הפרק שהיה היום

crusher

New member
הפרק שהיה היום ../images/Emo41.gif

לא הבנתי כלום!!!! מישהו מוכן להגיב ולהסביר לי מה בדיוק הלך פה היום... מה קרה בפרק הזה??? ממש לא הבנתי את כל הפרק... בכל מקרה הוא נראה/נשמע מאד מעניין...

Benjemin

New member
הסבר ותגובה על "Friend in Need" ../images/Emo70.gif

Crusher וכל שאר החברים,
אני חייב לציין כי שני הפרקים האלו (לעומת, סידרת הפרקים האחרונה שהייתה במעט מאכזבת ...) מאוד הוכיחה את עצמה לטובה, וניתן לסכם כי זהו נושא, תוכן ופרק מצוין כדי לגמור את "זינה, הנסיכה הלוחמת" -
לנצח
[
הסבר הפרק : זינה וגבריאל בתחילת הפרק דיברו על עתידן, עד שגבר יפני פנה אל זינה לעזרה וביקש ממנה להגיע ליפן . במהלך הנסיעה ליפן, זינה מספרת לגבריאל על Akemi נערה יפנית שהייתה לשיפחה . סיפורה של זינה מחזיר אותנו לעברה עם בוראיס ששם היא חטפה את Akemi מאדון מרושע שהכה אותה . במהלך הנסיעות של זינה ובוראיס, זינה לימדה את תלמידתה היפנית את דרכי- הלוחמה, ובדרכם לסבה של Akemi שבירך "מן המתים" את Akemi וזינה לגנוב חרב שתעזור להן בהמשך דרכם . בהגיעם לביתה של Akemi, הנערה משתמשת ב- "צביטה של זינה" לאביה כדי לנקום בו אחר כל השנים שגרם לה, לאחיה ואחיותיה ואף גם אימה לסבול מסיבה מסוימת . Akemi הורגת את עצמה ומבקשת מזינה לשים את עפרה של Akemi לצד משפחתה . במהלך המסע, יפנים רבים תוקפים את זינה כדי שהעפר לא יועבר למשפחה ועפרה של Akemi מתפזר ברחובות . עקב האכזבה שזינה ספגה, היא שרפה את בתיהם של אנשים חסרי- פשע והרגה אלפי יפנים . כשסיפורה של זינה נגמר, היא הבטיחה כי מעשה זה הייתה טעות והיא השתנתה . בסוף הפרק, זינה גבריאל והצבא היפני מתכונן למתקפה של אל החושך, Yodishi . בפרק הבא, (שיהיה הפרק האחרון) תתבצע המתקפה .
הנה הגירסה באנגלית : A Friend in Need - Part 1 Xena and Gabrielle were talking about their future at their campsite when a young monk named Kenji approached them. He informed that Xena needed to go to Japan at the request of a ghost named Akemi. On their voyage to the East, Xena disclosed her past involving Akemi. According to Xena, she and Borias had kidnapped Akemi from an evil man, and she was grateful to them. Xena taught her the ways of a warrior, including the pinch. Xena and Akemi traveled through Japan to find Akemi´s father, Yodoshi, but they stopped to pay respects to her grandfather, and to obtain a sacred kitana. When they reached Akemi´s father, Akemi used the pinch to kill him because he was evil. She then asked Xena to kill her with the sacred blade and bring her ashes to Higuchi. Xena agreed to do so after Akemi mortally wounded herself. After Xena told Gabrielle of her past, the two disembarked from the boat and swam ashore to Higuchi, which was being attacked with fire balls. The two used a series of dazzling acrobatics to punch a hole into a water tower to douse the burning city. After they saved the city, the resident ghost killer told Xena that while she saved the city this time, she could never atone for killing 40,000 innocent inhabitants of it. Xena was unaware, but when she ventured to the city to return Akemi´s ashes, she had started a fire that destroyed the village. She knew that she had to atone for her past. The next morning, Xena showed Gabrielle the pinch. Also, the ghost killer told Xena that he had the power to kill Yodoshi, who had become an evil spirit, but he could not get close enough to the demon, only another ghost could. Xena and Gabrielle prepared for war as armies led by the lord of the dark land, Yodoshi, gathered on the horizons. - Submitted by RiverStyxx
מה דעתי ... אני חושב שזה היה פרק מצוין
הפרק היה בעל תוכן, עיניין והיסטוריה . הפרק היה מעניין ומסקרן ביותר שהרכיב כמו הפרקים מן העונה השלישית והרביעית שהתרחשו בסין עם La Ma ו- Ming- Tien היסטוריה רבת- עוצמה ששילבו (עוד פעם ...) את נושא המורה, התלמיד והצער והסבל שנגרם מתוך אובדן מסוים . בכל פעם מחדש שמתרחש פרק מסוים המשלב סיפור על סיפור כמו בפרק זה, שלבסוף התנגש (ההתנגשות בפרק זה התרחש כשהן הצילו את העיירה מן האש !) אני כל- כך נהנתי מן הפרק
בן
Such a Pretty Day for a Blood- Bath

../images/Emo58.gifבהודעה למעלה וגם פה...

אני ממש לא אהבתי את הפרק. אני אפילו שנאתי אותו. מאוד שנאתי אותו. הקטע של ה-40 אלף אנשים שזינה הרגה היה מאוד לא אמין...זינה לא הרגה אותם בכוונה! חוץ מזה שהם ניסו להרוג אותה והיא רק הגנה על עצמה, היא גם הייתה שיכורה, והיא לא עברה בית בית ושרפה שם את כולם, הרוח גרמה לשריפה להתפשט וזה מה שהרג את כולם...זינה לא אשמה בזה! אוף!! אני אחנוק מישהו היום! אני לא רוצה בכלל לחשוב על מה יהיה בפרק של שבוע הבא... *הולכת לעשות מקלחת של מים קפואים*

עוד משהו שלא הבנתי...../images/Emo58.gif

זינה לימדה את גביאל את ה"פינץ´" - היא לא עשתה את זה כבר בפרק The Haunting of Amphipolis? משהו שכן אהבתי בפרק - זינה הרעה והקרבות! את זינה הרעה תמיד אהבתי...יש לה מן ניצוץ כזה בעיניים...

shiri_b

New member
../images/Emo58.gif לא.........

היא לימדה את גבריאל לשחרר את הפינץ´....... לא לתת אותה.

אני חושבת שכן...

היא הראתה לה איפה ללחוץ וכדי לתת את הפינץ´ ולשחרר אותה צריך ללחוץ על אותה נקודה...לא?

בקשר לפרק ../images/Emo58.gif ל-FIN

זו פעם שניה שאני רואה אותו, ובכלל לא התכוונתי לראות אותו היום, אבל משהו גרם לי כן לעשות את זה. ובצפיה שניה זה אפילו יותר מרגש. וגם הפעם, בכיתי כשזינה אמרה לגבריאל את הקטע עם השלושים שניות. אני חושבת שזו אחת הסצנות הכי מרגשות אי פעם. כמובן, היה כיף לראות את זינה הרעה שוב, ואת בוריאס. והיה מעניין לראות שלמרות כל הפוזה שלה, גם אז היא היתה מסוגלת לאהוב וכמובן שכשהיא כבר אוהבת, מה שלא קורה לעיתים קרובות, זה בעוצמות מאד חזקות. וכן, גם אני חושבת שהקטע עם ה-40,000 היה טפשי.

niv_204

New member
../images/Emo58.gifשמתם לב שקיצצו את 2 השניות

שמראים בהן איך היא קיבלה את הצלקת המפורסמת..

מוגי13

New member
יפנים זה לא!

בודהיסטים-נזירים זה כן! אחרי ש-קאמי הרגה את עצמה יותר נכון דקרה את עצמה היא ביקשה מזינה שתערוף את ראשה. ותשרף אותה ותפזר אותה בקרב משפחתה. יש איזה היסטוריה לחרב המסוימת שהיא גנבה/לקחה.. כנראה נבין בחלק השני. והאם שמתם לב שזינה ´הישנה´ כשהיא מתאבלת על מותה של קאמיוהולכת עם האפר בידיה.. האם לא שמתם לב ל-ש-י-ע-ר ה-ק-צ-ר!!!!! היא ממש קצצה אותו. וגם היה משהו בדבר גבריאל כשהיא נדהמה כאשר זינה לימדה את קאמי ´נקודות לחץ´ (באלי לקרוא לזה כך) ובצדק!!! פרק טוב. ויותר משאר הפרקים. עוד כמה פרקים נשארו?? יום טוב לכם. אורית

xena son

New member
בואי אני יסביר לך!!!

זה היה פרק רגיל שאחד מנסה למוצא מישהו קשה להריגה שיהיה אתגר קשה ושיהיה בדיוק כמוהו הוא היה מטורף והוא רצה להילחם בזינה כי הוא חיכה הרבה מאוד זמן למישהו כזה. הינה תקציר: זינה הופכת לקורבן מושלם עבור הנסיך המטורף מורלוך שנימצא במסע הרג אכזרי של אמזונות, בשל רצונו החולני למצוא יריב ראוי.

niv_204

New member
ל-xena son

1. ההודעה שלך לא בפתיל הנכון. 2. זה לא "יסביר" אלא "אסביר" (אם התכוונת לעצמך ולא למישהו אחר כמובן).

niv_204

New member
ובבקשה תעשה הגהה קצרה על

ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן לפורום..

xena son

New member
למה את עצבנית?

את ביקשת שמישהו יסביר לך. עם פגעתי בך אני מצטער. ביייי

niv_204

New member
זאת לא אני שביקשה הסבר אבל אין

לי שום בעיה עם הסבר. מה שאני מבקשת ממך ומשאר חברי הפורום זה לקרוא את ההודעות ששמים לפני שלוחצים על "שלח" כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות כתיב, ניסוח וכו´. קורה שעושים טעויות זה נכון, אבל אם אפשר למנוע אותן אז עדיף..

יש גם אופציה של "תצוגה מקדימה"

שמאפשרת לכם לקרוא את ההודעה כפי שהיא תראה לפני השליחה עצמה.

ooo give me gine me!!!../images/Emo98.gif

אוי זה כזה יפה שהיא אמרה את זה אחרי שמישהו שבר לה את החרב. הסבירו פה יפה מאד את הפרק אבל למי שלא הבין כלום יכול גם לחקות ליראות את הפרק בערוץ 10 יש משהו שלא הבנתי בכל זאת... למה כשזינה הייתה שיכורה, היא הייתה עם שיער קצר ופצועה??? פרק מרגש ומהמם!!!!

Benjemin

New member
הסבר ותגובה ל- "Friend in Need" ../images/Emo70.gif

Crusher וכל שאר החברים,
אני חייב לציין כי שני הפרקים האלו (לעומת, סידרת הפרקים האחרונה שהייתה במעט מאכזבת ...) מאוד הוכיחה את עצמה לטובה, וניתן לסכם כי זהו נושא, תוכן ופרק מצוין כדי לגמור את "זינה, הנסיכה הלוחמת" - לנצח
הסבר הפרק : זינה וגבריאל בתחילת הפרק דיברו על עתידן, עד שגבר יפני פנה אל זינה לעזרה וביקש ממנה להגיע ליפן . במהלך הנסיעה ליפן, זינה מספרת לגבריאל על Akemi נערה יפנית שהייתה לשיפחה . סיפורה של זינה מחזיר אותנו לעברה עם בוראיס ששם היא חטפה את Akemi מאדון מרושע שהכה אותה . במהלך הנסיעות של זינה ובוראיס, זינה לימדה את תלמידתה היפנית את דרכי- הלוחמה, ובדרכם לסבה של Akemi שבירך "מן המתים" את Akemi וזינה לגנוב חרב שתעזור להן בהמשך דרכם . בהגיעם לביתה של Akemi, הנערה משתמשת ב- "צביטה של זינה" לאביה כדי לנקום בו אחר כל השנים שגרם לה, לאחיה ואחיותיה ואף גם אימה לסבול מסיבה מסוימת . Akemi הורגת את עצמה ומבקשת מזינה לשים את עפרה של Akemi לצד משפחתה . במהלך המסע, יפנים רבים תוקפים את זינה כדי שהעפר לא יועבר למשפחה ועפרה של Akemi מתפזר ברחובות . עקב האכזבה שזינה ספגה, היא שרפה את בתיהם של אנשים חסרי- פשע והרגה אלפי יפנים . כשסיפורה של זינה נגמר, היא הבטיחה כי מעשה זה הייתה טעות והיא השתנתה . בסוף הפרק, זינה גבריאל והצבא היפני מתכונן למתקפה של אל החושך, Yodishi . בפרק הבא, (שיהיה הפרק האחרון) תתבצע המתקפה .
הנה הגירסה באנגלית : A Friend in Need - Part 1 Xena and Gabrielle were talking about their future at their campsite when a young monk named Kenji approached them. He informed that Xena needed to go to Japan at the request of a ghost named Akemi. On their voyage to the East, Xena disclosed her past involving Akemi. According to Xena, she and Borias had kidnapped Akemi from an evil man, and she was grateful to them. Xena taught her the ways of a warrior, including the pinch. Xena and Akemi traveled through Japan to find Akemi´s father, Yodoshi, but they stopped to pay respects to her grandfather, and to obtain a sacred kitana. When they reached Akemi´s father, Akemi used the pinch to kill him because he was evil. She then asked Xena to kill her with the sacred blade and bring her ashes to Higuchi. Xena agreed to do so after Akemi mortally wounded herself. After Xena told Gabrielle of her past, the two disembarked from the boat and swam ashore to Higuchi, which was being attacked with fire balls. The two used a series of dazzling acrobatics to punch a hole into a water tower to douse the burning city. After they saved the city, the resident ghost killer told Xena that while she saved the city this time, she could never atone for killing 40,000 innocent inhabitants of it. Xena was unaware, but when she ventured to the city to return Akemi´s ashes, she had started a fire that destroyed the village. She knew that she had to atone for her past. The next morning, Xena showed Gabrielle the pinch. Also, the ghost killer told Xena that he had the power to kill Yodoshi, who had become an evil spirit, but he could not get close enough to the demon, only another ghost could. Xena and Gabrielle prepared for war as armies led by the lord of the dark land, Yodoshi, gathered on the horizons. - Submitted by RiverStyxx
מה דעתי ... אני חושב שזה היה פרק מצוין הפרק היה בעל תוכן, עיניין והיסטוריה . הפרק היה מעניין ומסקרן ביותר שהרכיב כמו הפרקים מן העונה השלישית והרביעית שהתרחשו בסין עם La Ma ו- Ming- Tien היסטוריה רבת- עוצמה ששילבו (עוד פעם ...) את נושא המורה, התלמיד והצער והסבל שנגרם מתוך אובדן מסוים . בכל פעם מחדש שמתרחש פרק מסוים המשלב סיפור על סיפור כמו בפרק זה, שלבסוף התנגש (ההתנגשות בפרק זה התרחש כשהן הצילו את העיירה מן האש !) אני כל- כך נהנתי מן הפרק
בן
Such a Pretty Day for a Blood- Bath

למעלה