הפרק שהיה ברמא"ג - תקציר..

חכם ניר

New member
הפרק שהיה ברמא"ג - תקציר..

קודם כל, נתחיל עם הביצ'ית הגדולה ביותר שנולדה ומורתן הרוחנית, עידית לינוביץ'. היא גילתה ביצ'יות נועזת ללא בושה כשהיא החליטה לנסוע לאילת עם אילן ולא טלי ואף שיחדה את הבייביסיטר לנסוע ללונדון ואף פעם לא לחזור. עידית ממש דרכה על טלי. סליחה, גברת לינוביץ', אבל עם כל הכבוד ויש כבוד לזה שאת רוצה שטלי תתמסר לעבודה ולא רק תבלה עם עודד, את לא צריכה לדרוך עליה רק כדי שבשבילך העניינים יסתדרו ותיסעי עם אילן לאילת. מייק היה לא בסדר בזה שהוא התערב בחייה של יסמין בצורה בוטה מדי. מייק הוא אבא אוהב ודואג אבל הפעם עבר כל גבול אפשרי כשזה ביקש שבתו תפסיק לעבוד. אני יכול להבין אותו שילדה בגילה צריכה ללמוד אבל לפטר אותה מאחורי גבה ולהעמיד פני תמים כבר לא עובד עלי. מילא בימי דפנה והתמכרותו להימורים, אבל הוא ממשיך כל פעם מחדש ולא לומד להיות כנה וגלוי. שרון נמצאת בדילמה ממש קשה. אפשר להבין. שתי הבחורים בהחלט מתאימים לה והיא לא יודעת במי לבחור, רק חבל שהיא לא משתפת את תומר בעניינים האלה ושומרת את זה לעצמה כדי שלא ישלה את עצמו למקרה ותבחר בנמרוד. אמיר הראה את פרצופו האמיתי כמו תמיד אבל מצחיק היה לראות אותו משחק אותה כנוע ומסכן כאילו שהחניקות והאלימות שהפגין כלפי איריס לא קרו. העיקר שליאון היה בדיוק בזמן ובמקום כדי להביא לידי הלשכה המשפטית של החברה את החוזה ובדק במה מדובר.

mary lou

New member
לא ראיתי את הפרק

אתה יכול בבקשה לפרט על החלק האחרון? אני מקווה שאני אצליח לראות מחר את השידור החוזר...

חכם ניר

New member
בבקשה...

איריס הייתה בחוף הים ואמיר צלצל אליה לשם. הוא ניסה לשכנע אותה שלא תנתק כי רק הוא יכול לקדם אותה בתור דוגמנית והיא עמדה על שלה שהיא אינה מעוניינת. הוא ממש שיחק אותה מתחנן וכנוע, ביקש להיפגש כדי להביע את התנצלותו והיא כל הזמן חזרה בתוקף שהיא אינה מעוניינת לראות אותו ולשמוע אותו. היה גם המשך נוסף שגיא הציע לרונה שבני ישמש כעו"ד בתור כיסוי החוב לאביה. בני ממש לא הבין מאיפה הרעיון הזה צץ ואף היה ממש מבועת, אבל גיא השתיק אותו כל הזמן ורונה מצידה אמרה שתתייעץ עם אביה ולאחר מכן הם יודיעו לו על ההחלטה אותה יקבלו.

mary lou

New member
תנקס:)

אבל מה היה עם אמיר? ז"א, על מה הוא התנצל? (פספסתי יותר מדי פרקים בזמן האחרון)

חכם ניר

New member
אמיר התנצל כי הוא ניצל את איריס.

הוא החתים אותה ועוד דוגמניות על חוזה לא חוקי שבזכות ליאון איריס הבינה עם מי היא מתעסקת. היא דיגמנה קודם ועשתה את זה אבל לא עם כזה רצון וקלטה שטעתה.

למעלה