הפרק שהיה היום ב- "ביפ" !!!

Benjemin

New member
הפרק שהיה היום ב- "ביפ" !!!

חברים יקרים, אני בדרך- כלל לא צופה בערוץ "ביפ" אבל אני ממש נהנה לראות ב- 14:30 את "זינה, הנסיכה הלוחמת" ולהיזכר בפרקים היפים והישנים ביותר מן העונה השנייה, במיוחד התגעגעתי ל- "שובה של קלייסטו" מלפני שבוע והיום לפרק עם ואלאסקה . הפרק שגבריאל הופכת ל-
מלכת האמזונות
, וואלאסקה המרושעת מעוניינת בכתר המלכות לעצמה . התגעגעתי בנוסף לאפיני, ולאוטוליקוס ; איך לא
כל החברייה הידועה
. קטעי- הלחימה של זינה (או יותר נכון של אוטוליקוס
) היו מצחיקים למדי, ואוטליקוס שיחק תפקיד מצוין כ- "בעל פיצול אישיות" שזינה משתלטת על גופתו . אני ממש מחכה לפרק הבא
: שואלאסקה הופכת לאלה בזכות חתיכה נוספת שנפלה מן האימברוזה, מאכל האלים . ואיכשהו אני זוכר שקליסטו נכנסת לתמונה, כשואלאסקה מנסה לחפש אחר גבריאל, אם אני לא טועה . תגידו לי אם אני טועה : הקטע שזינה, גבריאל וקליסטו מתחבאות מאחורי הסלעים . קליסטו מתפרצת גונבת לזינה את הצ´אקרם ומדברת עם ואלאסקה . כשזינה נלחמת עם ואלאסקה לאחר ששמעה את פעימות- ליבה של גבריאל . גבריאל חושבת שקליסטו עומדת לתקוף את זינה אך היא עוזרת לזינה, בזמן שגבריאל צועקת לואלאסקה : "Over Here ..." והיא מנסה לפגוע בה עם כישוריה האלוהיים עד שהאבנים נופלות עליה ומעקבות אותה . תזכירו לי איך קליסטו נכנסת לתמונה הזאת ??? בן !

זינה מבקשת עזרה מקליסטו

כדי להביס את וואלסקה בגלל שקליסטו היא בת-אלמוות, ובתמורה לכך זינה הציעה לה אמברוזיה.

Benjemin

New member
אה נכון ...

אני גם קראתי כדי לזכור ב- xena. com בעונה השנייה בכדי לזכור, אבל תודה בכל אופן ! בן .

yana4ka

New member
וגם בפרק הזה הייתה ../images/Emo25.gif...

דרך הגוף של אוטוליקוס...

LLRO

New member
אני מתה על הפרק הזה!

ראיתי אותו בערך עשרים ואחד מיליון פעם ואני יודעת אותו בעל פה (אני לא צוחקת. אני באמת יודעת אותו בעל פה) לפי דעתי זה אחד הפרקים הטובים ביותר בהיסטוריה של זינה.

למעלה