הפרק שהיה היום בסטאר...

shanyz

New member
הפרק שהיה היום בסטאר...

נראה לי שזו הפעם ה-4 שאני רואה אותו.. הוא ממש פרק יפה! אני ממש אוהבת את הקטע בסוף שזינה וואריה נלחמות.. ואיזה חמוד ארס..
בקטע שהיא אמרה לו כזה שהיא יכולה להריח אותו... ואז הוא התחיל לקפץ בהתלהבות ולהגיד לה כל מיני דברים ובסוף היא אומרת לה שבסופו של דבר העקרב (!?!?) טבע.. הוא כזה התבאס.. חמוד
גבריאל הייתה ממש חמדוה שהיא הלכה להילחם נגד ואריה! איזה מאמי!!! ואיב ממש מעצבנת.. אבל היא נראית מזה טוב! אני מתה על התלבושת הזאת שהיא לובשת!! זהו שנה הבאה אם אני ארזה אני מתחפשת לזה! כאילו, עם התלבושת שלה

gabrielle

New member
לא חושבת שכדאי לך...../images/Emo4.gif

ז"א אף אחד לא יזהה אותך... כי מי מכיר את איב בכלל?? והפרק... פרק מאוד יפה, לדעתי יש שם את אחד הקרבות היותר יפים בסידרה ( בין זינה לואריה בייחוד הקטע עם התמונה ששמת שני ) , אם לא הקרב היפה ביותר. תראו איזה חמודות הן מאחורי הקלעים... תראו איך רנה צוחקת!!!!* נמסה *

shanyz

New member
חהה איזה חמודה!!

למה יש עליה אבל שמיכה? הם לא באצע צילומים? יווו יש לך עוד תמונות מאחורי הקלעים? גם הקרב בין גבריאל לואריה היה יפה.. כאילו, אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי ת'פרק הייתי בטוחה שזינה תגיד לגבריאל שהיא יותר חזקה ממנה ושאין לה סיכוי נגדה ואז גבריאל תעלב.. אבל היא לא אמרה לה, וטוב שכך
גבריאל נלחמה בה טוב.. היא יכלה קצת יותר.. כי היה קטע שהיא תפסה אותה על הרצפה וארמה לה שהיא לא רוצה לעשות את זה.. ואז ואריה העיפה אותה. אם זו הייתה קליסטו נניח היא כבר הייתה גומרת אותה!!!!
גבריאל נראתה טוב היום! מממ...

gabrielle

New member
הם בחזרות... וקר לה...../images/Emo9.gif

יש לי המון מאחורי הקלעים... אפשר לארגן איזה שרשור או משהו... בעצם, יש גלריה מאחורי הקלעים בפורום...

shanyz

New member
כן אני ידועת שיש גלריה בפורום

אבל את כל התמונות שיש שם כבר יש לי. אבל נניח זו שאת שמת, אותה לא היה בגלריית הפורום.. אז.. אפשר שאולי נעשה שרשור את מאחורי הקלעים שלא נמצא בגלריית הפורום?

*neta*

New member
כלומר אתם רוצים לעדכן את הגלריות?

אין בעיה. אתם יודעים מה לעשות..

האמת...

אני לא יודעת מה לעשות
לשרשר פה תמונות? לשלוח לך או לשירי לאי מייל? מה לעשות?? אני חסרת אונים!!
<אני מושפעת ממחזה שקראתי כל הלילה...>

*neta*

New member
טוב, מסתבר שאתם לא יודעים מה לעשות

אז אתן יכולות להעלות לכאן, ולשלוח לנו לאי-מייל. או רק לשלוח לנו לאי-מייל.

טוב, אז מכיוון שאין לי כוח לפתוח

את התוכנה של המייל...ואם אני כבר *במקרה* כאן... מתוך Hooves and Harlots - רנה נראית כאן ממש קטנה
יש תמונה דומה לזאת שגלריה, אבל זאת שונה...

shanyz

New member
הן כאלה מתוקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גבריאל וגם זינה נראות כאלה קטנות!! בעצם, זינה נראית צעירה יותר.. גבריאל ממש נראית פיצית!! אני הכי אהבתי אותה ככה!!! בעונותה ראשוננות- תמימה וקטנה

Legacy

איך לעזאזל היא מצליחה לעשות את זה??
אני בעמידה לא מצליחה!! מעניין על מה לוסי חושבת...

The Abyss

לא שמתי לב אם יש אותה בגלריה... רנה נראית די מאושרת כאן, אתן לא חושבות?

gabrielle

New member
דווקא לי היא ניראת מאוד סובלת...../images/Emo10.gif

יאללה נראה מה יש לי לחדש... אין לי כוח לבדוק- בטח אני אשים תמונות שיש כבר בגלריה... ואולי לא... בכל אופן תהנו:)

למעלה