג'ק.. תפסיק לעשות את זה, הרום רק מזיק לך." אמרה רוקסן. "הרום.." הוא פסק, התייצב והמשיך "מפקח אותי!" לפתע הוא הבחין בתיבה קטנה שהיתה בידה של רוקסן. "מה יש לך שם?!", "כלום!" מיהרה להסתיר את התיבה. "ג'ק, אתה יודע היטב שאין ביני לבין וויל שום דבר!", "כן, זה מסביר את העובדה שאת אוכלת איתו, מטפלת בו-ואף נישקת אותו!", "הוא נישק אותי! ג'ק, אתה מאבד את שיקול הדעת שלך, כשאתה שתוי ככה!", "מה אכפת לך?", "אכפת..." היא הניחה בצד את התיבה. "רוקסן.....את חתיכת בחורה מסתורית!" אמר ג'ק. "אפילו בשבילי. אני לא יודע עליך דבר מלבד שמך הפרטי... ", "אתה לא צריך לדעת" הוא נקטע על ידיה. "לחיי המסתוריות!" אמר, והעמיד פנים כי הוא מרים כוסית. "למה נכנסתי..." מלמלה רוקסן. "מה?", "אתה כריזמטי!" תיקנה את עצמה.. וגלגלה את עיניה. "רוקסן, רוקסן..את יודעת שברגע שאגיע לטורטוגה, זו תהיה הפעם האחרונה שנתראה?", "כן" ענתה לו. "אז למה אינך מנצלת את ההזדמנות?", "למה?", "להינות." אמר. "ג'ק...", "אם היית נהנית כפי שאני נהניתי למשל לטייל בים התיכון...המראות.. בעלי החיים הנדירים!..." "ג'ק.. באמת כדאי שאלך. אני יושבת כאן בחוסר מעש כבר שעתיים!... אתה לא חושב ששמעתי מספיק?", "אבל לא שמעת על איך שנלחמתי בויקינגים האחרונים של הקוטב הצפוני!" , "ג'ק, מספיק! שתית יותר מדי... בוא אני אקח אותך לחדר שלך." "חכי! עוד לא שמעת את הסיפור על החרוז הזה!" הוא הצביע על החרוז האמצעי שקלוע בצמתו הארוכה. "ג'ק...", "יודעת מה, קחי את החרוז האחרון. הוא מסמל על הניצחון בפנינה השחורה... את יכולה לקחת אותו, רוקסן... תמכרי אותו או משהו בסגנון. הוא זהב אמיתי-נלקח מהמערה בה הונחה התיבה עם הזהב האצטקי...", "כן.. והדם.. אני יודעת." "את יודעת?... אני אולי שתוי, אבל אני לא זוכר שדיברתי על ברבוסה.. לפחות לא הגענו לשם.", "ג'ק אתה מבולבל." אמרה רוקסן בהתחמקות [יה רייט..]. "מוטב שנלך לישון...ההגה על הילוך תמידי, ואין סיבה שנשאר ערים", "את בטוחה?" הוא חייך. "יוהו, יוהו-א פיירטס לייף פור מי....את יודעת למה נהפכתי לפיראט שאני היום?" "למה?" שאלה רוקסן, מקווה שלא תיאלץ להצטער על ששאלה. 'אם מהר אפשר, אני אעריך את זה..' חשבה לעצמה. "תמיד רציתי לפגוש בחורות יפות" הוא חייך. "אבל חוץ מזה, ומהעובדה שזה תמיד היה טבוע אצלי בדם, רציתי את העולם." רוקסן הרימה גבה.. "את העולם?", "ובכן.. כן! רציתי לראות אותו-להרגיש אותו.. לטעום מכל פיסת אדמה שיש! רציתי שהעולם יהיה שלי, ולאו דווקא מבחינת שליטה. את מבינה, פחדתי לפספס... להחמיץ הזדמנויות בעלות ערך רב.. להלחם, סיף, אוצרות-אלו רק בונוסים, אם כי בונוסים נכבדים מאד.. מאד" הוא חייך. "כולם אומרים שיש 7 פלאי תבל. אני מוצא שכל רגע ועצם נתון.. הינם פלאים." רוקסן ליוותה את ג'ק לחדרו... [לא.. לא מהבחינה הזאת-סוטים!] "עבר עליך יום ארוך, לך לישון. לילה טוב." היא הסתכלה כיצד הוא משתטח על מיטתו, ממלמל-"לילה טוב" היא חיכה. "ג'ק..", "ה..?", "נהניתי מהסיפורים שלך." רוקסן חזרה בשקט אל הסיפון, לקחה את התיבה אשר השאירה מאחור, והלכה לחדרה. מתוך התיבה, שלפה רוקסן פיסת קלף עם הכתוב 'טורטוגה, פונדק "הסוס המרקד".' רוקסן שקעה בהרהורים. למחרת בבוקר, קם ג'ק, מצפה לפגוש את רוקסן מנווטת, אך ההגה עדיין על הילוך תמידי. [מעין טייס אוטומטי כזה..] "היי ג'ק, מייט!" אמר וויל, שהחליט לצאת אל האוויר הצח שבחוץ. ג'ק, שהשמיע גניחה, במקום היי, פנה ללכת לחדר האוכל. "ג'ק.. הכל בסדר?", "למה, זה חשוב לך?" "למעשה, כן! או ששכחת שאנחנו חברים, פתאום?" "חבר, הא?" גיחך ג'ק. כ"כ מתאים לך.. מניפולטיבי.. אתה חבר של אנשים, רק כשמתאים לך, הלא זה כך תמיד?" "אתה חבר נאמן-לא יותר מברבוסה!", "סליחה?!" "בזמנים כאלו-הייתי צריך כבר לקבל את זה, לא לבטוח באף אחד" אמר ג'ק. "אתה רוצה לשתף אותי, כי אין לי מושג מה אתה רוצה ממני", "אני? אני לא רוצה ממך כלום! מה אתה רוצה מרוקסן?", "ג'ק, תראה-העובדה שאתה בוחר לך נערה חדשה כל יום, אמורה להפריע לי לבטא את האהבה שלי כלפי רוקסן?", "האהבה שלך?! אפשר לחשוב כמה זמן אתה מכיר אותה!", "אפשר לחשוב כמה זמן אתה מכיר אותה!!" הטיח בו וויל. "או שמא שכחת שהצטרפתי אליך, מהר מאד?", "כן, ובמקום להרוס לי את

מרי בל

New member
המשך.......

התוכניות-אולי תמצא עיסוק יותר טוב, כמו להודות לי?!", "תודה, אני אוותר-לא אתה, ולא האחיינית המטומטמת שלך שווים את זה! סאבי?" הוא חיקה את ג'ק. "רוקסן לא שלך! רוקסן אוהבת אותי ראית במו עינייך שהיא נישקה אותי" אמר לו וויל בטון של ניצחון, "והאם ידעת, ידידי היקר, שהתנשקנו קודם לכן, על הסיפון?" , "אין סיכוי היא מאוהבת בי. אם היה משהו ביניכם, לבטח היא היתה מספרת לי! אתה תראה היא תלמד לאהוב אותי.." אמר לו וויל , "כן על איזה יקום.? מצטער מייט ביני לבין רוקסן יש סיפור חזק אין לך סיכוי נגדי, נגד גבר אמיתי, מנוסה יותר, חכם יותר.." "זקן יותר" התגרה בו וויל , "היזהר במילותייך אל תשכח מי פה החזק יותר, הרי אני קפטן ג'ק ספארו! סאבי?", "ג'ק, מספיק לנסות להרשים! אתה מוג לב!"אמר לו וויל, וזה היה הקש ששבר את גב הפיראט! ג'ק לא נשאר חייב ובמהרה שלף את חרבו. "דו קרב.. שוב?", "מפחד להפסיד? מצטער, אולי הפצע שלך לא החלים, אך הפה שלך מדבר בעד עצמו" "להפסיד? לא נראה לי.." וויל שלף את חרבו. "המנצח-סותם את הפה שלו ומגליד, בעוד שהאחר-יקבל את רוקסן. מסכים?" שאל את ג'ק. "מסכים" ומיד תקף את וויל שהגיב ללא הרף. רוקסן וג'ני יצאו החוצה, מביטות בקרב החסר טעם שהתנהל על הסיפון. ג'ק נתלה על המפרש, וויל אחריו-נלחמים אחד בשני, על כבוד-ורוקסן. "ג'ק ספארו! רד משם מיד!" צעקה ג'ני. "וויל חולה ואתם אמורים להיות חברים!!!" "זה.. עניין... של כבוד!" אמר ג'ק שנלחם ללא כל קושי. לרגע היה נדמה שהוא מנצח-עד שוויל שנתלה על המפרש הפיל אותו-בחוזקה על הקרקע. "חא!" צעק וויל.אך ג'ק, שלא נכנע כ"כ במהרה-חתך את המפרשים, הפיל את וויל-והרס את תנופת הספינה. "ג'ק!!! מה אתה חושב שאתה עושה לספינה שלי?!" רוקסן התקרבה אליו-ושלחה את ידה להכות אותו-אך הוא מנע בעדה. "ככה גברת לא מתנהגת! באשר לזה.." הוא הניד את ראשו לכיוון המפרשים ההרוסים, "אם לא היו מתגרים בי, לא הייתי עושה את זה!" אמר. "לא מעניין אותי מה עשו לך, אלא הנזק שהספינה שלי עברה, בגללך-ובגלל החבר שלך, וויל! אתם באים לספינה שלי והורסים לי הכל, ומה אתם מצפים לקבל-תשואות?!", "למעשה, דייט." אמר וויל. "שתוק!" כולם צעקו עליו בבת אחת. "תתקנו את הנזק, עכשיו!", "אוהו, איזו גישה." אמר ג'ק. "אם יש לך בעיה עם הגישה שלי, אז..", "אז מה?" אמר. "תעיפי אותנו למים?" הוא חייך. "למעשה.. זה לא רעיון כ"כ רע!", "אולי את צריכה לטעום לפני שאת מחליטה?" הוא הרים אותה, ובעודה מנסה להשתחרר-הוא זרק אותה למים. "ג'ק ספארו!! אתה תשלם לי על זה!" "אחרי הארוחה. בואי ג'ני." חייך ופנה ללכת. "ג'ק!! חכה!!" רץ לקראתו וויל. "שוב רימית..", "אני עדיין פיראט..", "כן.. תראה, לא היינו צריכים להלחם.", "אבל זה מה שעשיתם! יכולתם להפגע!" אמרה ג'ני. "תראי..." וויל בא לענות לה, "אוך, אין טעם. פשוט אל תתערבי בזה! אוקיי?!", "אני אתערב ועוד איך! זה דוד שלי!" הטיחה בוויל. "בוא ג'ק!" היא פנתה ללכת עימו לחדר האוכל-אך ג'ק כבר נכנס לשם. "ג'ק, חכה לי!" היא הלכה בעקבותיו. "צריכה עזרה?" שאל וויל את רוקסן-שטיפסה אל הסיפון. "עזרת מספיק!" היא התנערה. "סדר את המפרשים, קרא לג'ק שיעזור לך! לא מעניין אותי, רק שיהיה מוכן עד הערב-תהיינה סופות חזקות לקראת העגינה בלילה!", "איזה מצב רוח..", "נסה אתה לטבול במי הבוקר של האוקיינוס!" היא רעדה מעט. "שיהיה, אני אסדר את המפרשים לאחר ארוחת הבוקר." אמר בעודו מסתכל על רוקסן סוחטת את שיערה. במשך כל היום-וויל וג'ק תיקנו את מפרשי הספינה-על מנת להכינם, לקראת העגינה בפורט אנג'ל. מדי פעם, ג'ני היתה מביאה לדודה אוכל, ולוויל.. כבדרך אגב. "לא בקשתי ממך כלום!" הטיח בה-וכך היא ענתה, ושוב. החלו מריבות. רוקסן, ניסתה להתעלם מג'ק מוויל לאורך כל היום, עד אשר.. [מוזיקה קריפית: טאם טאם טאםםםם!!! או שלא..] ג'ק הגיע לחדר האוכל ונתקל בה. "אנחנו חייבים להפסיק להפגש כך" הוא אמר לה. "כשתפסיק לעקוב אחרי, אולי אז-נפסיק להיפגש." ענתה לו. "זה מה שאת רוצה?", "זה מה שאתה רוצה...?". היא פנתה לשאול אותו-אך הוא כבר יצא בחיוך. "או.. היי ג'ני" אמרה רוקסן-שבדיוק סיימה לאכול, כאשר ג'ני נכנסה אל התא. "היי... תקשיבי, אין לי שמץ מה הולך בינך לבין דוד שלי, או וויל-או מי שזה לא יהיה, אבל כדאי מאד שתפסיקי לפגוע בהם!", רוקסן הרימה גבה. "בהם..?" וחייכה. "בג'ק, התכוונתי!", "חחח.. אני בטוחה" היא נגסה מהתפוח שהיה מונח בקערת הפירות "חוץ מזה, ילדה כמוך-לא תפקד עלי לעשות כלום!", "ילדה?!" התחממה אנג'ל. "אנחנו כמעט באותו הגיל!! הרי את בת 23, לא?!", "ובכן.. בפעם האחרונה שבדקתי..." "אז אולי תפסיקי להתנשא? את יודעת טוב מאוד-שזה שאני צעירה ממך ב3 שנים, לא נותן לך את הזכות לשים ללעג את כולם, או לפגוע ברגשות של אחרים." "ג'ני, אם לא שמת לב, זו הספינה שלי! אני קובעת מה אעשה, או לא אעשה, ואף אחד-במיוחד שלא חוצפנית כמוך, תעצור בעדי! אז תעשי טובה לשתינו-ודחפי צמר גפן לפה." "מתחיל לרדת גשם.. והמפרשים גמורים" אמר וויל, מרוצה מעצמו. "רוצה לבוא איתי לתא, לדבר?.." שאל בציפיה. "הממ, מה?" שאלה רוקסן, שכלל לא

מרי בל

New member
עוד ../images/Emo13.gif

הקשיבה לו בזמן שמחשבותיה התרוצצו..ג'ק...תיבה..פיסת הנייר.. וויל..ג'ק.. "ג'ק!!" צעק וויל "חכה! לא דיברת איתי במשך כל הזמן שתיקנו את המפרשים!" ג'ק חזר לנווט את הספינה, כאשר וויל רודף אחריו. "אין על מה לדבר!" הוא ניסה להתעלם ממנו, ללא הצלחה. "ג'ק!! עצור!!" הוא משך בהגה. "מה אתה עושה, בלאדי הל?!", "יודע מה.. זה לא שווה את זה." הוא הלך לצד השני, אל חרטום הספינה. "נער טיפש!" מלמל ג'ק. לפתע-הופיעו ברקים-מלווים ברעמים, שבאו לאחריהם. "אנחנו מתקרבים לפורט אנג'ל!" צעק ג'ק."קפלו מפרשים! כנראה שצדקנו! צפוי לנו מזג אויר קשה!", אמר וויל. "לא בשבילי" צחק ג'ק. [קבלו לונג שוט מתרחק כזה מהספינה, כזה במהירות, גלים מסביב ופתאום ברק חוצה תשמיים:} מוזיקה מגניבה של הרפתקאה והספינה מתטלטלת בין הגלים, אך לג'ק המושלמוש אין בעיה!] "יוהו, יוהו א פיירטס לייף פור מי!!..." "מה הוא מפגר?!" צעק וויל. "באמצע כל הבלאגן הזה.. הוא פשוט.. שר?! קצת יחס לסביבה לא יזיק!!" אך ג'ק המשיך "......דרינק אפ! דרינק אפ! יוהו!..." "אנחנו חייבים להגיע במהרה לנמל, ג'ק!!!!" צעקה לו רוקסן, על אף שעמדה בסמוך אליו. "מה?!" צעק, בשל הרעש העז מהרעמים. "תגיע.. מהרר... לנמל!!! אתה רוצה שאני אקח פיקוד?!", "מה?!", "שאני...", 'אוך לא משנה..' התייאשה וחזרה לבטן הספינה לראות מה מצב הציוד. הספינה נעזה בחוזקה-אך ג'ק לא איבד שליטה. הגלים התנצפו על הסיפון-אך הוא לא נרתע. "אין לך משהו יותר חזק מזה?!" הוא צעק אל השמיים וצחק. "הוא השתגע?" שאלה רוקסן שבדיוק חזרה. "הוא תמיד היה ככה" אמרו ג'ני ווויל ביחד. הם החליפו מבטים נבוכים, והמשיכו להתעלם אחד מהשני. "אוקי.." אמרה רוקסן. "נדמה לי שהוא צריך עזרה.", "אל תדאגי, ג'ק עמד ביותר מזה, הוא יוכל לשרוד את ההוריקן החזק ביותר." אמר וויל. "אם כך אתה מצודד בו, מה נסגר ביניכם, זה קטנוני בטירוף...". הספינה רעדה ובבת אחת, רוקסן, וויל וג'ני נפלו אחד על השני. ג'ק בעצמו, נאחז בהגה בחוזקה. "התחנה הבאה, פורט אנג'ל." הוא חייך והטיל עוגן. [ועשה פוו על הידיים שלו כזה כמו אקדח.. יו נואו.. נבר מיינד :p] "אנחנו נהיה מוגנים פה, הסופה אינה בשיאה במעגן הזה, כאן הספינה בטוחה" אמר ג'ק. "אני אשאר בבטן הספינה, אם מישהו צריך אותי" אמר וויל, "ג'ני, כנסי גם את." אמר ג'ק. "הייתי שמחה להשאר, אבל לי יש עבודה לעשות. הלכתי לחדש את מלאי האוכל", "צריכה עזרה?" שאל ג'ק. "לא! תישאר פה! תשגיח עליהם.. לא יודעת" ניסתה להתחמק-ומיהרה עם שק מטבעות זהב אל הרציף. "הבחורה הזאת מסתורית למדי..." אמרה ג'ני לג'ק. "יותר מדי..", "כן, אבל היא מיוחדת במינה." אמר ג'ק. "דוד ג'ק..", "א. אמרתי לך להפסיק לקרוא לי כך, ב. את תראי שהיא תהיה שלי.", "אפשר לחשוב שאתה מתכנן לכבוש אי, אך צבא שלם עוצר בעדך." "לא הייתי מתפלא.." אמר והביט בה מתרחקת. ג'ק שרק והביט בסופה שהחלה לשקוט. "דוד ג'ק, אתה לא נכנס?" "אולי את צודקת, אין לי מה לעשות פה, אני אנסה לסייר בספינה-במקומות שלא ראיתי.." "יש מישהו על הסיפון?" נשמע קול זר מלמטה, "אה כן אנחנו כאן" ענתה ג'ני במבט מבולבל , למטה עמדו קבוצה גדולה של שומרים לבושים ירוק. "הספינה הזאת שלכם?" שאלו , "של עמיתה, למה?" , "אני מצטער לומר לכם, אך התקבלו דיווחים כי ספינה זאת גנובה." אמר מפקדם של חצי תריסר השומרים האחרים. "מגוחך" התערב ג'ק שחזר אל הסיפון ברגע ששמע. "הספינה של רוקסן היא לא גנובה" , "היא כן לפי מקורותינו נבקש ממכם לפנות את הספינה " , "בשום פנים ואופן לא" מחה וויל ששמע את אשר התרחש מחלון תאו וקפץ דרכו. "טוב ברור ששיקרו לך, מייט, אני מכיר את רוקסן זאת הספינה שלה" ענה לו ג'ק בעליזות יתרה, אחד השומרים עלה על סיפון האונייה "הזדהו! מי אתם? השם, כפי שפעמים רבות אמרתי.. לא חשוב. אני מצטער מייט אבל אין לנו כוונה לעזוב את הספינה הזאת" ענה לו ג'ק בטון מלגלג, השומר התקרב ותפס את זרועה של ג'ני, "אם כך, נפנה אתכם בכוח!"אמר והתחיל לגרור את ג'ני. "עזוב אותי!!" "אתם כולכם עצורים בעוון שותפות לגניבה-וסירוב לפקודת המשמר!" ג'ק שלף את חרבו במהירות ואיים את מפקדם של החיילים, שנשאר קפוא. "בחיים שלי לא פיספסתי ממרחק כזה. שחרר את אחייניתי ואולי הפעם אני אפספס" המפקד אפשר לג'ני לחמוק מאחיזתו. וויל התקרב לג'ני ולחש לה באוזן , "את יודעת להשתמש בחרב?" , בדברים המתכתיים האלו?" שאלה בטימטום, "אוי לא.. אנחנו בצרות" אמר וויל לעצמו ושלף את חרבו. "כדי להשיג את הספינה, תצטרכו לעבור דרכינו!" עד מהרה הם החלו להלחם בשומרים, שלא היססו להשיב מלחמה. ג'ני החלה לרוץ במהירות לכיוון הארגזים שעל הסיפון-מרימה את החרב שהיתה מונחת שם-ומצטרפת ללוחמה שהיתה כעת בשיאה. ג'ק ביצע פעלולים מרשימים ביותר-שהותירו את ג'ני פעורת פה, אך דבר זה לא מנע ממנה להפיל 2 שומרים שהחלו לתקוף אותה. "חשבתי שאת לא יודעת מה זו חרב!" אמר לה וויל בעודו נלחם, "מסתבר שטעיתי" היא חייכה. "טיפשים!!!" צעק המפקד. "לא משנה כמה תלחמו, ננצח אתכם!!", "קראת לרוקסן גנבת!" אמר וויל. "אם כך קוראים לבעלת הספינה הזאת כביכול, אז כן אני קורא לה גנבת!!", "עד כאן" אמר וויל והפיל באופן מפתיע את המפקד-שאף ספג חבטה במלוא העוצמה מהבעיטה של ג'ק, שאר השומרים כתגובה הסתערו בשנית. "אין לנו סיכוי!" צעקה ג'ני. "הם רבים מאיתנו" , "כן אבל אנחנו חכמים מהם" אמר ג'ק-שהספיק להבריח

מרי בל

New member
אחרון!!! תגובות בבקשה ../images/Emo13.gif

כבר 3 שומרים. "הוא צודק" צעק וויל , עד מהרה התגברו שלושתם על הנותרים וגירשו את כולם מהספינה, "הם עוד יחזור" אמר ג'ק "הם בטח הזעיקו תגבורת! אנחנו חייבים להסתלק מכאן!" אמר ג'ק. "אבל מה עם רוקסן" שאל וויל בדאגה "לא נעזוב בלעדיה" , "אנחנו חייבים לזוז, לפני שניתפס! אנחנו גם ככה לא צריכים אותה!" אמר ג'ק. "נוכל להגיע עם הספינה הזאת לכל מקום!", "ג'ק, זו הספינה שלה!!" צעק וויל. "כ"כ מתאים לך!!", "אין לנו עוד צורך בה." הצדיקה אותו ג'ני. "חבל.. איזה בזבוז" הוא הסתכל אל הרציף, חייך, וחזר במהרה להגה. "ג'ק!!!! אנחנו לא יכולים להשאיר אותה פה!! אנחנו חבים לה את חיינו!", ג'ק היסס. "כן... אחרי הכל-היא באמת חלצה אותנו מהאי.." אמר ג'ק. "וטיפלה בי!" הוסיף וויל. "או וול.. אני מניח שצריכים לעשות, מה שצריכים לעשות.", "סוף סוף קלטת!" אמר וויל, מרוצה מעצמו-כשוויל הרים את העוגן-והחל לנווט את הספינה. "לאאא ג'ק!! מה אתה עושה?!", "אתה מפגר מאחור, נשאר מאחור!" אמר. "או, לא שוב הספר האידיוטי הזה..", "אתה מוזמן לרדת מהספינה.." אמר לו ג'ק, "יודע מה, אולי זה לא רעיון כ"כ גרוע!", "כן.. לך ישר ללע האריה! אידיוט!". וויל בא לקפוץ אך נבהל כאשר כמעט נפל כשג'ק כבר תפס פיקוד-"ג'ק!! תחזור! תן לי להביא אותה!" "היי!!!" צעקה רוקסן. "מה אתם עושים?!" היא רצה לאורך הרציף אחריהם. "רוקסן!!!" צעק וויל ."או יופי.." נאנח ג'ק וגלגל את עיניו. וויל הטיל את העוגן וכל הספינה הזדעזעה. "זרקי את השקים וקפצי אלינו!!" צעק וויל-וכך עשתה רוקסן. "מה אתה עושה?!" צעק עליו ג'ק, אך וויל לא ענה. ברגע שהשקים נזרקו לסיפון-ג'ק הרים במהירות את העוגן והמשיך להפליג. "בתנאים טובים ואם השמיים יתהברו בהמשך כפי שכעת, אני חושב שיש לנו סיכוי לאבד אותה" אמר בעקשנות "ג'ק, עצור! היא פה עכשיו, זו הספינה שלה-לא שאני בטוחה בזה.", "השומרים האנגליים כבר בעקבותיה, אם נעצור-כולנו ניתפס!" אמר לשניהם. "להתראות רוקסן, חביבתי" צעק לה. "ג'ק ספארו.. כשאני אתפוס אותך!!" היא המשיכה לרוץ וקלטה את השומרים בעקבותיה. "גברת, עצרי!! אנחנו מורים לך לעצור או שננקוט בצעדים אלימים!!", "או יופי." היא קפצה על רשת-החליקה מגג הפונדק עליו נחתה-נתלתה על עץ ומהתנופה-נתחה בזעזוע קל על הסיפון. היא הביטה אחורנית, השומרים נעצרו, הוציאו אקדחים והחלו לירות "יצאנו מטווח הירי שלהם." אמר וויל. היא הביטה קדימה-וג'ק חייך אליה. "היעד הבא.. טורטוגה?" הוא שלח מבט תמים.

TaKe Me DuDi

New member
אממ אפשר שאלה קטנה ?

מה זה הדבר הזה ??? איפה שאר הפרקים ??? וסורי על הבורות ....חחחח

buffgirl

New member
פאנפיק. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

היא כתבה כאילו סיפור המשך ךסרט "שודדי הקאריביים". את יכולה לקרוא את הפרקים הראשונים פה.

מרי בל

New member
אמממ?

תגובות? somebody
anybody

TaKe Me DuDi

New member
היה מדהיםםם

תאמת עוד לא קראתי תחלק הזה
אבל שאר החלקם יפיםםםםם וסורי על הטימטום פשוט כל פורום וה"שטויות" שלו

מרי בל

New member
הפרק הרביעי יוצא לדרך ../images/Emo8.gif

]רק 4 : בין הצללים "אתה!" הצליחה רוקסן לסנן מילה, מתוך כל הזעם שפרץ ממנה. "כשאני אתפוס אותך...!!!!!!!!!" היא התקרבה אליו, הוא נסוג אחורנית "אם!.. תתפסי אותי!" הוא חייך, הלך אחורנית מס' צעדים, ככל שרוקסן התקדמה לקראתו-ובבת אחת החל לרוץ, כאשר רוקסן בעקבותיו. "חזור לכאן!! אתה תרגיש מה זה זעם!!" היא צעקה אחריו. "את הלכת!!" נעמד מאחורי עמוד-כאשר רוקסן בצידו השני, מנסה לתפוס אותו. "אני הבאתי אוכל!!!", "ושומרים, יחד איתך!" חייך ונסוג אל ההגה, כאשר הוא תופס אותו, מניע את הספינה ומרעיד אותה. רוקסן נפלה. היה נדמה כי היא הולכת ומתאדמת, יותר ויותר. היא הרימה אקדח. "ווהו! זהירות עם זה!" אמר ג'ק, אך רוקסן שלא היססה-ירתה לכיוונו והעיפה את כובעו אל המים. "הכובעעע!! לאאא!!" הוא התכוון לקפוץ אחריו-כאשר קבוצת שחפים עטו על הכובע ולקחו אותו משם. "לקחת לי.. את הכובע!" הוא החל להתרגז. "תכננת לגנוב לי את הספינה!", "ובכן, את יודעת מה אומרים.. הגונב מגנב, פטור!" הוא חייך בצדקנות. "סליחה?!", "מה ששמעת, ואני לא מתכוון להוסיף במילים!", "אמרת משהו, כעת תסביר אותו!", הוא בחן את ציפורניו "אני בטוח שאת מבינה למה אני מתכוון." רוקסן התעצבנה אף יותר. "הסבר את עצמך, עכשיו!!!" היא התקרבה אליו. "תשארי שם!", הזהיר אותה. "ובכן, לא סתם הגיעו השומרים. הם טענו כביכול, שהספינה הזאת, שטענת שהיא שלך, גנובה!", "כן, אז? אני פיראטית ג'ק, אני גנבת! אני לא מבינה, למה ציפית, לשודדת ים צדקנית נוסח רובין הוד, שגונבת מהעשירים ומביאה לעניים?!", "אישית, אין לי בעיה-אבל כמעט נאסרנו בגללך. יכולת להגיד לנו, לפני שעגנו בנמל בטיחותי!", "היינו חייבים! הסופה השתוללה בחוץ!", "היא הספיקה להרגע, מלבד העובדה שסיכנת אותנו, לא שיש לי בעיה עם זה", חייך, "אני אוהב סכנות". "ממש צמד חמד שני אלה" אמרה ג'ני בגיחוך. "זה לא מצחיק לטעמי. בעיני ג'ק תיכנן להשאיר פה את רוקסן, לבד עם השומרים" אמר וויל , "כן אבל זה לא קרה "גוננה ג'ני על דודה. "קודם כל זה לא קרה, ואם כן, אני בטוחה שג'ק היה חוזר לקחת אותה לאחר שהשומרים היו הולכים", "איך את יכולה להגיד את זה? ג'ק הוא הבנאדם הכי לא צפוי שאני מכיר." שאל וויל , "אני פשוט יודעת!", אמרה. "את נשמעת בטוחה למדי..את יודעת משהו שאני לא?" שאל. 'שיט! שוב אמרתי יותר מדי' חשבה לעצמה ג'ני. "יודע מה וויל? שכח מזה.. אתה צודק. ג'ק לא היה בסדר על שכמעט נטש את רוקסן, אך אני חייבת להפסיק את זה! תראה היא כבר שלפה את האקדח שלה!" אמרה, וכך גם עשתה. וויל די נהנה לראות את חברו, נלחם באישה שהוא אוהב. "רוקסן תהיה בקרוב שלי.." הוא חייך. ג'ני החלה להתקדם לקראתם, מנסה להפריד-אך רק פסעה פסיעה נוספת, החלה להרגיש סחרחורת, 'לא שוב..' חשבה לעצמה. "וויל!" צעקה, ועד מהרה הוא תפס את ג'ני, שנפלה הישר לזרועותיו, מחוסרת הכרה. "ג'ק!! רוקסן!! משהו לא בסדר עם ג'ני, היא התעלפה!!" צעק לקראת 2 הדמויות המתווכחות ללא הרף. "ג'ק!!!" צעק יותר חזק.

מרי בל

New member
המשך........

באיוושה לבנה, ג'ני נכנסה בחזרה לעולם חלומותיה. היא מצאה את עצמה בג'ונגל, וכעת-יכלה לדבר! "מי זה שם?!" צעקה לכיוון הדמות בברדס אשר נגלתה לפניה וצחקה צחוק מנוכר ואפל. "מי זה?!" היא נסתה להתקרב אך שדה כוח חסם אותה. כעת, היא לא יכלה לזוז. הדמות החלה מתרחקת יותר ויותר ממנה-אל תוך השיחים הסבוכים. "הצילו!! איפה אני?!" היא נסתה להילחם באוויר. "תוציאו אותי מפה!" היא הביטה אל השמיים ובירח, ולהפתעתה הרבה-בירח, היתה נעוצה חרב גדולה ומאיימת-עם טיפות דם נוטפות מהירח המלא, הזוהר. אט אט נחלשה הילתו-והאור דעך. הכל נעשה חשוך, ומתוך החושך-נצנצץ אור מוזהב. היא היתה כעת משותקת-היא ניסתה לגעת באור, אך ידה לא משגת. בבת אחת, השתחררה ג'ני מההלם אשר תקף אותה. לעיניה נגלה גביש לבן זוהר, היא כעת היתה מחוץ מעולם החלומות. "ג'ני, ג'ני! את שומעת אותי?" קרא ג'ק, היא התעוררה על מיטתה וראתה סביבה את וויל רוקסן וג'ק מסתכלים בדאגה, "ג'ני, מה קרה לך? למה התעלפת שוב?" שאלה רוקסן. "לחץ, אני מניחה" תירצה ג'ני, לאחר שהתירוץ 'מכת שמש' חלף ממראשה, בעיקר בשל העובדה שאמש, היה בין הלילות הסוערים שידעה ג'ני. "אני בסדר עכשיו אין סיבה לדאוג." "טוב בכל אופן אני רוצה שאת תישארי במיטה למשך היום, כל היום!" אמר ג'ק "ליתר ביטחון....." , "בסדר ג'ק" ענתה ג'ני. "טוב קדימה כולם לצאת היא צריכה לנוח" אמר ג'ק והסתכל על וויל ורוקסן יוצאים מהחדר, ובשניה שעשו זאת החלה ג'ני לספר לג'ק על אשר ראתה. "הפעם זה היה בג'ונגל!! ראיתי דמות בברדס והיה לה צחוק אפל כזה, משומה הרגשתי שהוא מוכר!...לפתע, הדמות החלה להתרחק, והסתכלתי לשמיים וראיתי את הירח שחרב נעוצה בו-הוא דימם! ג'ק, הירח דימם!! האור שלו נלחש עד שאפפה אותי החשיכה ו.. ואז.. ניצוץ זהוב!! ניסיתי לגעת, לא הצלחתי-וכשהשתחררתי מההלם-מצאתי את עצמי פה, אתכם!" היא פסקה לנשום. "מה פשר כל החזיונות האלה ג'ק? זה כבר מתחיל להפחיד אותי" אמרה ג'ני בקול חסר אונים, "אל תדאגי ג'ני" לחש ג'ק "מה שזה לא יהיה אני מבטיח שאני אגרום לזה להפסיק, הרי החזיונות באים מסיבה כלשהי לא?" "אני מניחה", אמרה. "אנחנו נברר מה הם מסמלים ונוציא אותך מזה! מה שחשוב, זה שלא תספרי את זה לא לוויל, ולא לרוקסן אני לא רוצה לגרום לחשדות פה. גם ככה האווירה על הספינה הזאת מעיקה". אמר בציניות. "ג'ק!! נזכרתי במשהו!", "מה?", "בסוף החיזיון!! יצאתי מזה אך לפני כן, הופיע לפני גביש.. נוצץ.. לבן!" אמרה בהתרגשות. "מעניין.." אמר ג'ק. "אל תתני לזה להדאיג אותך." אמר. "תשני. את רוצה שאשאר איתך?" "לא, זה בסדר." היא חייכה. "רק אל תריבי לי עם וויל" הוא קרץ ויצא מהחדר. 'אז החלומות האלו.. הם בעצם חזיונות? חשבה לעצמה רוקסן החבואה, שצוטטה לשיחתם של ג'ק וג'ני. 'אני צריכה לברר מה זה אומר.. ' היא מיהרה אל המחסן. היא הגיעה נסערת אל המרתף. "נו איפה... איפה..." היא חיפשה ותרה את כל המרתף, כל פינה-לא מוצאת את אשר חיפשה. "נו מה עכשיו?! חשבתי שאוכל לסמוך על זה.. ידעתי! ידעתי שלא הייתי צכה להשאיר פה..." היא עצרה לרגע. "אויש המפה..כמעט שכחתי" לחשה לעצמה, אך גם את זה לא מצאה. "מה קורה לך היום רוקסן?! כלום לא הולך לך כמו שצריך..." מלמלה. "מחפשת את זה...?" רוקסן נבהלה וחבטה את ראשה בעמוד תווך. ג'ק עמד כאשר גבו נשען על הקיר, רגליו שלובות. הוא נופף במפה של איזורם. "מה? אה.. למעשה... כן" היא ניסתה לחטוף לו את זה מהיד, אך לא הצליחה. "למה זה היה כ"כ דחוף?.. חשבתי שיש על הסיפון מפה..", "היא אבדה לי מקודם, עפה ברוח.. עכשיו, אודה לך אם תתן לי את המפה, אני צריכה לברר מה המסלול לטורטוגה, ועוד כמה זמן יקח!" אמרה בלחץ. "יום. את המסלול, כמדומני, את מכירה-לא?", "אני לא יכולה לשנן הכל, אתה יודע...עכשיו, תוכל להביא לי את המפה?!" היא ניסתה לקחת אותה ממנו, אך ללא כל הצלחה-ג'ק התכופף אחורנית והם מצאו את עצמם מאד.. קרובים. "תן לי אותה!" צעקה. "לא מספי.." אך לפני שהשלימה את המשפט, הוא נישק אותה בפתאומיות. שוב, לא היה לה מנוס מג'ק-כנראה שהוא מצא את נקודת התורפה שלה- וויל, שירד בדרגות המרתף, שם לב למתרחש. הוא בהה בהם, ועלה חזרה. ג'ק נישק אותה בכל כוחו. הוא פסק, קירב את פיו לאוזנה.. ............... "אני יודע..." לחש לה. רוקסן נותרה קפואה. "יודע.. מה?", "על ההצצה שלך.." הוא חייך. "את תמיד מצוטטת לאנשים כך? אין לך משהו יותר טוב לעשות?" "חתיכת נצלן!" היא דחפה אותו. "איך אתה מעיז?!", "אני מעיז." "למה עשית את זה?! מה כ"כ חשוב לך-עד שהפכת את כל המחסן בעדו?!" "אמרתי לך, המפה!", "ואם אני לא קונה את זה?" שאל. "איש לא ביקש ממך! להזכירך, איני חייבת לך כלום, אתה זה שניסית לחמוק עם ספינתי, ואני, ברוב טפשותי-נותנת לך להשאר פה! הייתי צריכה לזרוק אותך לכרישים, אבל גם אז, אני בספק אם מישהו ירצה אותך, פיראט שתוי ומסריח מרום!" הטיחה בו, הסיטה את שיערה שטני מעורה הצחור ועלתה בגרם המדרגות לכיוון גוף הספינה, מותירה את ג'ק מאחור, מביט בחשדנות. הוא עלה על הסיפון, שם הבחין בוויל. "אז אני מניח שהשגת את מה שרצית..." הפטיר וויל "סליחה?" אמר ג'ק, בעודו מקפץ על הספינה בחוסר מעש. "רוקסן", "רוקסן?", שאל ג'ק. "כן...", "במקרה היית במחסן?" "כן..." אמר וויל. "תשמע מייט.. אנחנו מכירים כבר מספיק זמן, כדי שאישה תפריד בינינו.. אני לא יודע מה איתך, אבל אני בטוח שזה מציק גם לך.."אמר ג'ק. "כן..." וויל הרים בקבוק רום. "רוצה?", "לא.. תודה, אני חושב שאני אפסיק לעת עתה." "מה נכנס בך...?" אמר וויל, די מודאג. "אתה אף פעם לא תוותר על רום." חייך.

מרי בל

New member
ועוד

"בוא נגיד, שמגיע זמן-שבו הכל מתבהר לך יותר." אמר. "אני מניח שאתה צודק." חייך וויל. "התגעגעתי אליך מייט" אמר וויל, וג'ק טפח לו על השכם, כאות לחיבה. "נראה לי שעדיף שנלך לישון" אמר וויל. "ג'ק ספארו לעולם לא עייף, סאבי?" ג'ק צחק, אך עד מהרה חזר לתאו, לישון [אוף קורס.] "בלאדי ציפורים!" השמיט ג'ק מתוך שינה, למשמע הציוצים שבקעו מחוץ לאוניה. הוא כיסה את ראשו בכרית נוצות, אך לשווא. לפתע פקח את עיניו. "ציפורים?!" ורץ מהר אל הסיפון, חצי ישן. "איפה אנחנו?!" שאל את וויל שהיה כנראה ער, זה זמן מה. "רוקסן עצרה פה בלילה." הוא הניד בראשו לכיוונה של רוקסן-שאספה ענפי דקל. ג'ק ירד מן הספינה, ג'ני אחריו-הולך לאורך האי, עד אשר הגיע אל רוקסן. "ענפי עץ תמר?" שאלה ג'ני, כאילו זלזלה. "מי כמוך צריכה לדעת, שעדיף לאסוף ענפים להסוואה, במידה ונרצה לצוד טרף! תודות לזריזות יציאתם ממעגן-השארתי את רוב המזון מאחורינו!" ג'ני הזעיפה פנים. "ג'ק, מצאתי במרכז האי מפל מרהיב ולידו עצי פירות מדהימים. רוצה לעזור לי?", "ברצון.. אבל.", "או שכן.. או שלא" אמרה, בעוד שהוא חייך. וויל ירד גם הוא מהספינה, כשלפתע הבחין בהבזק מהיר של דמות לא ברורה. הוא הביט שנית לכיוון הסיפון, אך כלום. "בלאדי כתמי שמש." "אז אנחנו נשארים פה עד הצהריים?! למה?! אמרה ג'ני. "כי בא לי" חייכה רוקסן. "קולי נחשב? יופי, אני שמחה שאישרת לי את זה." אמרה בציניות ופנתה ללכת עם ג'ק. וויל התיישב על החול. "אני הולכת לסייר באי." אמרה ג'ני. "ג'ק! תפוס!!" רוקסן זרקה אל ג'ק ממעלה עץ הקוקוסים, קוקוס גדול במיוחד. "ווהו! את בהחלט יודעת איך לבחור אותם, הא?" צחק. "הנה עוד אחד!!" זרקה. "תתכונן!!" אמרה, אך לפני שהספיקה לקטוף את הקוקוס, החליקה-ונשארה תלויה על העץ עם הרגליים בלבד. "ג'ק!!!" היא צעקה. "רוקסן!! אני כבר בא!" הוא זרק את הקוקוסים אל הצד. הוא טיפס כמו כלום על העץ הסמוך, ותוך שניות מעטות היה לצידה. תתפסי בי!" "אני לא יכולה!! תתקרב עוד יותר!!", ג'ק התקרב עוד ועוד. "אני אנסה לתפוס אותך!" אמר. "עוד.. טיפה..", "ג'ק ספארו.. זמן לעזוב" היא חייכה אליו בהפוכה, ודחפה אותו מן העץ. ג'ק נפל, אך לא לפני שקלט מה היא מתכננת לעשות, ומשך אותה ביחד. [מה חשבתם?!!? ג'וני המושלם שלי יוותר?!] "אני לא מאמינה עליך#$@#$%$#" צעקה רוקסן. "את התחלת בזה" הוא חייך-בזמן שהיא קפצה עליו נותנת לו אגרופים על הבטן. "ווהו והוו! את די ישירה הא? חשבת שאני עד כדי כך אטום?!" הוא הסתכל עליה. "טוב, לכולנו יש עליות.. ומורדות" הוא חייך-לקח את הקוקוסים והלך. "אני אהיה על החוץ, אם תצטרכי אותי." "טיפש!" מלמלה לעצמה רוקסן. "או ורוק.." חזר ג'ק ונעצר כאשר הבחין ברוקסן נכנסת אל הנהר-אל המפל, אל המים הצלולים. הוא הביט לצידו וראה ציפור יפהפייה-מביטה גם היא לכיוונה של רוקסן. "עופי!" ציווה ג'ק על הציפור והבריח אותה, אבל זה היה רק אז שהוא קלט שהוא הבריח את הציפור הנדירה ביותר באיים הקאריביים-קנדרל תכול הזנב! "לאא!! חזרי!!" הוא צעק. "ג'ק!!!" צעקה רוקסן, מסתירה את עצמה. "מה אתה עושה פה?! חשבתי שהלכת!!!" היא נבהלה. הוא לא התייחס-אלא פשוט החל לרדוף אחר הציפור. "אף אחד לא יבין את האיש הזה...", "תחזרי ציפור קטנה!!" צעק ברקע. היא בדיוק באה לצאת מהמים-כשלפתע תנין הגיע משומקום. 'אוי לא.. זה מה שהיה חסר לי. להאכל ע"י תנין, באי נידח-חצי ערומה!!' חשבה לעצמה. היא הניחה לתנין להתקרב אליה-הוא פתח את פיו.. מתכוון לנעוץ בה את מלתעותיו-כשרוקסן תפסה אגוז קוקוס עצום במיוחד-ודחפה אותו הישר לגרונו. היא החלה לברוח-נתקלת בשיחים-מחפשת את דרכה לחוף, רצה-ללא נודע. היא עצרה, מתנשפת. התנין כבר לא היה בעקבותיה, היא היתה בקרבת הספינה. "אךך ג'ק!!!" ג'ק נתקע בה. "אני רואה שמצבנו לא השתפר, מאז שעזבתי אותך שם?" "פשוט עזוב את זה...אני חוזרת לספינה..". הציפור הקטנה הגיחה משומקום. "ציפור!!" הוא צעק. בתנועה חלקה ומהירה-רוקסן לכדה אותה בידה. "תודה.." הוא חייך, אך עד מהרה.... "אופס" היא חייכה. "פשוט.. חמקה לי מבין האצבעות" אמרה לאחר ששחררה אותה. "חבל.. פעם הבאה יהיה לך יותר מזל. אני חוזרת לספינה... וכדאי שנצא! נמאס לי מהמקום הזה גם ככה." אמרה רוקסן, עדיין חצי ערומה. וויל בהה בה עולה לספינה. "ג'ק..." ג'ני החלה לשאול את דודה, אך הפסיקה כשהבינה שאין טעם.

מרי בל

New member
המשך

שאר הנסיעה, עברה באופן מושלם, מלבד העובדה שג'ק ישב ממורמר-על שלא הצליח לתפוס את הסיכוי שלו להרוויח כסך מהיר בטורטוגה, ומלבד העובדה שוויל וג'ני המשיכו לריב ללא הרף. אני אישית, הייתי משתגעת במקום רוקסן. דונט יו ט'ינק? "אין לכם משהו יותר טוב לעשות, מלבד להתווכח על כל שטות שצצה?!" הטיח בהם ג'ק כשהחלו לריב על שג'ני לקחה לוויל את המזלג בטעות. [אבל גם זה לא בטוח..] רוקסן פרצה לחדר האוכל, הפעם בלבוש מלא, "טורטוגה באופק.. הספקנו מהר מכפי שציפיתי!" ויצאה בסערה. "והפעם תעגני במקום לא כ"כ בולט!" הפציר בה ג'ק. החושך החל לרדת. "טורטוגה חברים. אני מקווה שהיתה לכם נסיעה נעימה." היא חייכה. "בלאדי ציפור.." מלמל ג'ק. "רוקסן.. ", "ג'ק.. תחסוך את זה ממני...הבאתי אותך לטורטוגה-כפי שאמרתי לך מראש.", "אני חושבת שהגיע הזמן שתעזבו.", "אבל חשוך!" אמרה ג'ני. "את לא יכולה לאפשר לנו להעביר את הלילה פה?!" שאלה. "ג'ני, יש לנו לאן ללכת." אמר ג'ק, "זה בסדר. אניהולך לסדר לנו מקום להעביר בו את הלילה" אמר ג'ק-ויצא לכיוון פונדק הסוס המרקד. "כשאני חוזרת.. שניכם-נעלמים!" אמרה רוקסן, נכנסה למחסן וחמקה במהירות החוצה-אל נבכי העיר. לבנתיים.. אי שם בטורטוגה..... *אווירה קריפית* "להתראות מר גיבס!! נתראה מחר." צעק בעל אכסניה קטנה. "לילה טוב" צעק בחזרה גיבס והלך לכיוון האסם. "מר גיבס?" שאל קול מפי דמות שעמדה בצללים. "איי! מי מבקש?", "ידיד!" "איזה מן סוג של ידיד?", "אחד כזה.." הדמות יצאה מהאפלה של הלילה. "שיגרום לך להחמיץ פעימה." הוא התקרב אל גיבס. "מי אתה?! עזוב!! עזוב אותי!! לאאא!" עד מהרה גיבס ואותו האדם, כבר לא נראו. "ג'ק!!! מייט!! בא לבקר לעיתים תכופות, הא?" אמר מגיש המשקאות בפונדק 'הסוס המרקד'. "ובכן, אין לדעת מתי תצטרך עזרה מידידים ישנים." הוא חייך. "הייתי מסתדר לבדי, אבל אתה מבין-מצאתי את אחייניתי.", "מיז ג'ני?!", "אהא!" הנהן ג'ק. "כוס רום בבקשה!.. בעצם... לא משנה" אמר, טון מתקשה בקולו. לפתע, בעודו מחכה לכוס המים, שבאילוץ רב, ובחוסר רצון ביקש-הבחין ברוקסן נכנסת אל הפונדק. "רוק..." הוא בא לצעוק לה, אך משום מה, היא בחרה להמשיך לכיוון המרתף. ג'ק עקב אחריה. מדי פעם, רוקסן הסתכלה אחורנית, כדי לוודא שלא עוקבים אחריה. היא פתחה את דלת המרתף-שם חיכה לה עלם נאה במיוחד. עיניו של ג'ק הצטמצמו. הוא שמע לחשושים. "הצלחת!" נשמע קולו של הבחור מעבר לדלת. "אני חושב שצריך לנקוט באמצעים חדשים.. יש שינוי בתוכניות". 'רוקסן מצאה מישהו?!.. כאן?! בטורטוגה..?! ו. כל כך מהר?!' חשב לעצמו, ופתח את הדלת כדי להיווכח שזה לא נכון, אך שניהם כבר לא היו שם. הם יצאו מהדלת האחורית, מלווים בצחקוקים. ג'ק חזר בסערה אל הבר. "תגיד, קורט, אתה מכיר את הבחור הזה שהיה פה? גבוה, ג'ינג'י.. עיניים ירוקות?", שאל ג'ק. "לא" ענה חד וחלק. "תן לי בקבוק רום!" אמר ג'ק ללא היסוס. "מה את עושה?" שאל וויל כשראה את ג'ני מתרוצצת על הסיפון "אני מארגנת את הספינה כמעין תודה לרוקסן על שהסיעה אותנו" "צריכה עזרה?" הציע וויל "לא תזיק לי" אמרה ג'ני "אם תוכל לארגן פה את החביות" אמרה והמשיכה לסדר את הדברים על הסיפון. "סיימתי" הפטיר וויל אחרי כחצי שעה בה סידר את הארגזים "רק צריך לחתוך את החבל הזה שנייה , זהו אוי לא זה החבל הלא נכון תיזהרי!!!!" הוא צעק כאשר כל החביות התגלגלו לכיוון ג'ני שנרמסה תחתיהם "או או.." הוא רץ לחלץ את ג'ני ששכבה מתחת לחביות. "את בסדר?" שאל בדאגה. "לא תודות לך" ענתה בעצבנות, "טוב אני מצטער! זה לא היה החבל הנכון..." אמר וויל להגנתו, דבר שלא תרם במיוחד-לאור המבט ה"אני רוצה לתלות אותך" שג'ני נעצה בו, ומיד לאחר מכן ירדה אל מתחת לסיפון, לטפל בפציעתה. "..ואז... יריתי בו לאחר שהקללה הוסרה..." התרברב ג'ק בפני אורחת בפונדק. "מעניין" היא צחקקה. "כן. את יודעת-את פשוט אישה יפייפיה?!" החמיא לה ג'ק. "עוד סיבוב רום לכולם, על חשבוני!" אמר ג'ק. "ג'ק!!" אמרה רוקסן, הדי המומה למצוא את ג'ק שיכור, כלוט, שוב. "ידעתי שגם זה היה שקר. כולך שקר אחד גדול.", "א..." התחיל ג'ק-במבט שיכוריסטי. "אני לא שייך לך, כדי שתכתיבי לי חוקים...ב..." הוא שיהק. "אני השקר?! לכי תתרועעי עםהטיפוסים המפוקפקים שלך..לא אכפת לי! סאבי?..", "ובכן, אם לא אכפת לך, למה הזכרת את זה בכלל?!" הטיחה בו. "כי זה בלאדי שקוף איך שאת יוצאת איתו! פעם הבאה, נסי לעשות את זה חשאי!", "פעם הבאה, אל תעקוב אחרי!! יודע מה.. אולי מוטב שתישאר עם ה.. ה.." היא הסתכלה על האישה שלצידו. "הזוג מצופים שלך!!!!!" היא הראתה עם ידיה על החזה של האישה. "סליחה?!", "מה ששמעת! פרוצה.." צעקה ויצאה מהבאר בסערה. "פסס.. היי מייט!" התיישב לצידו של ג'ק טיפוס די מוזר, בסגנון של וויל. "שמעתי את הסיפורים שלך על הפנינה השחורה..." הוא חייך. "או באמת?" "אתה רוצה שנלך לדבר במקום.. פרטי יותר?" אמר לאור ההמולה ההמונית שהתרחשה בפונדק. "לא נראה לי.. סאבי?" הוא חייך אל הגברת. "כן.. ומה אם אגיד לך..." הוא הסתכל לצדדים. "שאני יודע איפה תוכל למצוא, ולהשיב לעצמך.. את הפנינה השחורה?" "אז אני אגיד... הורד מפרשים, סאן".

מרי בל

New member
../images/Emo6.gifאחרון

ג'ני שמעה רחשים מוזרים, מעין צעדים אשר התהלכו מעל הסיפון. "וויל, זה אתה?" צעקה לו. "מה?", "תפסיק לעשות את הרעשים האלו, זה ממש מטריד!!" "אילו רעשים?" שאל, בעודו מסתכל אל המים. "הרעשים ש..", לפתע שמעה ג'ני קולות השתנקות. 'מה לכל ה..' היא החלה לעלות חזרה אל הסיפון, כאשר הבחינה בדמות המכוסה בברדס-חונקת את וויל מאחורה, מנסה בכל כוחה לעלף אותו. היא התקרבה יותר ויותר, מקווה שעיניה מטעות אותה-אך וויל צנח ארצה, והדמות זרקה אותו למים. "לאאאא!!" צרחה, בעודה מרימה בקבוק רום ששכב לתומו על הסיפון, ומנפצת אותו בחוזקה על הדמות בברדס, שטרם הספיקה להסתובב, על מנת לראות את אשר קרה מאחוריה. הדמות התמוטטה על רצפת הסיפון, בעוד ג'ני קפצה למים אחר וויל-מחפשת אחריו במים עיניה חיפשו, חיפשו-הכל חשוך! 'וויל, איפה אתה?!' חשבה בעודה צוללת. עיניה מצאו אותו!! וויל שקע במהירות! היא צללה אחריו-מפחדת לבזבז כל שניה מיותרת. "יוהו יוהו!! רוקסן!!" צעק ג'ק. "אני חייב להגיד לך ש.." אך הוא לא סיים את משפטו ונפל אל מאחורי ארגז גדול ששכב בצד הספינה, לא נראה לעין. היא לבסוף תפסה בידו ומשכה בחוזקה, מעלה, אל פני המים. "וויל!!!" צעקה לו. "תתעורר!!". 'אני חייבת לעשות את זה..', "וויל, אל תעשה את זה!! תתעורר!!" היא העלתה אותו בקושי רב אל הסיפון. מתנשמת ומתנשפת היא קמה, הביטה בו שוכב חסר אונים-ורק אז קלטה שהדמות שניסתה להרוג אותם-כבר לא היתה שם. היא רכנה לעבר וויל והחלה להנשים אותו. "תתעורר!!" אמרה מפעם לפעם, כאשר פסקה לראות אם הוא מגיב. היא לחצה על חזהו, אבל כלום. "וויל!!" צעקה. "קום!!" והחלה להנשים אותו שוב. וויל השתנק וירק מים שחדרו לו, מבוהל מהעובדה שג'ני רוכנת מעליו. "מה קרה פה?! אני .. אני לא זוכר כלום רק שהבטתי אל האופק, לפתע איבדתי את ההכרה, בגלל שמישהו בא מאחורי והחל לחנוק אותי! הוא.. הוא היה חזק", "הוא?", "אני חושב, לאישה אין כוח כזה.. לפחות לא לאישה שפגשתי.." אמר, מנסה להבין מה קרה לו. "את..? את ..הצלת אותי?", "כן.. מה קרה, עכשיו תתבע אותי בטענה שהסתדרת?", "לא.. כלומר.. הייתי יכול להסתדר!" הוא התעשת. "שיהיה..אני צריכה לייבש את הבגדים! כולי ספוגה!!" היא קמה על מנת ללכת, אבל נמשכה ארצה ע"י וויל. "למה הצלת אותי?", "כי עד כמה שאני שונאת אותך, אני לא אוכל לראות הרג של בן אדם ולשבת בחיבוק ידיים!" אמרה לו בהחלטיות. "הייתי מסתדר טוב בלעדייך, את ידעת את זה!", "אוי, אז סליחה ב.." היא לא סיימה את המשפט, ווויל תפס אותה ונישק אותה. היא השתחרהה מאחיזתו. "מה אתה חושב שאתה עושה??!" היא סטרה לו בכל הכוח שהיא הצליחה לאגור, וברחה אל מתחת לסיפון. הוא עמד כמה דקות במבט המום מנסה לשחזר מה הכה בו, מלבד הסטירה המצלצלת של ג'ני, "התפגרת?!" אמר לעצמו כשהוא ממהר אחריה. הוא הבחין שבחדרה יש אור דלוק, הוא היה חייב להבהיר את מה שקרה עכשיו. הוא לא עשה את זה בכוונה.. נכון? [אולי.. ואולי לא :] "ג'ני, רציתי שנבהיר..!", "אההההההההההה" היא צרחה למראה וויל שעמד בפתח הדלת, המום-לאחר שהבחין בג'ני שהסירה את חולצתה. "צא מכאן!!", "מצטער! לא ראיתי כלום, באמת-לא התכוונתי! רציתי שנבהיר את..", "צא!!! דין וחשבון תתן לי אחר כך", היא מיהרה לכסות את פלג גופה העליון עם שמיכת מיטתה. "לא למדת לדפוק?!", "לא למדת לנעול?! להזכירך, זה גם החדר שלי!!", "כן... מסתבר שאתה לא נותן לי לשכוח! אכפת לך לצאת ולתת לי להתלבש?!" הטיחה בו, כולה אדומה. אחוז מעין דיבוק, וויל לא יצא-הוא נשאר במקומו, סוגר את הדלת שמאחוריו, ונועל. "מה אתה עושה?!" נבהלה ג'ני. "את לא הצלת אותי סתם... אני יודע שאת מרגישה משהו כלפי!", "מה פתאום?" היא התרחקה ככל שהוא התקרב, וכמעט מעדה. "תן לי לצאת!!" "למה לי?", "תן לי לצאת... או ש.. או ש..", היא חיפשה משהו שיעזור לה להימלט. החלון היה נעול גם כן 'מה לעשות?!' חשבה לעצמה. "או שאני אשבור עליך את המנורה הזאת!", היא הרימה את העששית, בעוד וויל צוחק. "מה כ"כ מצחיק?!", "תן לי את המפתח!!", "תצטרכי לעבור דרכי קודם כל." הוא חייך. "וויל! אני לא מבינה במה אתה משחק פה!", "אני? פועל לפי הכללים שלך." הוא נישק אותה, ג'ני התנגדה כפי שמקודם. "עזוב אותי, חתיכת מטונף!", אך הוא נישק אותה שוב, "הצילו!!", היא ניסתה לקרוא לעזרה, אך ג'ק ורוקסן יצאו אל העיר. הוא נישק אותה שוב-והיא דחפה אותו מעליה. "וויל!! הרגע ניסו להרוג אותך, תן קצת כבוד-אני אחרי הכל הצלתי אותך!!", "ואין לך מושג.. כמה אני מודה לך". הפעם, ג'ני לא התנגדה לנשיקותיו של וויל. הוא שחרר אותה, "וויל..." היא אמרה בקול חלוש, הביטה בו והיא נישקה אותו הפעם. שניהם נפלו על המיטה-אחד בזרועות השני. [וההמשך כבר ידוע.. ;;;;;] רוקסן עלתה בזעם על הספינה. "'שינוי בתוכניות... תביאי אותו לזה.. לזה...' ארר.. אני לא יכולה עכשיו להשאיר אותו בטורטוגה.. אוף נמאס לי.." מלמלה לעצמה. "כולם עזבו את הספינה כבר..." פלטה אנחה. "עכשיו למצוא את ג'ק..... ומחדש.." הלכה בייאוש. "הה.." היא שמעה אנחת נחירה. "מי זה שם?! ג'ק?! מה אתה עושה פה?" שאלה רוקסן כשראתה אותו מעולף משכרות על הרצפה לא מגיב , היא לקחה דלי מלא מים וזרקה עליו "תתעורר!! איפה וויל וג'ני.. הם...?" שאלה רוקסן בעצבנות "אממ.. אני לא יודע" הוא אמר בעיניים פקוחות למחצה. "אם הלא יוצלח הזה שוב לא....." מלמלה לעצמה. "אני אצטרך לוודא בעצמי..." "חשבתי שאין אף אחד..בטח הדלת שוב נתקעה" אמרה לעצמה, ויצאה אל הסיפון במהרה כדי להגיע אל החלון. היא פתחה אותו בזהירות על מנת לשחרר את הדלת מבפנים. היא הרימה רגל כדי לטפס כשבדיוק עיניה נחו על וויל וג'ני.. במיטה. רוקסן נפלה.

למעלה