הפרק שבועי -
מלך השכונה

YaEl 15

New member
הפרק שבועי - ../images/Emo47.gifמלך השכונה../images/Emo47.gif

ממש סליחה על האיחור! לא הייתי בבית... שם הפרק: LIKE HELL" ובעברית- "לעולם לא" מספר הפרק: 8X04 175 בסה"כ התקציר: דאג וקארי המרגישים כל אחד בנפרד שהם לא מספיק פופולריים במקום עבודתם, מטרידים את עמיתיהם מתוך ניסיון מעוות להתחבב עליהם. עוד מידע: http://www.tv.com/the-king-of-queens/sandwiched-out/episode/474990/summary.html הפרק כבר שודר. ש.ח. -- 00:44 תמונה
------------------------->>>>>

always be me mc

New member
יא תמונה מהממת!../images/Emo99.gif

ותודה רבה על התקציר וההשקעה
(זה באמת מחמם את הלב לראות שאכפת לכם מהפורום
) אך לצערי פיספסתי את הפרק(חבל דווקא נשמע מאוד מעניין) אז אני אנסה להקליט היום, לראות מחר בבוקר ולהגיב אחר הצהריים בפורום או שפשוט אני אראה בשבת ואגיב אז
אבל בכל מקרה אני אשמח לשמוע את חוות דעתך על הפרק
שפכי דעותייך
ונדמה לי אני אנעץ את השרשור הזה או משהו כדי שחס וחלילה לא יפול

always be me mc

New member
ועוד משהו שחשוב לי לציין לך:

זה בקשר למה שרווית(CharmingStrawberry
) אמרה. אני גם חושבת שזה רעיון טוב לצרף את התמונות מפרקים ישירות לתוך ההודעה (יענו צירוף קובץ) ולא לתת בתור קישור כי אז אם תצטרכי לפתוח הודעה חדשה ולשלוח כל תמונה בנפרד זה יתן לשרשור נפח.. הבנת? מקווה שכן
אבל בעיקרון את עושה עבודה של מלכה
ומה לעשות באמת לחלק מהסדרות אין סקרין קאפס של פרקים אז במקרה זה, זה בסדר אבל בהאוס אם אפשר כל תמונה הודעה חדשה זה יהיה מצויין(ואם תצטרכי עזרה אני מוכנה לסייע
)

YaEl 15

New member
ראיתי אותו עכשיו ו...

אין לי כ"כ מה להגיב עליו.... פרק נחמד...חחח... דאג חמוד כרגיל
וקארי מפשלת...
קיוויתי שלכם יהיה יותר מה להגיד בנידון... פחח...לא נורא, תמיד יש את הפרק הבא...
ובקשר לתמונות - בשירשור הבא אני כנראה לא יוכל כי אני לא אהיה הרבה בבית בשבת, אבל אני אאמץ את השיטה הזאת, אין שום בעיה...חחח... לילה טוב!

danielle23

New member
פרק חמוד../images/Emo9.gif

קארי קצת ביצ'ית
דאג נשאר שרוט כמובן =] כמו שכתבת, אין הרבה מה לפרט..

always be me mc

New member
קארי קצת ביצ'ית?../images/Emo3.gif

היא הרבה פעמים כזו(או שמנסים להוציא אותה כזו.. וזו גם דרך ראיה על העניין) מתי שהיא מתעמתת עם דאג
אין פרק שהשניים האלה לא רבים, שדאג לא עושה שטויות
ושהיא לא מצליחה להפחיד לפחות קצת עם הטון הכועס שלה חח אולי זה למה קראו לה קארי? כמו הסרט קארי עם הילדה שהלכה לנשף והרגה את כולם בצורה רצחנית? תחשבו על זה חיח ולדעתי כשם שזה לא בסדר שהיא כל הזמן צורחת על דאג אני גם לא חושבת שזה בסדר שהרבה מהזמן מציגים אותה בצורה כזאת שלילית ושטנית במקצת מה דעתכם? בעצם זה נתן לי רעיון לדיון אז שאני אפתח בנפרד או פשוט אשאל פה? (מה דעתך דניאל?
) ושמחה בשביל כל מי שנהנה מהפרק
אני אישית נרדמתי לפני שהשעה הגיעה כך שאני אוכל לראות רק בשבת. אוף

danielle23

New member
../images/Emo45.gif

כתבתי לך כבר למה לא יכולתי לענות מוקדם יותר =/ ויפה שפתחת על זה דיון! אני עכשיו קוראת אותו..

adi love noa

New member
../images/Emo122.gifמגיבה מאוחר...

היה פרק נחמד...היו טובים יותר דאג חמוד כמו תמיד, אני אהבתי את הקטע שהם היום באמצע האגם בסירת פדלים
חוץ מזה פרק נחמד ולא יותר!

למעלה