הפרק שהיה היום...

shanyz

New member
הפרק שהיה היום...

אממ זה היה פרק נחמד.. בגדול היה פרק קצת מעצבן....אני לא יודעת, לא היו ממש קרבות מעניינים לדעתי זה בין הפרקים הפחות מוצלחים (לדעתי..) למרות זאת היו כמה קטעים שדווקה אהבתי, כמו הקטע שהחמור מגיב לשריקות, אז שם צקחתי קצת שהיא אמרה שזה כמו עם ארגו...=) וגם הקטע בסוף, שזינה נתנה לה מתנה, זה היה יפה מצידה.. אהה וגם לא מזמן הזכירו פה שפתאום אנשים כאילו "מחפשים" רמזים בין השורות על היחסים של זינה וגבריאל, והיה קטע שזינה אמרה ממש בסוף : "את המתנה שלי.." אז כבר התחלתי לפרש את זה...=) בכלליות היו פרקים יותר יפים לדעתי... אגב בתמונה, שימו לב איך החצאית גדולה עליה...=) חההה היא די רזתה מאז שהיא התחילה את הסדרה...

gabrielle

New member
אין מה לפרש...

זינה פשוט מראה לגבריאל כמה חשוב לה שהיא נמצאת איתה ושהיא לא צריכה להוכיח את הערכה שיש לה לזינה במתנה מסויימת כי בשבילה גבי היא המתנה הכי טובה שהיא יכלה לקבל. לעומת זאת , ( לדעתי ) - זינה הביאה לגבי מתנה כי היו המון מקרים שבהם היא לא התייחסה לגבריאל כמו שצריך ( זלזול, התנשאות, חוסר הערכה וכו´ ) ולכן, היא נתנה לה מתנה מרגשת- אולי כדי להוכיח לה, שכן מעריכים אותה. מגיע לה.

ברודי

New member
Here She Comes, Miss Amphipolis../images/Emo41.gif

אתם ראיתם את זה??? -=לא את הבגד הנוראי של גבריאל. להשמיד את המלבישה=- מממ... טוב מתחיל להימאס לי מהסאב אבל חחח כשהמיס עולם (Miss Known World- שבר אותי מצחוק) נישקה את זינה וגבריאל דפקה כ-ז-ה מבט!!!! היא גם לא ידעה שזה בן ולא בת כי אחרי זה היא שואלת אותה: Gabrielle: "So, Miss Known World is a man?" Xena: "Yup." ונוסיף את ההמשך של זה: Gabrielle: "Kinda funny, huh?" Xena: "Why? Beauty is beauty." Gabrielle: "And peace is peace." Xena: "Are you going to write about this?" Gabrielle: "Oh yeah. I was thinking about calling it Queen for a --" Xena: "Gabrielle..." Gabrielle: "What a Drag --" Xena: "Gabrielle!" Gabrielle: "Ok, ok..." (שימו לב לבדיחה המשעשעת עם הדראג קווין). ועוד ציטוט ששלט בפרק: (של זינה) OK. Are we having fun yet? Oops! Don’t hate me ‘cause I’m beautiful.”

gabrielle

New member
היא דפקה מבט כזה כי...

זינה התנשקה עם אישה!!! - ובצורה דיי טבעית - זה ניראה לה קצת מוזר! ( רק אחר כך כמו שאמרת היא גילתה שזה גבר ) לא מוזר?!?!

shanyz

New member
אתן יכולות לשים בבקשה תמונה של

זינה עם התלבושת של איך שהיא נראתה.. וגם אולי אם יש תמונה של כל ה"מעומדות" בתחרות... תודה =)

ברודי

New member
אני חשבתי על זה...

והרשתי לעצמי לפרש את זה בדרך הכי סאברית שיש!

shanyz

New member
איזה פרק יפה...

ממש אהבתי את הפרק.. למרות שלא היה הרבה לחימה וזה, אבל ממש אהבתי אתה הרעיון של הפרק. והמבטא שגבריאל עשתה! פחח איזה חמודה:) וזינה, יוו היא מ-ז-ה יפה! באמת הגיע לה לזכות! חחהה=) וברגע שהיא כזה שמה את התלבושת הרגילה שלה, וחזרה לתסרוקת שלה, אז לא יודעת, היא כאילו קצת יותר התכערה:) חחה בכלליות אני חושבת שהיא ממש יפה! אבל לא יודעת, היה לה יותר יפה בתסרוקת של הפאה... לדעתי היא צריכה לשנות את התסרוקת:) אמממ, והזאת שניגנה על הנבל, גם הייתה יפה.... ועוד משהו... נכון היה פרק שג´וקסר זכה בהרבה כסף בקזינו ואז הרביצו לו ואז זינה וגבריאל עבדו יחד עם שני נוכלים כאלה, והם התערבו אם אחד מהר, היפה יותר, יצליח לנשק את זינה.. אז איך קראו לו? ויש לכם תמונה שלו?:)

למעלה