הפרק ה-10

er 4ever

New member
הפרק ה-10../images/Emo160.gif../images/Emo44.gif

נדב מציג את שירה ליעל בתור חברתו. נועה שומרת אצלה את רישום העירום של שירה. אדם מלמד את רז לגלוש. יסמין מבלה את הלילה עם גיל לפניי הטיסה שלהם לפריז והוא מסתיר מעטפה במזוודה שלה. תהנו

niranbd

New member
היום היה פרק טווווב!

וואיי אני מריח התמכרות קשה! זו פשוט סידרה מעולה, מצחיקה, כייפית, והמתח היום היה אפילו מתח! מתח, מתח כמו בטלנובלה אמיתית! חחחח

ortalo0o0sh

New member
נ-כ-ו-ן!!

אני חייבת להודות שהסדרה ממש מתפתחת!! וזה ממש ממכר כבר חח ומתחילים להראות טיפה יותר את מקס כל הכבוד..

SeXxy GirL 2

New member
אז באמת יראו יותר את מקס!

ובפרק הבא יראו אותו הרבה.. איזה כייייייףףףףףףף... ככה הפרק ממש יפה! וואי בטח עכשיו ברוריה תוריד לשירה את הציון...!

נוגהה שחרר מעולהה../images/Emo47.gif וחייבת

לציין לטובה גם את בר רפאלי בקטע שדיברה עם לינג
רזז ויסמיןן כאלההה מתוקיםם ביחדדד
אניי מתהה עלל רזז ועלל עומרררר-מושצמיםם כאלההה
פרקקק מעולהה
סיון

Rontzi

New member
אוקי ...

לא ראיתי בערך 4 פרקים כבר... והבנתי הכל... לא היה משהו לא ברור או מסתורי שאני ישאר בשבילו ל4 פרקים הבאים ... בכל מקרה אני יתן לה עוד כמה צ'אנסים ... כי בין לקט של פספסופים וש.ח של מסע עולמי - אין מה באמת לראות בטלווזיה...

Salanit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

וואו, "פיק אפ" פשוט מקסימה, כל פרק משאיר תחושה כיפית
. היום הראו את מקס הרבה סוף סוף, וכשמראים אותו פשוט אי אפשר שלא להדבק למסך כמו מגנט.....
והשחקן שמגלם את רז גם עושה עבודה טובה, אני ממש אוהבת איך שניהם משחקים. מסכנה שירה. אין לי מושג מה היה בין נועה ושירה בצבא ובכל זאת לפי דעתי נועה אכזרית מידי עם כל הניסיונות שלה להשפיל ולהדיח את שירה מעבודתה. איזו פדיחה זו הייתה היום במטוס עם התמונה שלה שנמצאה בעיתון במדור הילדים של הציורים לצביעה .
וכל כדורי הסם שהושלכו לפח על ידי ברוריה......חחח מצפה לאנטבה טיסה מהנה במיוחד

ד י א ט ה

New member
לכי תדעי

פרק קודם אם אני לא טועה, לינג שאלה את נועה מה כבר שירה עשתה לה שהיא שונאת אותה, אז נועה אמרה שהיא דפקה לה את החיים. אני שואלת אם היא מתכוונת דפקה לה תחיים רק בגלל שהיא זלזלה, התנהגה לא טוב בצבא ועשתה שם לנועה את המוות, או שקרה משהו אחר, שבגללו השתמשה נועה במילים 'דפקה לי את החיים'. אז מי יודע, אולי בכל זאת נגלה בהמשך שישנה הצדקה .

freaky111

New member
פיק אפ סידרה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!

פיק אפ סידרה מדהימה אל תורידו אותה מהמסך!!!!!!!!!!!!!!!!

dead like me

New member
ואו! היה פשוט פרק...

ממש טוב! אני התחלתי ליראות את זה מהפרק ה-7 ואני מתבאס על זה שהפסדתי את הפרקים הראשונים... אבל תודה לאלוהים שהמציא שידורים חוזרים!!! :) בכל מקירה זאת סידרה ממש חמוד, מאלה שהם לא כבדות וממש כיף ליראות אותם! העלילה ממש טובה ומעניינת! ישר כוח! ושימשיכו ככה! :)
פיק-אפ רולז!

למעלה