הפרק שהיה היום היה קצת מוזר......

הפרק שהיה היום היה קצת מוזר......

הרי איך זה שהם גלשו 12 שנים לאחור ? הרי הם צריכים לנסוע ליקומים מקבילים ולא לנסוע לתקופת העבר שקווין היה ילד. ועוד משהו הרי לפני איזה שבוע שהיה איזה פרק שהזמן נע לאחור אז קווין התערב ושינה את העתיד וגרם לכך שהעולם יחרב , ובפרק הזה קווין גם התערב ושינה קצת את העתיד בכך שהוא גרם לקווין הצעיר לילמוד להשתמש בהגנה עצמית עם הכוח בידיים שלו , ולא עם המקל של הבייסבול ובכך מנע מאיזה ילד בריון להיות נכה , והעולם לא נחרב , למה?

Burger4

New member
הם לא חזרו בזמן..

עניין מדעי כאילו בעולם הזה הזמן התקדם לאט יותר, משהו כזה... אני בטוח שמישהו אחר יוכל לכתוב בדיוק איך ארטורו הסביר את זה

noname202

New member
לפי ההסבר של ארטורו, הם לא חזרו בזמ

ן, אלא שהם הגיעו לעולם שבו כדור הארץ מסתובב מהר יותר על הציר שלו - ולכן מושג ה"יממה" וה"שנה" הם שונים - כלומר, נוצר פיגור של 12 שנים מעולם הבית שלנו... בכל אופן - בעולם הזה, קווין לא שינה את העתיד - מכיוון שאין פה חזרה בזמן. הוא לא שינה את העתיד כי זה לא העולם שלו - שם הדבר עוד לא התרחש, וזה יקום מקביל.

shades of blue

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לו היית קורא את הקישורים בהודעה הקודמת שלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=90278854 היית יודע שעולמות מקבילים פותרים את כל הפרדוקסים של חזרה בזמן כי החזרה היא לא באותו העולם אלא בעולם אחר. בפרק שבו הזמן זורם לכיוון אחר הם פשוט בלבלו את עצמם, זה הכל.

Fairywitch

New member
לא ראיתי את הפרק הזה מעולם.

לא הייתי בבית- מזל שכיוונתי וידאו להקליט. אראה בהמשך

Fairywitch

New member
ראיתי../images/Emo70.gif וואו, איזה יופי של פרק../images/Emo70.gif

קווין היה ענק
מעניין אם המורה הבינה בסוף מי הוא

למעלה