עכשיו השלמתי...../images/Emo44.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif
פרק טוב
אז נתחיל מגולת הכותרת
דפנה
עכשיו הבנו שבעצם אבא שלה ומייק שירתו בצבא ביחד וכל הסיפור הזה עם חברת ההשקעות שלהם... השאלה היא אם מלכתחילה היא ידעה שמייק איכשהו קשור למות אביה... יש לי 2 תיאוריות לגבי מהלכיה של דפנה...
1. דפנה הכירה את מייק, נכנסה לחברה ורק בתקופה האחרונה הבינה שהוא קשור למות אביה וע"כ בא לה הרצון לנקמה. כל רגשות האהבה עפו להם...
2. דפנה ידעה על ה-כ-ל מלכתחילה, חיפשה איך להיצמד אליו למרות שהוא נשוי, הפכה להיות המאהבת שלו ונכנסה לחברה ועוררה סערה בקרב כולם והיא המשיכה לשחק אותה טובה ואוהבת ומתה עליו שבעצם כל הזמן היא רקמה תכנית נקמה בו... כי, אלוהים ישמור, הוא בגיל של האבא שלך
אז מההתחלה חשבתי שהיא באמת סתם עלוקה שמחפשת גבר נשוי עשיר וזקן בשביל לנצל אותו אבל עכשיו נחשף עוד פן שיכול להיות הגיוני מאוד...
2 האופציות יכולות להיות נכונות... מה שכן, עלו לי רגשות רחמים על דפנה. אם האופציה הראשונה נכונה, שבאמת היא ילדה תמימה שגילתה את התמונה לפני כמה ימים, אפשר רק לחבק אותה ולהרגיע אותה... אבל רגע, מתמונה הסקת שמייק אחראי למוות של אבא שלך?!?! אז יופי- אבא שלך הכיר את מייק בצעירותם- מה זה קשור למוות שלו?!
תהיי יותר ברורה... תגלי יותר דברים
הופהלהלהלה...
עידית הכוסית קיבלה את התמונות מהחוקר הפרטי... עכשיו היא חושדת במייק, כמו שכתבתי לפני כמה פרקים- לוקחת איתה את אחיה הסכסכן לוודא את זה כי הוא הכי קרוב ובדרך מניחה למייק את התמונות עם הקפה...
אני לא מאמין שמייק יכחיש היום בערב, אין לו בשביל מה- הנה הוכחות שהוא היה עם דפנה. אבל אם הוא יהיה יותר חכם, הוא יכול להמציא לה סיפור- שכן, היא ראתה את דפנה עובדת בחברה באותו היום בזמן שמייק בהפלגה(!) כבוד לעידית לינוביץ' הביץ'
היא כ"כ רעה שזה מעורר הערצה
"את עוד תיפלי לידיים שלי"
למה דפנה?!?! למה להיות סתומה?! למה לבחור את דין לקמפיין?!
אני מקווה לפחות ששרון תביע התנגדות נחרצת עם הגבות שלה...
כי אחרת אני לא יודע מה אני אעשה לדין... הוא כזה תלוש מהמציאות
סטלן|סיגירה| ערסוואת שחושב שהוא בת הים הקטנה עם סוכה ובירה כל היום...
כמה נקודות שאתם חייבים להסביר לי כי את פרק 6 לא ראיתי לצערי
לא הבנתי למה דניאל גנב לאבא שלו את הפנקס צ'קים... כמובן בשביל לתת לשרון כסף אבל בשביל מה?!
תסבירו לי
הבנתי שאת מייק העיפו מהחברה על טיל בגלל ההימורים שלו, נכון?! מה הוא עשה בדיוק? הימר כספים ששייכים לחברה?! ועכשיו כאילו הביאו את יוני הזה בתור מנכ"ל חדש?! ויפה לעידית ככה מתחנפת אליו...
זהו... קצת מנוחה משחר המעצבנת הזאת
ושרוני ודניאלי חמודים ביחד
הוא יותר מתאים לה מדין...
ונכון שדניאל דומה לאודי מטלנובלה בע"מ?!? או זה רק אני?!
היה אחלה של פרק
הסדרה משתפרת מיום ליום
ואפילו המשחק של יב"ז כבר לא כ"כ נוראי כמו בפרקים הראשונים...
את פרק 8 אני אראה היום בערב ואחריו יבוא סיכום